Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 633-634-635-636-637

Τα νέα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ
Επεισόδια 633-634-635-636-637

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 633 ΕΔΩ 634 ΕΔΩ 635 ΕΔΩ
636 ΕΔΩ 637 ΕΔΩ

Επεισόδια 633

Ματθαίος κι Αναστασία, «στριμώχνουν» συγχρόνως τον Αχιλλέα και τον Σήφη αντίστοιχα, ζητώντας να τους αποκαλύψουν την πραγματική αιτία του ταξιδιού τους στο Άμστερνταμ. Ο Πάτροκλος, μ’ εντολή του Διαμαντή, τρομοκρατεί τον Χαρίδημο, προκειμένου να κρατήσει το στόμα του κλειστό και να μην ομολογήσει την αλήθεια στον Μύρο. Ο Μηνάς σπάει τα νεύρα της Γεσθημανής με τους αλλεπάλληλους κι αιφνιδιαστικούς ελέγχους του, ενώ η Δάφνη ετοιμάζεται να καταπλήξει τα πλήθη μ’ έναν χλιδάτο γάμο. Στο μεταξύ στην Κύπρο, η Στέλλα έχει πιάσει λυτούς και δεμένους, παρακαλώντας τους να μεσολαβήσουν να τα βρει ξανά με τον Ματθαίο. Την ίδια στιγμή η Δήμητρα, έχοντας εξαγριωθεί απ’ την διπλή ζωή του Νεκτάριου, επισκέπτεται την Αλεξάνδρα με επιθετικές διαθέσεις. Οι ξέγνοιαστες στιγμές που περνούν στο Άμστερνταμ τόσο ο Αχιλλέας με τη Μελίνα, όσο κι ο Σήφης με την Άλκηστη, θα διακοπούν απότομα απ’ την ξαφνική παρουσία εκεί.. του Αλκιβιάδη.

Επεισόδια 634

Ο ξαφνικός ερχομός του Αλκιβιάδη στο Άμστερνταμ προκαλεί πανικό στην Άλκηστη και αναγκάζει τον Σήφη, αλλά και τον Αχιλλέα με τη Μελίνα να αλλάξουν ξενοδοχείο. Η Δήμητρα επιτίθεται με σφοδρότητα στην Αλεξάνδρα, καθώς το πρόβλημά της είναι τα περιουσιακά στοιχεία του Νεκτάριου, που θέλει να παραμείνουν στα δικά της παιδιά. Η Στέλλα φοβάται να κοιμηθεί μόνη της στο σπίτι της και καταλήγει φιλοξενούμενη στον καναπέ των Ματθαίων. Ο Αντρέας με τον Αλέξη μπλέκουν σε ένα επεισόδιο με κάποιον «μπράβο» του Αλκιβιάδη και ο Αντρέας πυροβολεί και τον σκοτώνει. Η Δάφνη κάνει μεγαλεπήβολα σχέδια για τον γάμο της και ο Μύρος προσπαθεί να την προσγειώσει, ενώ στο μεταξύ ο Χαρίδημος έχει πέσει σε βαθιά μελαγχολία από τις πιέσεις του Διαμαντή και του Πάτροκλου. Ο Αχιλλέας παίρνει τηλέφωνο τον γιατρό στην Κύπρο προκειμένου να μάθει τα αποτελέσματα των εξετάσεων της Μελίνας και η απάντηση του γιατρού θα αποτελέσει για το ζευγάρι μια μεγάλη έκπληξη.

Επεισόδια 635

Η ευτυχία του Αχιλλέα και της Μελίνας είναι απερίγραπτη, μπροστά στην προσμονή της απόκτησης ενός νέου μέλους στην οικογένειά τους. Αντίθετα ο Σήφης, ενοχλημένος απ’ την ξαφνική παρουσία του Αλκιβιάδη στο Άμστερνταμ, δείχνει αποφασισμένος να χωρίσει με την Άλκηστη. Στη Κρήτη, ο Ανδρέας, μαθαίνει ότι ο άντρας που πυροβόλησε κατέληξε κι ανησυχεί πλέον σοβαρά για την ζωή του Αλέξη. Παράλληλα ο Πάτροκλος έχει σε στενό μαρκάρισμα τον Χαρίδημο, απαιτώντας του να σταματήσει με κάθε τρόπο τον γάμο της Δάφνης με τον Μύρο, ενώ ο Διαμαντής φαίνεται να διασκεδάζει προκαλώντας την οργή του Παύλου. Η συμπεριφορά της Δήμητρας γίνεται όλο και πιο επιθετική προς τον Νεκτάριο, ενώ η Αλεξάνδρα παίρνει τη απόφαση να φύγει οριστικά απ’ τη Κύπρο. Οι νέες φοβίες της Στέλλας, κάνουν τον Ματθαίο ν’ αναπολεί στιγμές του με την Αναστασία. Στο μεταξύ οι ώρες περνούν κι ο Αλκιβιάδης περιμένει έξαλλος να εμφανιστεί η Άλκηστις, την ίδια στιγμή που εκείνη έχει αποκοιμηθεί στην αγκαλιά του Σήφη!

Επεισόδια 636

Ο Σήφης με την Άλκηστη τρομοκρατημένοι.. βρίσκουν μια δικαιολογία να πει στον Αλκιβιάδη για τις τόσες ώρες απουσίας της.. εκείνος όμως είναι εκτός εαυτού και για ακόμα μια φορά, γίνεται βίαιος και εξαιρετικά απειλητικός απέναντί της. Έτσι η Άλκηστις ζητάει από τον Σήφη να φύγουν από το Άμστερνταμ, αφού φοβάται ότι ο Αλκιβιάδης της έστησε παγίδα για να την παρακολουθήσει. Ο Ματθαίος έχει φτάσει στα όρια της ανεκτικότητας του με την Μελίνα στην εταιρία, και σε έξαλλη κατάσταση ανακοινώνει στον Αχιλλέα ότι η απόφαση του για την απόλυση της, είναι τελεσίδικη.. Η Δήμητρα συμβουλεύεται δικηγόρο για τα περιουσιακά του Νεκτάριου και βάζει τους όρους της.. ενώ ο Νεκτάριος προσπαθεί να προλάβει την Αλεξάνδρα, προτού αναχωρήσει για το εξωτερικό με το μωρό τους.. Ο Ματθαίος έρχεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, όταν η Μαρίνα τον βλέπει με την Στέλλα, μαζί στο κρεβάτι.. Ο Διαμαντής είναι πολύ ευχαριστημένος αφού τα χαλασμένα κρασιά με την φίρμα του Παύλου, έχουν βγει στην αγορά με εντολή του Πάτροκλου. 


 Επεισόδια 637

Ο Αχιλλέας με τη Μελίνα και ο Σήφης με την Άλκηστη επιστρέφουν από το Άμστερνταμ στην Ελλάδα, αλλά κι εκεί τους περιμένουν νέα προβλήματα. Ο Ματθαίος έχει πεισμώσει και δεν θέλει με τίποτα την Μελίνα στην εταιρία. Η Μελίνα από την πλευρά της, θυμώνει με τον Αχιλλέα γιατί πιστεύει πως δεν την εμπιστεύεται και δεν εκτιμά τις ικανότητές της στη δουλειά. Στα Χανιά, ο Αλκιβιάδης δίνει τελεσίγραφο στην Άλκηστη, να παρατήσει τη δουλειά της και να αφοσιωθεί στην οικογένεια. Ο Παύλος προειδοποιεί τον Πάτροκλο να μην ξαναμιλήσει άσχημα στη Χρυσάνθη κι αυτός σε ένα από τα γνωστά ξεσπάσματά του, αποκαλύπτει για μια ακόμα φορά το πραγματικό του πρόσωπο. Κι ενώ ο Διαμαντής εξακολουθεί να εκβιάζει τον Χαρίδημο, στο σπίτι του Μύρου εμφανίζεται ξαφνικά η μανούλα του από το Τέξας.. και οι αποκαλύψεις που θα κάνει θα είναι μία μεγάλη έκπληξη για όλους!!!


Τα επόμενα επεισόδια 638-639-640-641-642 ΕΔΩ

643-644-645 ΕΔΩ

629 ΕΔΩ
630 ΕΔΩ
631 ΕΔΩ
632 ΕΔΩ
633 ΕΔΩ
634 ΕΔΩ
635 ΕΔΩ
636 ΕΔΩ
637 ΕΔΩ
Όλα τα επεισόδια του Μπρούσκο ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΜΠΡΟΥΣΚΟ: Ο Πάτροκλος αρπάζει το παιδί του Νεκτάριου!

ΜΠΡΟΥΣΚΟ: Η Μελίνα παίρνει τα παιδιά και χωρίζει τον Αχιλλέα!

ΜΠΡΟΥΣΚΟ! Αποκάλυψη βόμβα: Άνθρωπος του Διαμαντή ο “πατερούλης” του Μύρου

Ακολουθήστε στο FB σελίδα
Μπρούσκο Νέα Επεισόδια Δ Κύκλος

για ενημέρωση σχετικά με το Μπρούσκο ΕΔΩ

Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...