Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΤΟ ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΜΠΡΑΟΥΝ”

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μας και κερδίστε το νέο βιβλίο “Το αγγελικό μυστικό της Όλγας Μπράουν” ,της Τζένης Βλαχώνη από τις εκδόσεις Λυκόφως.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ένα μυθιστόρημα, που βασίζεται σε πραγματική ιστορία, είναι το νέο λογοτεχνικό έργο της καταξιωμένης και μεταφρασμένης στο εξωτερικό ποιήτριας Τζένης Βλαχώνη. Πρόκειται για το μυθιστόρημα «Το αγγελικό μυστικό της Όλγας Μπράουν», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως.

Με στοιχεία μυθοπλασίας, η Τζένη Βλαχώνη μεταφέρει στις σελίδες του βιβλίου της τη ζωή της Όλγας Μπράουν σε μία ταραχώδη εποχή, με επίκεντρο τον έρωτά της με έναν μυστηριώδη Άγγλο αξιωματικό.

Στη Ρωσία, πριν από εκατό χρόνια, σε μία ταραχώδη εποχή, γεννιέται από πατέρα Πόντιο και μητέρα Ρωσίδα, ένα κοριτσάκι, η Όλγα. Η οικονομική και κοινωνική ανέλιξη της οικογένειας διακόπτεται βίαια, λόγω της επανάστασης. Η Όλγα φεύγει για σπουδές στην Ελλάδα και, στη συνέχεια, βρίσκει δουλειά, ως παιδαγωγός, στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, στο παλάτι του βασιλιά Φαρούκ.

Εκεί, θα ζήσει έναν θυελλώδη έρωτα με τον Άγγλο αξιωματικό, Άλφρεντ Μπράουν, τον οποίο παντρεύεται. Και ενώ όλα δείχνουν ότι θα ζήσει μία παραμυθένια ζωή, ο Άλφρεντ εξαφανίζεται και η Όλγα πέφτει στην αγκαλιά ενός Έλληνα, του Αντώνη. Όμως, το φάντασμα του Άλφρεντ στοιχειώνει για πάντα τη ζωή της…

Η ιστορία μίας γυναίκας, με φόντο μία εποχή γεμάτη δολοπλοκίες, μυστήριο και έρωτα… Μία ιστορία που κινείται ανάμεσα στην αλήθεια και τη μυθοπλασία.

Πώς θα το αποκτήσετε; Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό του logiastarata.gr και κερδίστε το βιβλίο “Το αγγελικό μυστικό της Όλγας Μπράουν”

Θα υπάρξουν 2 νικητές που θα παραλάβουν δωρεάν το βιβλίο

Η διαδικασία είναι η εξής

1.Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ 
2.Κάντε σχόλιο κάτω από την δημοσίευση του συγκεκριμένου άρθρου στο Facebook.
3.Κάντε tag κάτω από την δημοσίευση του άρθρου στο Facebook τουλάχιστον ένα άτομο. Ο διαγωνισμός λήγει στις 17/12/2016 
Οι νικητές θα ανακοινωθούν το βράδυ της Κυριακής από τη σελίδα μας στο facebook και θα ειδοποιηθούν inbox να παραλάβουν τα βιβλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ: Αυτή η πληροφορία θ’ ανοίξει τον ασκό του Αιόλου για τον Παύλο…

Καταιγιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς  ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ Η Κατερίνα βρίσκει τρόπο να μπει στο αρχοντικό των Βρεττών και να ψάξει για...