Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Δήλωση- έκπληξη Φορτσάκη: Να συνεργαστεί η ΝΔ ακόμη και με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Μια δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο βουλευτής επικρατείας της Ν.Δ Θόδωρος Φορτσάκης αφού τάχθηκε υπέρ της συνεργασίας της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς και με αλλα κόμματα οπως ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, στην περιπτωση που γίνουν εκλογές και η Νέα Δημοκρατία ειναι πρώτο κόμμα, όπως διαβάζουμε στα parapolitka.gr

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98, ο κ. Φορτσάκης σημείωσε: «Μακάρι η κυβέρνηση να βάλει μυαλό και να αποφύγουμε τις εκλογές, θέλω να πιστεύω οτι ο κ. Μητσοτάκης θα τηρήσει οσα λεει και χωρίς χρονοτριβή θα κάνει ως πρωθυπουργός μεταρρυθμίσεις».

Ο ιδιος παράλληλα τάχθηκε υπέρ της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση που γίνουν εκλογές και η ΝΔ ειναι πρώτο κομμα, «αν δείξει ο ΣΥΡΙΖΑ διάθεση μεταρρυθμίσεων τότε θα μπορούσε. Προσωπικά ομως δεν το πιστεύω πως είναι διατεθειμένοι για μεταρρυθμίσεις. Οπως προσωπικά συμφωνώ στο ιδιο υπουργικό συμβούλιο να ήταν και άλλοι αρχηγοί των προοδευτικών ευρωπαϊκών κομμάτων. Δεν ειναι ώρα για τσακωμούς το καράβι βρίσκεται κάτω απο το νερό».

Σε οτι αφορά την αξιολόγηση που δεν κλείνει ο κ. Φορτσάκης κατηγόρησε τη κυβέρνηση διότι διολισθαινει σε νέα μέτρα πιο σκληρά με αποτέλεσμα η περίφημη διαπραγμάτευση να μην υφίσταται καν. Τα βραχυπρόθεσμα μέτρα που αποφάσισε το Eurogroup ειναι θετικά αλλά δεν προσφέρουν σε βάθος ετών παρά μονο εικοσι μονάδες στο ΑΕΠ τα επόμενα 50 χρόνια στην ελάφρυνση του χρέους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του OPEN ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8 Η Βάσω κάνει τα πάντα για να διώξει τον Σταύρο από την εταιρία του...