Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 5/12/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 5/12/2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Θα πρέπει, αγαπητέ Κριέ, να προσέξεις τα λόγια αλλά και τον τρόπο που θα εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου, γιατί η επιθετικότητα και η βιασύνη δεν θα λείπουν και θα χρειαστεί να προστατευτείς. Τα προβλήματα επικοινωνίας που θα έχεις αυτό το διάστημα, μπορεί να θολώσουν την κρίση σου περί πραγματικότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να αναθερμάνεις τη σχέση σου. Θα αναθεωρήσεις πολλές από τις σκέψεις που είχες μέχρι τώρα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία. Οι πλανήτες σε ευνοούν, αισθηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, σήμερα κινήσου με μεθοδικότητα και με δυναμισμό, ώστε να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Για τα οικονομικά σου, ξεκινάει μία περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Θα μπορέσεις, αγαπητέ Ταύρε, να χειριστείς πολλά και διαφορετικά θέματα με περισσότερη ευελιξία και άνεση, απ’ ό,τι μέχρι τώρα, τουλάχιστον μέχρι ένα σημείο. Από εκεί και μετά, θα πιεστείς για να τα βγάλεις πέρα και ίσως κάποιες στιγμές χρειαστεί να ζητήσεις βοήθεια για να ανταπεξέλθεις. Κατά τα άλλα, ένα μεγάλο μέρος της προσοχής σου θα είναι στραμμένο σε οικογενειακά ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα συζητήσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, μπορεί το πλανητικό σκηνικό να φέρνει στασιμότητα στον αισθηματικό σου τομέα, αλλά εσύ μην παρατάς τις προσπάθειες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα για κάποια πράγματα που δεν θα σου έρθουν όπως τα θέλεις. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα να τακτοποιήσεις άμεσα.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Θα χρειαστείς λίγη ψυχραιμία, αγαπητέ Δίδυμε, και προπάντων να μην αγχώνεσαι, ούτως ώστε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε κουράζουν. Μπορείς να κάνεις έναν συνετό προγραμματισμό και να λύσεις τις υποθέσεις σου. Όχι σε απερίσκεπτες κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε καταστάσεις που δε θα ήθελες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, δώσε σήμερα περισσότερη σημασία στο ταίρι σου και μην απορροφηθείς υπερβολικά σε άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Αν δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός που θα βρεις το πρόσωπο που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις αλλά έχε στον νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας για το ζώδιό σου είναι να μπεις σε μια διαδικασία αυτογνωσίας και να πετάξεις από πάνω σου όλα τα στοιχεία που μπορεί να ρίχνουν την ψυχολογία σου. Μην έχεις νεύρα με το παραμικρό και προσπάθησε να φτιάξεις γύρω σου μια καλή ατμόσφαιρα, που θα σε κάνει να κινείσαι άνετα και χαλαρά. Μην αγχωθείς ιδιαίτερα με τις καθυστερήσεις που μπορεί να υπάρξουν, γιατί θα είναι προσωρινές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, ο τρόπος που κάνεις κάποια πράγματα μπορεί να παρεξηγηθεί από το ταίρι σου. Καλό θα είναι να μιλήσεις μαζί του άμεσα. Αν αυτή την περίοδο δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι δεν θα μείνεις για πολύ έτσι, καθώς σύντομα θα κάνεις μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.
ΛΕΩΝ

Γενικά
Αστάθμητοι παράγοντες έρχονται σήμερα στο προσκήνιο, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, οι οποίοι θα σε επηρεάσουν αρνητικά… αν βέβαια τους αφήσεις. Μην επιτρέψεις σε τίποτα και σε κανέναν να σε βγάλει από την πορεία που τόσο επίπονα και κοπιαστικά έχεις προγραμματίσει. Οι αποφάσεις που έχεις πάρει είναι όντως σωστές και δεν επιδέχονται επιρροές από κανέναν – όποιος και αν είναι αυτός.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Άσε τους εγωισμούς στα αισθηματικά σου και μίλα ανοιχτά με το ταίρι σου. Αν αλλάξεις συμπεριφορά, η σχέση σου μπορεί να βελτιωθεί πολύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, σήμερα θα έχεις κάποια προβλήματα που δεν περίμενες. Φρόντισε να μην εκνευριστείς και θα τα λύσεις όλα με πολύ μεγάλη ευκολία. Στα οικονομικά σου θα έχεις καλές εξελίξεις και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να ισορροπήσεις την κατάσταση.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Καλύτερη επικοινωνία και θαυμασμός από τον περίγυρο, προβλέπονται για το ζώδιό σου. Βάλε νέες, γερές βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια. Ο συναισθηματισμός σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισέ τον και δες τις καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές βρίσκεις τη συμπεριφορά του συντρόφου σου εριστική και παράλογη. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει. Αν δεν έχεις ταίρι, να είσαι βέβαιος ότι σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να λύσεις πολλές υποθέσεις που ακόμη είναι στάσιμες. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε αυτή την περίοδο να αποφύγεις κινήσεις που μπορούν να σε βγάλουν εκτός προγράμματος.
ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας για το ζώδιό σου είναι να ασχοληθείς ουσιαστικά με δικά σου, σοβαρά προβλήματα. Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε δεσμεύουν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Μην το βλέπεις έτσι! Δείξε τη στοργή και την τρυφερότητά σου και φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Άλλωστε, υπάρχουν πάντα και οι φίλοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα το ταίρι σου θα θελήσει να μοιραστεί μαζί σου κάποιους προβληματισμούς που έχει για δικά του θέματα. Φρόντισε να αποφορτίσεις το κλίμα ώστε να περάσεις καλά στη σχέση σου. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε ευνοεί, αισθηματικά, ώστε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αυτή η περίοδος είναι ευνοϊκή για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αφορούν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, γιατί ξεκινάει μια περίοδος που θα σε ευνοήσει αρκετά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες, αγαπητέ Σκορπιέ, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να απογοητεύεσαι και να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί αν κινηθείς με εξυπνάδα θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Σήμερα θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα και ό,τι έχει σχέση με το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις στα αισθηματικά που είναι πλέον παρελθόν και να δεις το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία. Για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τα πράγματα πάνε καλύτερα και είσαι σε καλό δρόμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φτάσει σε ένα σημείο από όπου θα μπορέσεις πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Απόφυγε να κάνεις οικονομικά ‘ανοίγματα’ ή να υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας για το ζώδιό σου είναι να πάρεις ξανά στα χέρια σου τις υποθέσεις που στο παρελθόν θεωρούσες άλυτες. Απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό. Δώσε επίσης μεγάλη προσοχή στο παρασκήνιο, γιατί θα γίνουν αποκαλύψεις που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Διώξε τις απαισιόδοξες σκέψεις και μην σκέφτεσαι προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου που σε στενοχώρησαν παλιότερα. Κάνε ένα νέο ξεκίνημα. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, η παρούσα περίοδος είναι πολύ θετική, αισθηματικά, για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για τα επαγγελματικά σου θα έχεις αρκετό άγχος και πολλή κούραση, αλλά θα μπορέσεις να επιτύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Έχεις αρκετά δικά σου προβλήματα, αγαπητέ Αιγόκερε, και δεν χρειάζεται να φορτώνεσαι και ξένες σκοτούρες. Μίλα με δικούς σου ανθρώπους, ώστε να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που τους προβληματίζει. Υπάρχουν αρκετά ζητήματα που τον τελευταίο καιρό θα πρέπει να συζητήσεις, ούτως ώστε να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Απόφυγε συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν και φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Αν δεν έχεις ταίρι, απρόοπτα γεγονότα θα φέρουν την καινούργια γνωριμία που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλοί επαγγελματικοί στόχοι που έχεις βάλει, τώρα θα αρχίσουν να υλοποιούνται. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλες τις υποχρεώσεις που σε άγχωναν μέχρι τώρα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας για το ζώδιό σου είναι να προσπαθήσεις με ηρεμία και ψυχραιμία να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Μην εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις και ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μια συζήτηση θα σου έκανε καλό. Και αν ακόμη δεν είναι διαθέσιμοι οι άλλοι, φρόντισε να σκεφτείς μόνος σου τις καλύτερες μεθόδους που θα μπορούσαν να σου φέρουν θετικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε πάρα πολύ καλύτερα, αρκεί να μειώσεις τα νεύρα σου και να μην τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο. Αν δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς, χωρίς να κάνεις αρνητικές σκέψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε καλά. Κάποιες καθυστερήσεις που θα συμβούν μην σε πτοήσουν, γιατί θα ξεπεραστούν πολύ γρήγορα. Τα οικονομικά σου ακόμη δεν έχουν φτάσει σε σημείο που να σε ικανοποιούν. Με τον προγραμματισμό που έχεις όμως, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου.
ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Προσπάθησε να επιστρατεύσεις την επιδεξιότητα και τη διπλωματία σου, αγαπητέ Ιχθύ, και να διευθετήσεις κάθε πρόβλημα που θα προκύψει με την ανάλογη ψυχραιμία και υπομονή. Να θυμάσαι πως θα αλλάξεις ριζικά τη ζωή σου, τόσο σε κοινωνικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο φιλικών σχέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλή προβλέπεται η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου και μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Φρόντισε να ζητήσεις αυτά που θέλεις και να κάνεις τις προτάσεις σου. Αν δεν έχεις ταίρι, οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους ώστε να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, οι δυνατότητες που έχεις για να καταφέρεις αυτά που θέλεις είναι πολλές. Φρόντισε σήμερα να κάνεις έναν πολύ καλό προγραμματισμό. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που ίσως στο μέλλον να μην μπορείς να καλύψεις.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ