Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 24/1/2017

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 24/1/2017

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό διαρκώς βελτιώνεται για το ζώδιό σου φέρνοντας ευκαιρίες για δράση σε όλα τα επίπεδα. Φρόντισε να απαλλαγείς από τον φόβο της αποτυχίας και δράσε δυναμικά, διεκδικώντας ευκαιρίες για δημιουργική δράση και αναγνώριση που θα σε οδηγήσει στην ολοκλήρωση που επιθυμείς. Να σκέφτεσαι θετικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς αυτή την περίοδο να πεις αυτά που θέλεις στο ταίρι σου, για να περνάτε ακόμη καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα, αρκεί να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα ώστε να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Τα οικονομικά σου τα έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Κάποια άτομα, αγαπητέ Ταύρε, που στο παρελθόν έκαναν ό,τι μπορούσαν για να σου κλείσουν τον δρόμο, τώρα έρχονται και σου κάνουν τον φίλο. Αρχικά καλό θα ήταν να μην τους αποφύγεις, ώστε να δεις από κοντά πού μπορεί να τους οδηγήσει ο φθόνος και η κακία. Μην επενδύσεις όμως τίποτα πάνω τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε σήμερα με χαμηλούς τόνους και χωρίς εντάσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου για κάποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να τακτοποιήσεις ζητήματα που ίσως ανακόπτουν την πορεία των επαγγελματικών σου. Στα οικονομικά σου, μην συνεχίσεις τις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν. Θα πρέπει να διευθετήσεις άμεσα θέματα νόμου και γραφειοκρατίας.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο εκνευρισμός που σε έχει κυριεύσει, αγαπητέ Δίδυμε, είναι αποτέλεσμα μεγάλης κούρασης και στέρησης του προσωπικού σου χρόνου. Η ψυχολογία σου θα βελτιωθεί πολύ εύκολα, όταν αποφασίσεις να συμπεριλάβεις στην καθημερινότητά σου δραστηριότητες που σε ευχαριστούν, σε ψυχαγωγούν και σε ξεκουράζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου. Θα τις δεχτεί και θα περάσετε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα έχεις μεγάλη όρεξη για αλλαγές, προκειμένου να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Στον οικονομικό τομέα, αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα σε εκνευρίζουν και σου χαλούν τη διάθεση. Καλύτερα να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η επιτυχία που βίωσες πρόσφατα, αγαπητέ Καρκίνε, ήταν αποτέλεσμα του μεγάλου κόπου που κατέβαλες εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς και αρκετών στερήσεων. Τώρα είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή να ξεκουραστείς και να απολαύσεις όσα σου προσφέρονται, χωρίς τύψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να διαφυλάξεις τα αισθηματικά σου από τρίτα άτομα που θέλουν να διαστρεβλώσουν μερικά πράγματα και να δημιουργήσουν πρόβλημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις μεγάλο δυναμισμό, ενώ η ευστροφία σου θα προλάβει πολλές άσχημες καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις μπορείς να τις τακτοποιήσεις.
ΛΕΩΝ

Γενικά
Αν καταφέρεις, αγαπητέ Λέων, να επικεντρωθείς στα πραγματικά σου θέλω και να απομακρύνεις όσους προσπαθούν να σε επηρεάσουν, έχεις αρκετές πιθανότητες να αποφασίσεις σωστά για το μέλλον. Η ζωή σου ανήκει ολοκληρωτικά και εσύ θα επωμιστείς τις συνέπειες κάθε απόφασης. Οι αποφάσεις δεν μπορούν λοιπόν παρά να είναι μόνο δικές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μίλα σήμερα με το ταίρι σου για ό,τι μπορεί να σε απασχολεί και να σε προβληματίζει αυτή την περίοδο στον αισθηματικό τομέα. Θα βρεις τις καλύτερες λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κράτα χαμηλούς τόνους στα επαγγελματικά σου και μην ανακατευτείς σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Καλό θα είναι όμως να ηρεμήσεις, γιατί έρχονται καλύτερες μέρες για τα οικονομικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η τάση σου, αγαπητέ Παρθένε, να χρησιμοποιείς τους άλλους σαν ασπίδα απέναντι στον εχθρό είναι παιδαριώδης και αναποτελεσματική. Ασχολήσου με σοβαρότητα να βρεις λύσεις που θα σε δικαιώσουν, χωρίς να εμπλέξεις κανέναν. Οι υποθέσεις σου θα πρέπει να στηρίζονται σε σένα και μόνον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα απόφυγε να εκνευριστείς στη σχέση σου, γιατί θα χάσεις τον έλεγχο και θα πεις λόγια που θα οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι η Αφροδίτη και ο Άρης που είναι στους Ιχθείς σε ευνοούν, αισθηματικά, και μια καινούργια γνωριμία θα σε κάνει να ξεχαστείς από όλα τα παλιά που σε προβλημάτιζαν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις τις συνθήκες στον επαγγελματικό σου τομέα και να νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που μπορεί στο μέλλον να σε προβληματίσουν.
ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ένα ξαφνικό μήνυμα που θα δεχτείς, αγαπητέ Ζυγέ, από άτομο του παρελθόντος, πρόκειται να σε αναστατώσει. Είσαι άνθρωπος που δεν κρατάς κακίες, αλλά αυτό δεν είναι λόγος να αφήσεις τον εαυτό σου να ξαναμπεί σε μία δοκιμασία που σε κούρασε ξανά στο παρελθόν. Σκέψου πολύ σοβαρά τη στάση που θα κρατήσεις, γιατί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερη θετικότητα κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ευχάριστες εξελίξεις προβλέπονται στα επαγγελματικά σου, ενώ οι συνεργάτες σου θα σε βοηθήσουν σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Στα οικονομικά σου, θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές. Κάνε ένα καλύτερο πρόγραμμα, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο εκρηκτικός χαρακτήρας του ζωδίου σου και η ειρωνική διάσταση που προσδίδεις στα πράγματα θα γίνουν αφορμή να κακοκαρδίσεις αγαπημένα πρόσωπα που σε τιμούν με τη φιλία τους. Μην ξεχνάς πως ο καθένας έχει τη διαδρομή του σε αυτόν τον κόσμο και κανείς δεν πρέπει να κρίνει τις επιλογές και την πορεία των άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις αρκετά καλά με τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να τον παροτρύνεις να πει κάποια πράγματα που ακόμη δεν σου έχει πει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε αρκετά καλά επίπεδα κινούνται τα επαγγελματικά σου, αλλά καλό θα ήταν να μην κάνεις καμία αλλαγή και να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Είναι γεγονός, αγαπητέ Τοξότη, ότι η οικογένειά σου σε αδίκησε επανειλημμένως στο παρελθόν, κάτι που συνεχίζεις να βιώνεις πολύ αρνητικά. Καλό είναι να προσπαθήσεις να απαλλαγείς από την ταμπέλα του θύματος και να ζήσεις με τον τρόπο που θέλεις έστω για πρώτη φορά στη ζωή σου, ακόμα και αν οι εκκρεμότητες δεν σε βοηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, ενώ με την Αφροδίτη στους Ιχθείς, μπορείς να επανορθώσεις πολλά λάθη που ίσως είχαν γίνει στα αισθηματικά σου. Αν δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι αυτή η περίοδος που σε ευνοεί πλανητικά, θα φέρει το πρόσωπο που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ ευχάριστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις έναν προγραμματισμό στα επαγγελματικά σου και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που είναι ακόμη στάσιμα. Στον οικονομικό τομέα, μπορείς να κάνεις συζητήσεις ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου. Υπογραφές συμβολαίων και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η σπάνια ευφυΐα και τα πλούσια προσόντα σου, αγαπητέ Αιγόκερε, θα κερδίσουν τις εντυπώσεις των γύρω σου και θα καταφέρεις να προχωρήσεις σε τομείς που δεν είχες προσχεδιάσει. Η διάκριση θα είναι αποτέλεσμα της μεγάλης υποστήριξης από σημαντικά πρόσωπα τα οποία είναι ικανοποιημένα από σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σε προβληματίζουν κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου, αλλά δεν μιλάς. Είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει σε μια καλή σειρά τα επαγγελματικά σου, αλλά θα πρέπει να κάνεις ακόμη κάποιες κινήσεις για να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Σε όποια συζήτηση γίνει σχετικά με οικονομικά θέματα, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σύντομα, αγαπητέ Υδροχόε, θα μάθεις κάτι που σου έκρυβαν για καιρό και για το οποίο χρειάστηκε να προσπαθήσεις πολύ. Το μυστικό που θα σου αποκαλυφθεί σχεδόν τυχαία θα είναι και η αφορμή να αλλάξεις ριζικά στάση ως προς κάποιο σημαντικό ζήτημα που σε απασχολεί. Μην φοβηθείς να τολμήσεις – όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα τα πας πολύ καλά. Μπορείς να διώξεις λίγο το άγχος που έχεις με άλλες υποθέσεις και να περάσεις χαλαρά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια, φρόντισε να λύσεις κάποια θέματα που είναι ακόμη προβληματικά. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά έχε στον νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.
ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν, αγαπητέ Ιχθύ, στην προσπάθεια που κάνεις να επαναφέρεις τη ζωή σου στην αρχική κατάσταση. Σίγουρα θα τα καταφέρεις, αρκεί να τηρήσεις πιστά το πρόγραμμά σου και να μην παρασυρθείς από επιπολαιότητες. Η θετική σκέψη και η καλή διάθεση θα βοηθήσουν αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στα αισθηματικά σου και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις υπέροχα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές καταστάσεις στα επαγγελματικά σου που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα τις δεις να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για μελλοντικά σχέδια. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα να τακτοποιήσεις άμεσα.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ