Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το «λάθος τραγούδι» που επέλεξε ο Τραμπ για την ορκωμοσία του…

Θεωρείται ένα από τα πλέον εμβληματικά τραγούδια όλων των εποχών, και το άσμα που -υποτίθεται ότι- εκφράζει τους ανθρώπους που κάνουν τα πάντα όπως αυτοί θέλουν, αναλαμβάνοντας, βεβαίως και τις συνέπειες των πράξεών τους.

Μιλούμε φυσικά για το «My Way», το τραγούδι-σταθμό του Φρανκ Σινάτρα, το οποίο ο Ντόναλντ Τραμπ, σε μια ακόμα στιγμή… μετριοφροσύνης, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ως μουσική επένδυση στην τελετή ορκωμοσίας του.

Ωστόσο, ο Τραμπ φαίνεται ότι επέλεξε το… λάθος τραγούδι για να σηματοδοτήσει την έναρξη της θητείας του ως πρόεδρος των ΗΠΑ, κάτι που επισήμανε με… δηλητηριώδη τρόπο στο Twitter η -επίσης επιτυχημένη τραγουδίστρια- κόρη του «Φράνκι», Νάνσι Σινάτρα.

Συγκεκριμένα, η καλλιτέχνης έγραψε: «Απλώς θυμήσου τον πρώτο στίχο του τραγουδιού», ουσιαστικά επισημαίνοντας ότι το «My Way» είναι πρώτα απ’ όλα και πάνω απ’ όλα ένα τραγούδι απολογισμού και όχι θριαμβολογίας.

Για την ιστορία, το τραγούδι αρχίζει με τους στίχους: «And now, the end is near; And so I face the final curtain», δηλαδή «Και τώρα το τέλος είναι κοντά και βρίσκομαι μπροστά στην τελευταία αυλαία».

Πάλι φάουλ έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ