Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 23/1/2017

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 23/1/2017

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Τα γεγονότα που θα συμβούν τις ερχόμενες ημέρες θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα, αγαπητέ Κριέ. Η κούραση που βίωσες δεν θα σε αφήσει να χαρείς όσο θα ήθελες, αλλά είναι πολύ πιθανό να μην υπάρξει διάρκεια και να ξαναμπείς σε δοκιμασία. Αυτή τη φορά ευτυχώς δεν θα δυσκολευτείς πολύ να ξεφύγεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Ερμής από τον Αιγόκερω βελτιώνει την επικοινωνία με το ταίρι σου και θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του, αισθηματικά, ώστε η σχέση σου να γίνει ιδανική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μπορέσεις να τις ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζεται σε συζητήσεις και περίεργα λόγια που θα παρεξηγηθούν με αποτέλεσμα να κινδυνέψεις να εμπλακείς. Απόφυγε τη συμμετοχή σου στην επίλυση ζητημάτων που δεν σε αφορούν απόλυτα και πρόσεξε πολύ τις απαντήσεις σου σε σημαντικά ερωτήματα που θα σου τεθούν, ώστε να αποφύγεις κάθε πιθανή προστριβή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάτι σε προβληματίζει στα αισθηματικά σου και έχεις αρκετό εκνευρισμό. Κάνε μια συζήτηση με το ταίρι σου και ξεκαθάρισέ τα όλα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά. Φρόντισε να μην κουραστείς πολύ και προγραμμάτισε κάποια θέματα σε σχέση με την πορεία της καριέρας σου. Μην πάρεις σήμερα αποφάσεις για το μέλλον των οικονομικών σου. Θα πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις που έχεις.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Από σήμερα οι πλανήτες κινούνται με τρόπο φιλικό προς το ζώδιό σου και θα σου χαρίσουν μια μοναδική ευκαιρία να ξεπεράσεις μικροπροβλήματα που σε απασχολούσαν πολύ καιρό. Τώρα μπορείς να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους και να αποδείξεις σε όλους την πραγματική σου αξία. Θα το κάνεις με απλότητα και ηρεμία ώστε να μην υπάρξει κανένα κόστος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου έχουν μπει σε μια καλή πορεία και έχεις και την Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου σύμμαχο, οπότε όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μην κάνεις σήμερα καμία αλλαγή και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η αίσθηση του ανικανοποίητου που σε ταλαιπωρεί σχεδόν μόνιμα, αγαπητέ Καρκίνε, δεν σε αφήνει να νιώσεις χαρά για τα τόσα μικρά όμορφα πράγματα που σου συμβαίνουν. Είναι αδύνατον να συνεχίσεις έτσι – μετρίασε λοιπόν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σου, ώστε να μπορέσεις να αισθανθείς την πληρότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Μπορείς σήμερα να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Αν ακόμη ζεις στη μοναξιά, ήρθε ο καιρός που αυτό θα τελειώσει γιατί σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για σένα, ενώ θα μπορέσεις να κάνεις καλές συνεργασίες που θα σε ικανοποιήσουν. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέξεις συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να προκύψουν.
ΛΕΩΝ

Γενικά
Η ψυχραιμία που σε χαρακτηρίζει πρόκειται να κλονιστεί από μια ξαφνική έξαρση ζήλειας που θα σε φέρει σε αδιέξοδο. Σκέψου λογικά και συγκρατήσου, πριν φερθείς με τρόπο που θα σε κάνει να νιώθεις άσχημα μακροπρόθεσμα. Οι καταστάσεις θα βελτιωθούν, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, και η ουσία θα βγει ευτυχώς στην επιφάνεια, το συντομότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να περάσεις ουδέτερα. Απόφυγε συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι βρίσκεσαι σε πολύ θετική περίοδο και πολύ σύντομα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Απόφυγε να χαλαρώσεις και μην δίνεις σημασία σε λόγια συνεργατών σου που μπορεί να σε επηρεάσουν αρνητικά. Κάνε οικονομικές συζητήσεις και ζήτα αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο, αλλά θα πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Από σήμερα απρόβλεπτες εξελίξεις πρόκειται να σε βγάλουν, αγαπητέ Παρθένε, από το τρέχον πρόγραμμά σου και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις δραστικά, για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος. Κάποια γεγονότα θα σε αναγκάσουν να τροποποιήσεις τα σχέδιά σου, πράγμα που θα σε κουράσει και θα δυσκολευτείς να παραμείνεις συνεπής. Η παρέμβαση κάποιου προσώπου με κύρος θα δώσει λύση στα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να μιλήσεις στον σύντροφό σου για τα σχέδια που έχεις για τη σχέση σας στο μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, απόφυγε να κάνεις πολλά πράγματα μαζί και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν αρκετά. Τα οικονομικά σου, με τις πολλές προσπάθειες που κάνεις, τα έχεις φέρει σε καλό σημείο. Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια χρέη του παρελθόντος.
ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα θα απομακρύνει τα προβλήματα σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου και θα μειώσει τις εντάσεις που βίωνες μέχρι τώρα. Σε οικογενειακό επίπεδο, έρχονται νέες ευκαιρίες για δημιουργική δράση που θα εντυπωσιάσει τους πάντες. Πρόσεχε περισσότερο τα έξοδά σου και αξιολόγησε πιο αυστηρά τις ανάγκες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Μίλα με το ταίρι σου και πάρτε ριζικές αποφάσεις που θα δώσουν χαρά και στους δύο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι αυτή την περίοδο που είναι ο Ερμής στον Αιγόκερω, γιατί θα γίνει κάτι πολύ καλό στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς και μην συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια, γιατί έχεις ήδη πάρα πολλά να κάνεις. Στα οικονομικά σου, θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό και θα τα καλύψεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Οι εξελίξεις είναι απρόβλεπτες για το ζώδιό σου και αυτό θα σε κουράσει. Περιόρισε τις απαιτήσεις σου και πάψε να προσπαθείς να επιβάλεις στους άλλους τις απόψεις σου, κυρίως όταν είναι τόσο διαφορετικές από τις δικές τους. Η διπλωματία επιβάλλεται ορισμένες φορές, προκειμένου να αποφύγεις τον κίνδυνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά και θα καταφέρεις ο σύντροφός σου να περνάει πολύ καλά μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα. Μην πεις λόγια σε συνεργάτες σου που μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Από σήμερα και τις ερχόμενες μέρες οι πιθανότητες να προχωρήσουν ομαλά τα πράγματα για το ζώδιό σου, είναι πολύ μεγάλες. Μην βιαστείς να οδηγήσεις τις καταστάσεις στην τελική ευθεία – οι πλανήτες σε ευνοούν και όλα θα έρθουν μόνα τους. Κάνε λίγη υπομονή και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όσα εκκρεμούν, με μεγαλύτερη ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου στα ύψη και το ταίρι σου δεν θα σου χαλάει κανένα χατίρι. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που να σε ενθουσιάζει, αυτή η περίοδος θα φέρει πολλές συναρπαστικές περιπτώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν μια χαρά. Δεν χρειάζεται να έχεις ανασφάλειες, καθώς οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές. Έχεις πολλές οικονομικές υποχρεώσεις. Σημασία όμως έχει ότι ξεκινά μια περίοδος για σένα που τα έσοδά σου θα αυξηθούν και θα αρχίσει να ισορροπεί η κατάσταση.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η ανάγκη σου, αγαπητέ Αιγόκερε, να αποδράσεις από το παρόν δεν πρόκειται να ικανοποιηθεί άμεσα, γεγονός που θα σε οδηγήσει σε μια διαρκή ονειροπόληση. Προσπάθησε να κρατήσεις μία έστω στοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα. Η αδράνεια δεν αποτελεί λύση – αντιθέτως, θα φέρει εντάσεις στο κοντινό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά εσένα συνεχώς κάτι σου λείπει. Σήμερα είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά, γι’ αυτό μην αγχώνεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα πρέπει όμως να τελειώσεις με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, γιατί στο μέλλον σε περιμένουν καινούργιες προτάσεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις πολύ τα έσοδά σου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η ταλαιπωρία που βίωσες, αγαπητέ Υδροχόε, καθιστά επιτακτική την ανάγκη να δοθούν λύσεις άμεσα. Μην καθυστερείς να τακτοποιήσεις όσα σε κρατούν μακριά από τον στόχο σου. Προσπάθησε να κάνεις τους σωστούς υπολογισμούς που θα σου επιτρέψουν να διευθετήσεις πιο εύκολα τις εκκρεμότητές σου, χωρίς να κουραστείς υπερβολικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα αυτή την περίοδο, που θα είναι παροδικά. Φρόντισε να μειώσεις αρκετά τον εκνευρισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα προκύψουν κάποια επαγγελματικά προβλήματα και θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, ώστε να βρεις τις πιο σωστές λύσεις. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να αποτελούν έντονο άγχος. Έχουν αρχίσει και ισορροπούν, αλλά φρόντισε να μην κάνεις άλλα ‘ανοίγματα’.
ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Από σήμερα ένα γεγονός πρόκειται να σε ξαφνιάσει ευχάριστα, αγαπητέ Ιχθύ, και η ζωή σου θα πάρει μια νέα τροπή, πολύ διαφορετική. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς στην παρατήρηση κάθε λεπτομέρειας, μέσα από τις οποίες θα αντλήσεις τα απαραίτητα στοιχεία για τη μετέπειτα διαδρομή σου. Να σκέφτεσαι θετικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου έχει πάρει άλλη τροπή, πολύ καλύτερη από πριν. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς, γιατί ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου σε ευνοεί, αισθηματικά, για να έρθει μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις είναι καλές στον επαγγελματικό τομέα. Σήμερα δέξου τα πράγματα όπως έρθουν και μην ασχοληθείς με καταστάσεις που μόνο πρόβλημα μπορούν να σου φέρουν. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή σήμερα που έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αρχίζουν σιγά σιγά και ισορροπούν.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...