Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 664-665-666-667-668

Τα νέα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ
Επεισόδια 664-665-666-667-668

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 664 ΕΔΩ 665 ΕΔΩ 666 ΕΔΩ
667 ΕΔΩ 668 ΕΔΩ

Επεισόδια 664

Ο Διαμαντής μαθαίνοντας τις εξελίξεις της υγείας του μικρού Ανδρέα, αγνοεί τις παρουσίες των 2 οικογενειών στο νοσοκομείο και σπεύδει να εμψυχώσει την Αναστασία. Όταν η Αλίκη προτείνει στον Μύρο να προσλάβει τον Χρήστο στις επιχειρήσεις του, οι οποίες όμως στα Χανιά είναι ανύπαρκτες, της Δάφνη της μπαίνει η ιδέα να δημιουργήσουν ένα απλό.. εργοστάσιο. Η Άλκηστις, ξεκινάει να συναντήσει το Σήφη έξω απ’ το νοσοκομείο, αγνοώντας ότι την παρακολουθεί άνθρωπος του Αλκιβιάδη. Η Κωνσταντίνα κατορθώνει με έξυπνο τρόπο, να κάνει τον Χαρίδημο να ζηλέψει.

Παράλληλα, ο Χρήστος εμπιστεύεται στην Αλίκη το τραγικό συμβάν με το δυστύχημα του μικρού Ανδρέα κι η Αλίκη με τη σειρά της.. το διαδίδει παντού. Την ίδια στιγμή στην Κύπρο, η Μαρίνα, τρομοκρατείται όταν ο Πάτροκλος εισβάλει σπίτι της και σε κατάσταση παραφροσύνης απαιτεί να μιλήσει στη Δήμητρα. Στο μεταξύ στη Κρήτη, ο πόνος φέρνει ακόμα πιο κοντά την Μελίνα με τον Αχιλλέα, ενώ ο Ματθαίος κι η Αναστασία, καταρρέουν στο άκουσμα της νέας επιδείνωσης υγείας του γιου τους.


Επεισόδια 665

Παρά το σοκ και τη θλίψη με την δυσάρεστη εξέλιξη της υγείας του μικρού Αντρέα, η οικογένεια του Ματθαίου και της Αναστασίας προσπαθούν να τους μεταπείσουν από το να μεταφερθεί το παιδί σε κλινική του εξωτερικού. Με το Σήφη στο νοσοκομείο, ο Μηνάς έχει αναλάβει τα πάντα, έτσι χωρίς δεύτερη σκέψη, στέλνει τη Βασιλική στην αλόη για να τον αντικαταστήσει, τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά τελικά.. Ο Αλκιβιάδης προκειμένου να πάρει κάποια αντίδραση από την Άλκηστη σε σχέση με τον Σήφη, της ανακοινώνει ότι θα πάνε κι αυτοί από το νοσοκομείο για να συμπαρασταθούν..

Ο Πάτροκλος ψάχνει απελπισμένα για χρήματα ούτως ώστε να συνεχίσει τη συνεργασία με τον Αλκιβιάδη, έτσι βρίσκει το άτομο που θα του εξασφαλίσει το ποσό, εκβιάζοντάς τον.. Παράλληλα μη μπορώντας αποδεχτεί την απόφασή της Δήμητρας να χωρίσουν.. βγαίνει εκτός εαυτού και την παίρνει με το ζόρι στο σπίτι του στην Κύπρο και την κρατάει εκεί με τη βία. Η Δάφνη πιάνει επ αυτοφώρω τον Χαρίδημο να ανταλλάσσει μηνύματα ερωτικού περιεχομένου με την μητέρα του Μύρου και απειλεί να τα πει όλα στην Κωνσταντίνα. Την ίδια στιγμή οι 3 κοπέλες στο σπίτι του Μύρου ναρκώνουν τη Δάφνη για να συνεχίσουν ανενόχλητες τα σχέδια τους.

Επεισόδια 666

Οι ελπίδες για το μωρό του Ματθαίου και της Αναστασίας σβήνουν, καθώς περνούν οι ώρες και κανένας δεν μπορεί να παρηγορήσει τους δυο γονείς, οι οποίοι όμως δεν έχουν ενωθεί ούτε μπροστά σ΄ αυτόν τον ανείπωτο πόνο. Οι γιατροί τους δίνουν απαισιόδοξα μηνύματα κι ένα μαύρο σύννεφο έχει τυλίξει τις οικογένειες των Ματθαίων και των Γιαννακάκηδων. Στις δύσκολες στιγμές της οικογένειας, συμμετέχει και συμπαρίσταται όλος ο περίγυρος στα Χανιά. Στο μεταξύ, μόνο ο Πάτροκλος δείχνει να μην συμμετέχει σ΄ αυτό το κλίμα της οδύνης και προετοιμάζει πάλι κάποιο σκοτεινό σχέδιο, προκειμένου να βρει χρήματα για τη συνεργασία του με τον Αλκιβιάδη, ενώ παράλληλα εξακολουθεί να τρομοκρατεί τη Δήμητρα. 


Επεισόδια 667

Ο χρόνος για τον μικρό Ανδρέα, μετράει πλέον αντίστροφα κι η Αναστασία με τον Ματθαίο καλούνται να πάρουν μία ακόμη δύσκολη απόφαση. Μπροστά σ’ αυτό το τραγικό συμβάν, η Μελίνα αναθεωρεί τις απόψεις της και ζητάει του Αχιλλέα να επιστρέψει κοντά του στην Κύπρο και έτσι το ζευγάρι ενώνεται ξανά. Λόγω συνεχούς απουσίας του Μηνά, η Βασιλική υπογράφει για λογαριασμό του, μια νέα συμφωνία με την φαρμακευτική εταιρία αλόης. Στο μεταξύ ο Πάτροκλος προκειμένου ν’ αποκτήσει χρήμα κι εξουσία, προχωράει σ’ αποτρόπαιες πράξεις, ενώ συγχρόνως η Δήμητρα οργίζεται όταν ο Νεκτάριος της απαγορεύει να έρθει στα Χανιά, λόγω της παρουσίας της Αλεξάνδρας στο πλευρό του. Παράλληλα, η συνάντηση Σήφη-Άλκηστης δε ξεφεύγει αυτή τη φορά απ’ την προσοχή του ανθρώπου του Αλκιβιάδη, που σπεύδει να του δώσει αναφορά. Η ώρα που θα γραφτεί ο τραγικός επίλογος για τον μικρό Αντρέα πλησιάζει κι η Αναστασία, τρελαμένη από πόνο, ξεφεύγει της προσοχής του Ανδρέα και φτάνει σ’ ένα γκρεμό αποφασισμένη να δώσει τέλος στη ζωή της. 


Επεισόδια 668

Η απόπειρα αυτοκτονίας που κάνει η Αναστασία, απελπισμένη από τον επερχόμενο θάνατο του γιου της, τρομοκρατεί τους πάντες, που δεν ξέρουν πια πώς να αντιμετωπίσουν τις δραματικές εξελίξεις. Ο Ματθαίος και η Αναστασία θα πρέπει να πιούν αυτό το πικρό ποτήρι μέχρι τέλους, αποχαιρετώντας το παιδί τους. Στην οδύνη τους συμμετέχουν όλοι.. τα μίση μπαίνουν στην άκρη.. . Μετά απ΄ αυτό το τραγικό γεγονός, τίποτα δεν θα είναι ίδιο για τις δυο οικογένειες. Στο πέρασμα χρόνου που ακολουθεί…. η Αναστασία κλείνεται σε ψυχιατρική κλινική και ο Ματθαίος με τον Αχιλλέα φεύγουν για το Λονδίνο, προσπαθώντας να γιατρέψουν τις πληγές. Για όλους τους άλλους, η ζωή συνεχίζεται μέσα στην καθημερινότητά της με τους έρωτες, τους καβγάδες, τις μικρές και μεγάλες χαρές τους. Όταν η πρώτη περίοδος πένθους περάσει, θα έρθει η στιγμή για Μελίνα και Αχιλλέα να αναθεωρήσουν την πορεία της σχέσης τους και να κάνουν νέα σχέδια, να ενωθούν ξανά.


Τα επόμενα επεισόδια 669-670-671-672-673 ΕΔΩ
674-675-676-677-678 ΕΔΩ
679-680-681-682-683 ΕΔΩ

Επεισόδια

658 ΕΔΩ

659 ΕΔΩ
660 ΕΔΩ
661 ΕΔΩ
662 ΕΔΩ
663 ΕΔΩ
664 ΕΔΩ
665 ΕΔΩ
666 ΕΔΩ
667 ΕΔΩ
668 ΕΔΩ
Όλα τα επεισόδια του Μπρούσκο ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λουτρό αίματος στο ΜΠΡΟΥΣΚΟ: Ποιοι πεθαίνουν στην σειρά και ποιος είναι ο δολοφόνος!

Ακολουθήστε στο FB σελίδα
Μπρούσκο Νέα Επεισόδια Δ Κύκλος

για ενημέρωση σχετικά με το Μπρούσκο ΕΔΩ

Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ