Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! «Δεν αξίζει στον ελληνικό λαό να έχει κάνει τέτοιες θυσίες»

«Δεν αξίζει στον ελληνικό λαό να έχει κάνει τέτοιες θυσίες με πόνο και προσπάθεια, για να φτάσουμε μέσα σε δυο χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να τολμάει ένα στέλεχος της κυβέρνησης να λέει ότι όλες οι θυσίες μπορεί να πάνε χαμένες», δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας σημερινές δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Ξυδάκη σχετικά με το νόμισμα.
«Να εξηγήσουν τι κάνουν και τι μπορούν να κάνουν. Αν δεν μπορούν, να προχωρήσουν σε εκλογές. Δεν έχουν δικαίωμα να ρίξουν την πατρίδα στην άβυσσο της αβεβαιότητας», είπε από την πλευρά της η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.

Η κ. Μπακογιάννη επέκρινε την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό και σχετικά με την επιστολή Τσακαλώτου.
Συγκεκριμένα είπε, ότι ο υπουργός Οικονομικών διαψεύδει τον κ. Τσίπρα, που πριν από μερικές ημέρες στην «Εφημερίδα των Συντακτών» είχε δηλώσει ότι έχουμε κάνει όλα όσα έχουμε συμφωνήσει.

«Την ώρα που η αγορά διψάει για ρευστότητα, λόγω ανεπάρκειας και καθυστερήσεων της κυβέρνησης, τα χρήματα δεν τα εκμεταλλευόμαστε και κάποια επιστρέφουν στην Ευρώπη», εξήγησε από την πλευρά του, ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ για το ΕΣΠΑ, Χρήστος Δήμας.

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, ανέλυσε τη χρησιμότητα του σχεδίου Γιούνκερ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς είπε ότι ήδη στην Ευρώπη επωφελούνται από αυτό το εργαλείο, 385.000 μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις.

crashonline.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ