Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Θάνος Πλεύρης (video)

Πλεύρης: Ευχαριστώ το Θεό που έχω δεύτερη ευκαιρία να είμαι δίπλα στην οικογένειά μου

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Θανάσης Πλεύρης μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας που λίγο έλειψε να του κοστίσει και την ίδια του τη ζωή.

Όπως ανακοίνωσε βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο ανάρρωσης και το επόμενο στάδιο θα συνεχιστεί στο σπίτι για κάποιες εβδομάδες.

Ο κ. Πλεύρης ευχαρίστησε τη γυναίκα του, την αδερφή του και τη μητέρα του ενώ τόνισε ότι αυτό που τον κράτησε ήταν η αίσθηση να ξαναδεί τα παιδιά του.

Αφού ευχαρίστησε και όλους όσοι του ευχήθηκαν καλή ανάρρωση, αναφέρθηκε και «στους λίγους που ευχήθηκαν το θάνατό μου» ευχόμενος και σε αυτούς να έχουν καλή υγεία».

«Ευχαριστώ το Θεό που έχω τη δεύτερη ευκαιρία να είμαι δίπλα στην οικογένειά μου» κατέληξε ο πρώην βουλευτής που ζήτησε η περίπτωσή του να αποτελέσει αφορμή για να εξεταστεί το θέμα των ενδοσοκομειακών λοιμώξεων κυρίως στα δημόσια νοσοκομεία.

 

 Protothema.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...