Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 9/12/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 9/12/2016

ΚΡΙΟΣ

Φρόντισε σήμερα να τακτοποιήσεις κάποια θέματα που είναι λίγο μπερδεμένα μέσα στο μυαλό σου. Κάνε την αρχή από όσα έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν και εξακολουθούν να στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να πετύχεις πολλά, αφού οι πλανήτες ευνοούν το ζώδιό σου. Εκμεταλλεύσου αυτή τη μέρα! Μην κάνεις πίσω και δες με αισιοδοξία το μέλλον που σου χαμογελά.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Εξωτερίκευσε σήμερα τον ερωτισμό σου, κάνε το ταίρι σου ευτυχισμένο και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν δεν έχεις ταίρι, αυτή η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή, αισθηματικά, για να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, ώστε να μπορέσεις να τις ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.
ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να πάρεις πολλά πράγματα στα σοβαρά και να ξεχάσεις για λίγο τη χαρά και τη διασκέδαση. Άλλωστε και η διάθεσή σου δεν θα επιτρέπει χαλαρές καταστάσεις. Δείξε τη σύνεση και την ψυχραιμία που μάλλον δεν έχει κανένας άλλος στο περιβάλλον σου. Βέβαια κράτα και μια μικρή απόσταση από τις διαφωνίες. Έτσι κι αλλιώς τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους και όλα θα πάνε πολύ καλά για το ζώδιό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα στη σχέση σου θα νιώσεις κάποια απομόνωση. Μίλα με το ταίρι σου ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, σύντομα θα εμφανιστεί το άτομο που θα είναι κάτι παραπάνω από αυτό που περίμενες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, αλλά φρόντισε να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της καριέρας σου. Μην πάρεις σήμερα αποφάσεις που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου. Θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου.
ΔΙΜΥΜΟΣ

Πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά, κάτι που σου χαρίζει επιτέλους μια στοιχειώδη ικανοποίηση. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειας. Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για το ζώδιό σου, σε ό,τι αφορά ξεκαθαρίσματα που δεν ήταν εφικτά στο παρελθόν.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε να ξεχάσεις παλιές καταστάσεις στα αισθηματικά σου. Μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί με το ταίρι σου, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, μην κάνεις σήμερα καμιά αλλαγή και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Θα σε απασχολήσουν κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευελιξία απαιτείται από το ζώδιό σου, προκειμένου να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από καταστάσεις που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου. Έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου για να διεκπεραιώσεις πολλά ζητήματα του παρελθόντος, με τον πιο πρόσφορο τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για σένα. Επίσης θα κάνεις καλές συνεργασίες που θα σε ευχαριστήσουν. Στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να προσέξεις σε ό,τι αφορά συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να προκύψουν.
ΛΕΩΝ

Θα μπορέσεις, αγαπητέ Λέων, να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Φρόντισε να δείξεις πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα απέναντι σε άτομα που μπορεί να σου λένε ή να υπόσχονται πολλά, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και παίρνουν μια καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά θέματα που είχες στο μυαλό σου ότι αρχίζουν και υλοποιούνται. Αν ζεις ακόμη με τη μοναξιά, αυτή η περίοδος θα φέρει ξαφνικές γνωριμίες που θα έχουν πολύ καλή εξέλιξη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Απόφυγε να χαλαρώσεις και μην δώσεις σημασία σε λόγια συνεργατών σου που ίσως σε επηρεάσουν αρνητικά. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις και να ζητήσεις αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο, αλλά θα πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις τεράστιες δυνατότητες, αγαπητέ Παρθένε, και άμα θέλεις μπορείς πραγματικά να πετύχεις ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Δεν πρέπει, όμως, να αφήνεις να σε ρίχνουν τα ψυχολογικά σου. Φρόντισε να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, ειδάλλως μπορεί να υπάρξουν προστριβές και λογομαχίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες της καθημερινότητας και βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια. Αν δεν έχεις ταίρι, το πλανητικό σκηνικό σε ωθεί να κάνεις κινήσεις που θα σου φέρουν την πολυπόθητη νέα γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, απόφυγε να κάνεις πολλά πράγματα μαζί και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν αρκετά. Τα οικονομικά σου, με τις πολλές προσπάθειες που έχεις κάνει, τα έχεις φέρει σε καλό σημείο. Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια χρέη του παρελθόντος.
ΖΥΓΟΣ

Χρειάζεται λίγη παραπάνω πίστη στον εαυτό σου, αγαπητέ Ζυγέ, ούτως ώστε να αλλάξει η διάθεσή σου και να αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα αλλιώς. Από εδώ και στο εξής θα σε βοηθήσει σημαντικά να κάνεις κάποιες αλλαγές και να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου. Μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω, γιατί είναι ώρα για δράση και όχι για γκρίνια.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, θα τις δώσεις χάρη και στη μεγάλη κατανόηση που θα δείξει το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις στη ζωή σου κάποιο ταίρι, αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις πολλά ώστε να έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς και μην κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια, γιατί έχεις ήδη πάρα πολλά να κάνεις. Στα οικονομικά σου, θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό και να ξέρεις ότι θα τα καλύψεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά για το ζώδιό σου, αλλά η απαισιόδοξη πλευρά σου δεν σε αφήνει να τα δεις ξεκάθαρα. Ίσως θα πρέπει να αλλάξεις γενικά τον τρόπο που χειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις, γιατί η μέχρι τώρα συμπεριφορά σου έχει φέρει μια κάποια σταθερότητα. Προσπάθησε με κάθε τρόπο να διώξεις το άγχος και να εξετάσεις με ηρεμία όσα σε απασχολούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα θα υπάρχει αρκετή ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σου. Εξωτερίκευσε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό σου, ώστε να περάσεις πολύ όμορφα. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα βελτιώσει τόσο την επικοινωνία σου, που κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Μην πεις λόγια σε συνεργάτες σου που μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπάθησε, αγαπητέ Τοξότη, να μην αντιδράς έντονα και να μην δημιουργείς αντιπάθειες. Δεν είναι ένδειξη συναισθηματικής ωριμότητας η έλλειψη αυτοελέγχου. Άλλωστε, είσαι από αυτούς που καταφέρνουν πάντα να ελίσσονται και να συμπεριφέρονται όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και τώρα! Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη πειθαρχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου και πες του αυτά που σε προβληματίζουν, ώστε να νιώσεις καλύτερα κι εσύ. Για σένα που δεν έχεις ταίρι, αυτή η περίοδος είναι άκρως ερωτική, ώστε να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν μια χαρά. Δεν χρειάζεται να έχεις ανασφάλειες, καθώς οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές. Έχεις πολλές οικονομικές υποχρεώσεις, αλλά σημασία έχει ότι ξεκινά μια περίοδος για σένα που τα έσοδά σου θα αυξηθούν και θα αρχίσεις να ισορροπείς.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απόφυγε να δείξεις δογματισμό, αγαπητέ Αιγόκερε, ειδάλλως θα παρεξηγηθείς από άτομα του περιβάλλοντός σου, σε πολλά θέματα. Καλό θα είναι μερικές φορές να ακούς και τους άλλους, προτού βγάλεις συμπεράσματα. Για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο περιβάλλον σου, φρόντισε να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να ακούσεις τι θέλουν να σου πουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα προσπάθησε να απαλλαγείς από το άγχος που έχεις και να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια βραδινή έξοδος θα σου έκανε πολύ καλό. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, σίγουρα αυτή την περίοδο θα σου συμβούν τα καλύτερα στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να τελειώσεις με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, γιατί στο μέλλον σε περιμένουν καινούργιες προτάσεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις και πολύ τα έσοδά σου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλό θα είναι, αγαπητέ Υδροχόε, μερικές φορές να ακούς και τους άλλους, προτού βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, φρόντισε να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να ακούσεις τι θέλουν να σου πουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και θα δώσεις έναν καλό τόνο στη σχέση σου, ώστε το ταίρι σου να περάσει καλά μαζί σου. Εσύ που ακόμη έχεις μοναξιά, προσπάθησε να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, γιατί σε περιμένουν καλύτερες μέρες στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα προκύψουν κάποια επαγγελματικά προβλήματα και θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να βρεις τις πιο σωστές λύσεις. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να αποτελούν έντονο άγχος. Έχει αρχίσει να αποκαθίσταται μια ισορροπία, αλλά θα πρέπει να πάψεις να κάνεις άλλα ‘ανοίγματα’.
ΙΧΘΥΣ

Η αλήθεια είναι ότι έχεις πάρα πολλές δυνατότητες, αγαπητέ Ιχθύ, και θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις, αρκεί να τα προγραμματίσεις σωστά και να τα οργανώσεις κατάλληλα. Μίλα με τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και ίσως αυτά που θα σου προτείνουν να σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα. Σκέψου πολύ καλά τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις και συζήτησε με δικά σου άτομα όλες τις πιθανές λύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις για μια καλύτερη πορεία στη σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, οι πλανήτες σού δίνουν ό,τι καλύτερο στον αισθηματικό τομέα, ώστε να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καταστάσεις στον επαγγελματικό σου τομέα είναι καλές. Σήμερα μπορείς να περάσεις τη μέρα σου όπως έρθει, χωρίς να ασχοληθείς με καταστάσεις που μόνο πρόβλημα μπορούν να σου δημιουργήσουν. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή σήμερα που σχετίζεται με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αρχίζουν σιγά σιγά και ισορροπούν.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ