Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Η… προσφορά της Εθνικής στον Σώρρα για τα ομόλογα της Τράπεζας Ανατολής

Τον Αρτέμη Σώρρα θυμούνται ακόμη στην Εθνική Τράπεζα όταν πριν χρόνια , το Φθινόπωρο του 2012 συγκεκριμένα, προσπαθούσε να πουλήσει τα «χρυσά ομόλογα» της πάλαι ποτέ Τράπεζας Ανατολής.

Τότε είχε απευθυνθεί σε διοικητικούς παράγοντες της Εθνικής με τα ομόλογα ανά χείρας τα οποία κοστολογούσε στα 600 δις ευρώ καθώς η Τρ. Ανατολής ως θυγατρική της ΕΤΕ στον μεσοπόλεμο διέθετε ακίνητα τεράστιας αξίας στο κέντρο της Αθήνας καθώς και ράβδους χρυσού.

Τελικώς η ιστορία του όχι μόνον δεν έγινε πιστευτή αλλά τα στελέχη της Εθνικής του αντιπρότειναν το ποσό των 300-350 ευρώ για τα ομόλογα με σκοπό να τα τοποθετήσουν σε ειδικό Μουσειακό χώρο και να τα συμπεριλάβουν σε κάποια από τις μετέπειτα εκδόσεις για την πορεία του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος.

Ο Σώρρας είχε αποχωρήσει απογοητευμένος απειλώντας για περαιτέρω δικαστικές ενέργειες. Τελικά, θα κάτσει ξανά ο ίδιος στο σκαμνί μετά τη μήνυση που υπέβαλε ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος για σ΄πυσταση εγκληματικής οργάνωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 110 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 110 Βαθύς ο πόνος στο σπίτι των Μπουραντάδων...