Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56-57-58-59-60

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ
Επεισόδια 56-57-58-59-60

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 56 ΕΔΩ 57 ΕΔΩ 58 ΕΔΩ
59 ΕΔΩ 60 ΕΔΩ

Επεισόδιο 56

Ο καβγάς μεταξύ Ρενάτας και Ισμήνης θα πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις, με την Ισμήνη να ανοίγει το στόμα της και να ομολογεί πολλά. Ο Δαμιανός έρχεται αντιμέτωπος με ένα θέαμα που θα τον ταράξει και θα τον φτάσει στα άκρα. Πώς θα το αντιμετωπίσει;Η νυχτερινή επίσκεψη της Σύλβιας στην αυλή θα φέρει τα πάνω κάτω, ενώ ο Αχιλλέας με τον Λεωνίδα θα συναντηθούν για μία εκ βαθέων συζήτηση στο μαγαζί του Θοδωρή. Πώς θα εξελιχθεί αυτή η συνάντηση; Τέλος, η Αιμιλία ζητά από τον Αχιλλέα να βρεθούν πριν φύγει για να τον δει και να του πει κάτι πολύ σημαντικό.

Επεισόδιο 57

Ο Βλάσης ανακοινώνει ότι σκοπεύει να παντρευτεί τη Φαίη, αλλά η αντίδραση της Αιμιλίας είναι κάθε άλλο παρά αναμενόμενη. Τα νέα διαδίδονται γρήγορα, και φτάνουν στα αυτιά της Ρενάτας και του Αχιλλέα, που έχουν τα δικά τους θέματα να λύσουν, λίγο πριν ο Αχιλλέας αναχωρήσει για την Κύπρο. Η Μιράντα αποκαλύπτει στον Λεωνίδα την αλήθεια για τη σχέση της με τον Θοδωρή. Κι ενώ η Αιμιλία στην έπαυλη ετοιμάζει δείπνο προς τιμήν της νέας της νύφης, ο Δαμιανός δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι χάνει τη Φαίη.
Επεισόδιο 58

Η Ρενάτα δεν σταματά να αναζητά στο ίντερνετ ντοκουμέντα για τη σχέση του Βλάση με τη Φαίη, με τα ευρήματα να την καταρρακώνουν. Ο Λεωνίδας με τον Βλάση ανεβάζουν πολύ τους τόνους στο γραφείο, όταν ο πρώτος ακούει τα βαριά λόγια του Βλάση για τον Αχιλλέα πίσω από την πλάτη του. Το ντέρμπυ συνεχίζεται και αργότερα στην αποθήκη, παρουσία της Φαίης. Ο Ηλίας μιλώντας με την Αιμιλία, προσπαθεί να καταλάβει τι σκοπούς έχει πραγματικά για τη μέλλουσα νύφη της, καθώς η μέχρι τώρα αντιμετώπισή της, του έχει προκαλέσει έκπληξη. Η Αιμιλία δείχνει να ετοιμάζει κάτι στη Φαίη. Ο Αχιλλέας κάνει την εμφάνισή του μετά από καιρό στην έπαυλη και διαβάζει ένα γράμμα του πατέρα του στην Αιμιλία που θα την αφήσει άφωνη. Η Ισμήνη στο άκουσμα των αρραβώνων του Βλάση καταρρέει.

Επεισόδιο 59

Το νέο της επισημοποίησης της σχέσης του Βλάση και της Φαίης πέφτει σαν βόμβα. Η Ισμήνη αποφασίζει να επισκεφτεί την εταιρία για να αντιμετωπίσει τον ίδιο τον Βλάση και κοντράρεται για πρώτη φορά με τη Φαίη στο γραφείο του. Η Αιμιλία ζητά τη βοήθεια του Αχιλλέα για να λύσει το γρίφο από το παρελθόν του Πανίκου και να εντοπίσει τον Διάκο Παπασταύρου στον οποίο παραπέμπει το γράμμα που άφησε. Την ίδια στιγμή, ο Κουτέλας είναι πολύ τσιμπημένος με τη Μιράντα. Κι ενώ ο Αχιλλέας ετοιμάζεται για την αναχώρησή του στην Κύπρο, η Μιράντα τον κάνει να σκεφτεί πάλι τον έρωτά του για τη Ρενάτα και του δημιουργεί αμφιβολίες. Η Ισμήνη αρπάζει την ευκαιρία, όταν κάποια στιγμή καταφέρνει να μείνει μόνη με τον Βλάση, και αποφασίζει να του πει μια μεγάλη αλήθεια.
Επεισόδιο 60

Ο Αχιλλέας ετοιμάζεται για το ταξίδι στην Κύπρο και η συγκίνηση είναι μεγάλη. Όσο και να προσπαθούν να τον πείσουν να μείνει, αυτός σκέφτεται τη Ρενάτα που παραμένει ψυχρή απέναντί του. Η Αιμιλία συζητώντας με τη Ρενάτα, προσπαθεί να καταλάβει και να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για τη σχέση Βλάση και Φαίης αναστατώνοντάς τη. Τα λόγια της Ισμήνης κινητοποιούν τον Βλάση, ο οποίος προσπαθεί να ψαρέψει τον Δαμιανό για να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τη Φαίη. Ο Κουτέλας δηλώνει τη συμπάθειά του στη Μιράντα με όχι και τόσο κομψό τρόπο, ενώ ο Φώτης είναι τρισευτυχισμένος που θα βγει επιτέλους με την Έλλη


Τα επόμενα επεισόδια 61-62-63-64-65 ΕΔΩ
66-67-68-69-70 ΕΔΩ
Επεισόδια

52 ΕΔΩ
53 ΕΔΩ

51-54 ΕΔΩ
55 ΕΔΩ
56 ΕΔΩ
57 ΕΔΩ
58 ΕΔΩ
59 ΕΔΩ
60 ΕΔΩ
Παλιότερα επεισόδια της σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ δείτε ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο fb τη σελίδα ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 127 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 127 Η συμφιλίωση της Αριάδνης με τη Βασιλική κάνει...