Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Κουτσούμπας: Πολύ σοβαρή η υπόθεση των παρακολουθήσεων

«Να βρεθούν οι υπαίτιοι και να εξασφαλίσει την προστασία του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων» ζητά από την κυβέρνηση ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Για το θέμα των συνακροάσεων, δηλαδή των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων που κατήγγειλε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, ρωτήθηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Η υπόθεση αυτή είναι πολύ σοβαρή και η κυβέρνηση οφείλει να την ερευνήσει, να βρεθούν οι υπαίτιοι και να εξασφαλίσει την προστασία του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων» επισημαίνει ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Και συνεχίζει ο κ. Κουτσούμπας: «Το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή πήρε πρωτοβουλίες σ’ αυτή την κατεύθυνση, ενημερώνοντας και τον πρόεδρο της Βουλής και τον αρμόδιο υπουργό και φυσικά τα κόμματα που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα».

«Η κυβέρνηση και οι αρμόδιες υπηρεσίες οφείλουν να δώσουν καθαρές απαντήσεις για το «κέντρο» αυτών των παρακολουθήσεων» υπογραμμίζει ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 110 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 110 Βαθύς ο πόνος στο σπίτι των Μπουραντάδων...