Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! Εικόνες ντροπής – Έσπασαν στο ξύλο σχεδιαστή επειδή… (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την Τουρκία να παραμένει συγκλονισμένη από το μακελειό στο κλαμπ Ρέινα με θύματα Τούρκους και ξένους που γιόρταζαν την έλευση του νέου χρόνου εικόνες ντροπής έρχονται στη δημοσιότητα στον απόηχο της παραίνεσης προς τους μουσουλμάνους να μην γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά.

Θύμα φανατικών έπεσε ο Μπαρμπαρός Σανσάλ, γνωστός σχεδιαστής μόδας στην Τουρκία, «πλήρωσε» μια ανάρτησή του στα social media όπως διαβάζουμε στο crashonline.gr.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Σανσάλ βρισκόταν στα Κατεχόμενα. Εξοργισμένος από την κατάσταση στα κατεχόμενα ανέβασε στα social media video όπου έλεγε πως λόγω καταπίεσης, στα Κατεχόμενα η αλλαγή του χρόνου δεν γιορτάστηκε και γι’ αυτό εκείνος επέλεξε να περάσει στην ελεύθερη Κύπρο και συγκεκριμένα τη Λευκωσία για να πιει και να γιορτάσει.

«Αυτή την ώρα είμαι στην βόρεια Κύπρο και ο νέος χρόνος έχει μπει λόγω της καταπίεσης που υπήρξε. Στην Κυπριακή Δημοκρατία θα μπει ο νέος χρόνος σε μια ώρα. Σε λίγο θα πάω στη Λευκωσία και θα γιορτάσω κι εκεί. Εσείς συνεχίστε να γιορτάζετε μέσα σε τόση βρωμιά, ντροπή και αθλιότητα. Πνίξου στο σκ@@ά σου Τουρκία» ήταν το μήνυμα που προκάλεσε τη θύελλα.

Αυτό που ακολούθησε μάλλον δεν το περίμενε. Οι τουρκοκυπριακές αρχές τον απέλασαν και όταν το βράδυ της Δευτέρας (02.01.2017), σχεδόν την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η επιχείρηση για τον εντοπισμό του μακελάρη της Κωνσταντινούπολης. Αυτή ήταν η αρχή. Όταν έφτασε στο αεροδρόμιο Αττατούρκ με πτήση της Turkish Airlines, αγριεμένο πλήθος τον περίμενε στην πίστα του αεροδρομίου και πριν καλά καλά κατέβει από τη σκάλα του αεροπλάνου, του επιτέθηκε και τον ξυλοκόπησε άγρια!

Υπάρχουν μαρτυρίες πως επίθεση δέχτηκε και μέσα στο αεροπλάνο που τον μετέφερε στην Κωνσταντινούπολη. Ωστόσο η επίθεση που δέχθηκε στο αεροπλάνο ωχριούσε μπροστά σε αυτή που δέχθηκε όταν κατέβηκε από το αεροσκάφος. Τα video αποτυπώνουν το αίσχος. Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι το πως κατάφερε και με την ανοχή ποιου, το οργισμένο πλήθος να φτάσει ως την πίστα του αεροδρομίου για να επιτεθεί στον Τούρκο σχεδιαστή.

Μάλιστα ο δήμαρχος της Άγκυρας Ιμπραΐμ Μελίχ Γκοκτσέκ και προσωπικός φίλος του Ερντογάν επιδοκίμασε ουσιαστικά τον ξυλοδαρμό. «Το τουρκικό έθνος είναι ένα αξιοπρεπές έθνος και αποδοκιμάζει τις άγριες επιθέσεις. Αλλά δεν έπρεπε να τους εκνευρίσεις» έγραψε και ανέβασε τη φωτογραφία του ματωμένου Σανσάλ, ενώ αργότερα έκανε και νέα ανάρτηση όπου έγραψε: «Το τουρκικό έθνος αντέδρασε όταν κατέβηκε (σ.σ. ο Σανσάλ) από το αεροπλάνο. Μην προκαλείς τον κόσμο Μπαρμπαρός!». Ο Γκοκτσέκ είναι ο άνθρωπος που είναι πρόεδρος της Οσμανλισπορ, της ομάδας που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στους 32 του Europa League και ο οποίος είχε ζητήσει να γίνουν τουρκικά 18 ελληνικά νησιά.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Ο Μάνος τρομοκρατεί τη Μαρίνα

Ανατρεπτικές αναμένονται ακόμη μία φορά οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA, Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Η Ισμήνη προσπαθεί να πείσει την Αφροδίτη ότι δεν υπάρχει...