Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βανδαλισμοί στο κολυμβητήριο της Ξάνθης

Οι εισβολείς “χτύπησαν” τα ξημερώματα της Τετάρτης και προκάλεσαν φθορές στα γραφεία των κολυμβητικών συλλόγων που στεγάζονται στην περιοχή, όπου έσπασαν τζάμια και πόρτες και σώριασαν στο δάπεδο ό,τι βρήκαν μπροστά τους

Για ακόμη μια φορά τον τελευταίο καιρό, οι εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ξάνθης έγιναν στόχος επιδρομής΄αγνώστων βανδάλων οι οποίοι τις λεηλάτησαν προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές ύψους πολλών χιλιάδων ευρώ.

Οι εισβολείς “χτύπησαν” τα ξημερώματα της Τετάρτης και προκάλεσαν φθορές στα γραφεία των κολυμβητικών συλλόγων που στεγάζονται στην περιοχή, όπου έσπασαν τζάμια και πόρτες και σώριασαν στο δάπεδο ό,τι βρήκαν μπροστά τους. Μάλιστα, άφησαν την… “υπογραφή” τους αφοδεύοντας στο νερό της πισίνας!

Οι καταστροφές έγιναν αντιληπτές το πρωί από τους εκπροσώπους των κολυμβητικών σωματείων και υποβλήθηκε καταγγελία στην Ασφάλεια Ξάνθης, οι άνδρες της οποίας διενεργούν προανάκριση για να εξιχνιάσουν τους νέους βανδαλισμούς και να ταυτοποιήσουν τους δράστες, που ενδέχεται να είναι οι ίδιοι οι οποίοι προκάλεσαν και στο παρελθόν μεγάλες ζημιές.

protothema.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ