Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 20/1/2017

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 20/1/2017

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό φέρνει για το ζώδιό σου καθοριστικές αλλαγές στις υπάρχουσες καταστάσεις, δημιουργώντας προϋποθέσεις για δημιουργική δράση που θα οδηγήσει σε σειρά επιτυχιών. Νέες προτάσεις θα διαδέχονται η μία την άλλη. Θα χρειαστείς μεγάλη προσοχή στην επεξεργασία των δεδομένων προκειμένου να πάρεις σωστές αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να κάνεις πολλά για τη σχέση σου και να κάνεις και το ταίρι σου ευτυχισμένο. Για να πετύχεις αυτά που θέλεις στα αισθηματικά σου, φρόντισε να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου, με μεγαλύτερη ευκολία. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα οι εξελίξεις προβλέπονται σημαντικές για το ζώδιό σου, οδηγώντας σε νέους δρόμους. Μην φοβηθείς να αποδεχτείς τις αλλαγές που θα προκύψουν, καθώς θα είναι για το καλό σου και θα φέρουν βελτίωση σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Αγαπημένα πρόσωπα θα σε στηρίξουν και θα χαρούν με τις νέες συνθήκες. Πιθανό να χρειαστούν αλλαγές στον τόπο κατοικίας σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, έχεις κάποιες απορίες σε σχέση με το πώς αντιμετωπίζει το ταίρι σου κάποιες καταστάσεις. Μίλα μαζί του και θα δεις ότι με τη συζήτηση όλα τα ζητήματα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου και να υλοποιήσεις τα καινούργια επαγγελματικά σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, ειδάλλως θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλοι και συνεργάτες θα σε βοηθήσουν, αγαπητέ Δίδυμε, να οργανώσεις τα σχέδιά σου και θα δεχτείς σημαντική βοήθεια σε πρακτικό επίπεδο, από την οικογένεια. Οι συνθήκες που θα δημιουργηθούν χάρη και σε όλη αυτή τη στήριξη θα είναι ευνοϊκές για την ολοκλήρωση των στόχων σου. Εκμεταλλεύσου το ερχόμενο διάστημα, λοιπόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τη στάση που κρατάς αυτή τη στιγμή απέναντι στο ταίρι σου, και σε ερωτηματικά το βάζεις αλλά και υπονομεύεις την καλή πορεία της σχέσης σου. Αν δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο, αισθηματικά, ώστε να κάνεις μια νέα γνωριμία έτσι ακριβώς όπως θα την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, χωρίς άλλες αναβολές, και μίλα με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν αυτή την περίοδο. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η παρούσα κατάσταση, αγαπητέ Καρκίνε, οδηγεί σε αδιέξοδο και απαιτείται ουσιαστική αναθεώρηση και αναδιοργάνωση για να αποφύγεις τον κίνδυνο. Εκκρεμότητες που παραμένουν μπορούν να φέρουν ιδιαίτερα δυσάρεστες συνέπειες αν δεν τακτοποιηθούν σύντομα. Μην αφήσεις τον χρόνο ανεκμετάλλευτο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η πορεία της σχέσης σου βλέπεις ότι δεν είναι καλή. Αν δεν θέλεις να χάσεις το ταίρι σου, μην κρατάς παθητική στάση. Εξυπνάδα έχεις, μπορείς να ελιχθείς και να κάνεις τις συζητήσεις που πρέπει ώστε να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, κάνε τις πρέπουσες κινήσεις που ξέρεις μόνο εσύ και θα έχεις όλη την επιτυχία δική σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, ειδάλλως θα παρασυρθείς σε έξοδα, ενώ ξέρεις ότι έχεις πολλές υποχρεώσεις να τακτοποιήσεις.
ΛΕΩΝ

Γενικά
Η κατάσταση βελτιώνεται για το ζώδιό σου, με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς και θα κληθείς να αξιοποιήσεις όλες σου τις δυνατότητες για να φέρεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Μην αφήσεις τον φόβο της αποτυχίας να περιορίσει τον δυναμισμό που σε χαρακτηρίζει – αντιθέτως, άσε τον εαυτό σου ελεύθερο να δράσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αν μερικές φορές συγκρατείς τα νεύρα σου και δεν λες λόγια που μπορεί να στενοχωρούν το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, φρόντισε να προωθήσεις ξεκαθαρίσματα, σχέδια ή αλλαγές που πρέπει να γίνουν, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις κάποια φορολογικά θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αν καταφέρεις, αγαπητέ Παρθένε, το ερχόμενο διάστημα να συγκεντρωθείς και να εργαστείς μεθοδικά, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις ζητήματα που εκκρεμούν και να οδηγήσεις τις υποθέσεις σου στην επιτυχία που επιθυμείς. Μην αφήσεις άτομα να σε παρασύρουν με ασήμαντες παρεμβάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για τις ανησυχίες που έχεις. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τους Ιχθείς δίνει ό,τι καλύτερο έχει για τα αισθηματικά σου, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που περιμένεις τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, προβλέπεται αρκετή κούραση και άγχος. Φρόντισε να κάνεις έναν προγραμματισμό. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.
ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η επιτυχία που έρχεται για το ζώδιό σου θα είναι σημαντική, αν και τα ουσιαστικά αποτελέσματα δεν θα εμφανιστούν αμέσως. Μην απελπιστείς και μην αφήσεις την ανυπομονησία να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις που θα σε ζημιώσουν χρονικά. Μείνε σταθερά στον δρόμο σου και η επιτυχία είναι πολύ κοντά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι αυτή την περίοδο να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου, που οδηγούν συνεχώς σε συγκρούσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αυτή είναι μια περίοδος που ξεκινάει με συζητήσεις και σχέδια, ενώ θα βελτιωθεί πολύ και η επικοινωνία σου. Στον οικονομικό τομέα, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις όμως πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Κάποιες οικογενειακές υποθέσεις που σε απασχολούν, αγαπητέ Σκορπιέ, καθυστερούν πολύ ακόμα. Μην ασχολείσαι όλη την ώρα με κάτι που είναι δρομολογημένο – άσε τον χρόνο να κυλήσει, ενώ παράλληλα φρόντισε την τακτοποίηση άλλων υποθέσεών σου. Ο χρόνος περνάει γρήγορα και η δικαίωση θα είναι σημαντική για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να μην δίνεις σημασία σε ασήμαντα πράγματα που ίσως σε εκνευρίζουν τόσο ώστε να σε φέρνουν σε κατάσταση να ξεσπάς στο ταίρι σου, χωρίς πραγματικά να υπάρχει λόγος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είναι πιθανό να δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται σε ικανοποιητικό στάδιο. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Κάποιο υψηλά ιστάμενο πρόσωπο μεγάλου κύρους έχει προσέξει, αγαπητέ Τοξότη, την παραγωγικότητα και τη δημιουργική σου δράση και σκέφτεται να σου αναθέσει κάτι σημαντικό. Δείξε προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και φρόντισε η εικόνα σου να είναι η καλύτερη. Είναι πολύ πιθανό να δεχτείς μια πρόταση που θα αλλάξει τη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στον επαγγελματικό τομέα συγκράτησε τον εκνευρισμό σου, γιατί και θα αγχωθείς και μπορεί να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα όσα σχετίζονται με τον νόμο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Κάποιο άτομο από την οικογένειά σου που σε στηρίζει εδώ και καιρό, αγαπητέ Αιγόκερε, δείχνει να μην είναι ικανοποιημένο. Μία καλή συζήτηση θα επαναφέρει τις ισορροπίες και θα μπορέσεις να αποκαταστήσεις τη σχέση σας, αποφεύγοντας τον κίνδυνο μιας ρήξης με μακροπρόθεσμα δυσάρεστα αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Μπορείς να το βοηθήσεις σε ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν αυτή την περίοδο, θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, για να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις. Απόφυγε περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο Ήλιος από σήμερα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Θα έρθουν πολλές αλλαγές και οι απαιτήσεις της καθημερινότητάς σου θα είναι μεγάλες, αλλά θα μπορέσεις να ανταποκριθείς. Η απομάκρυνση από τον κοινωνικό σου περίγυρο είναι το αποτέλεσμα της αδιάκοπης εγρήγορσης στην οποία βρίσκεσαι καθημερινά. Προσπάθησε να εξηγήσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα τις συνθήκες που βιώνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα έχεις παράπονα για κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν στη σχέση σου. Μίλα με το ταίρι σου και θα δεις ότι όλα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς με κάποιες συνεργασίες, γιατί αυτό θα είναι καλό για την πορεία των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.
ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η σκληρή αντιμετώπιση που δέχτηκες, αγαπητέ Ιχθύ, είχε ως αποτέλεσμα να μειωθεί η αυτοπεποίθησή σου και να οδηγηθείς σε λανθασμένες επιλογές. Σε λίγο όμως όλα θα φαντάζουν μακρινό παρελθόν. Η δύναμη που έδειξες θα αναγνωριστεί από τον περίγυρό σου και θα σε οδηγήσει σύντομα στην ευτυχία. Προετοιμάσου να τη δεχτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πάει αρκετά καλά, αλλά εσύ συνεχίζεις να έχεις κάποιες αγωνίες για το μέλλον. Φρόντισε να ηρεμήσεις, γιατί η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Αν δεν έχεις ταίρι, οι πλανήτες είναι τόσο φιλικοί μαζί σου που θα σε ευνοήσουν, αισθηματικά, ώστε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Έχεις πολλούς στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά βάλε ένα μέτρο και μην τα κάνεις όλα μαζί. Οικονομικά, έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ καλό προγραμματισμό και μην κάνεις πολλά έξοδα.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ