Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 4/12/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 4/12/2016
ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο δυναμικός σου χαρακτήρας και η έντονη τάση σου για ανεξαρτησία σε βάζουν συχνά σε μπελάδες και χάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Μην δείχνεις τόσο κάθετη στάση. Φέρσου πιο μαλακά με ανθρώπους που είναι διαφορετικοί από εσένα. Αν παρεξηγηθούν είναι δικό τους ζήτημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η περίοδος πλανητικά είναι πολύ καλή ώστε να μπορέσεις να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στην σχέση σου. Σήμερα θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλό θα είναι σήμερα που είναι Κυριακή να ξεχάσεις λίγο την πίεση των επαγγελματικών σου και να περάσεις λίγο καλά. Στα οικονομικά σου γιατί για άλλη μια φορά θα παρασυρθείς και θα κάνεις έξοδα.
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Πολλές φορές θα ήθελες να εξηγήσεις όσα σου συμβαίνουν αλλά οι αντιδράσεις των άλλων σε φρενάρουν . Δυστυχώς ειλικρίνεια είναι κάτι που κερδίζεται μέσα στο χρόνο. Συγκράτησε λοιπόν τον παρορμητισμό σου και μην λες όσα σκέφτεσαι. Ο χρόνος θα σου υποδείξει σε ποιους μπορείς να είσαι ο εαυτός σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να βγάλεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου για να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου πολλά θέματα θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Σήμερα φρόντισε να ηρεμήσεις από το άγχος της καθημερινότητας. Στα οικονομικά σου έχεις αρκετό άγχος για να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες που έχεις.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η τελειομανία και ο εφευρετικός σου χαρακτήρας σε οδηγεί σε υπερβολές που καταπονούν τον εαυτό σου και ταράζουν τις ισορροπίες σου. Τακτοποίησε περισσότερο την καθημερινότητά σου με ένα πιο ελαστικό πρόγραμμα που θα σου αφήνει περιθώρια να βρεις και εσύ λίγο ψυχική ηρεμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεση σου σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Κάνε τις προτάσεις σου και φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου έχεις αρκετό άγχος. Σήμερα που είναι Κυριακή καλό είναι να ηρεμήσεις λίγο γιατί το έχεις ανάγκη. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις αλλά κάνεις προσπάθειες για να βγεις από το αδιέξοδο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Οι πλανήτες φέρνουν τα πάνω κάτω και έρχονται πολλές χαρές που δεν περιμένεις. Μη βιαστείς σε αποφάσεις που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να αξιολογήσει τα σωστά δεδομένα παίρνοντας πληροφορίες για όσα σε απασχολήσουν στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα ανεβάσει πολύ τον ερωτισμό σου. Αν δεν έχεις ταίρι η καλή επικοινωνία που έχεις και η κοινωνικότητα θα σε βοηθήσουν να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις όλα καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή δεν νομίζεις ότι πρέπει να κάνεις κάτι πιο ανάλαφρο. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα αλλά απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα.
ΛΕΩΝ

Γενικά
Κάποιο πρόσωπο που σε στήριξε πολύ στο παρελθόν έχει ανάγκη τη βοήθειά σου. Τώρα είναι καιρός να ανταποδώσεις την προσφορά που δεν θα σου ζητηθεί. Μην αφήνεσαι σε φαντασιοπληξίες, η ζωή φέρνει πολύ μεγάλα αδιέξοδα σε κάποιους από όπου μόνο με βοήθεια μπορούν να ξεφύγουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα φρόντισε να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να ξεχαστείς από το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα κάνεις το ταίρι σου πολύ χαρούμενο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου έχεις βρει πολύ καλές λύσεις. Σήμερα προσπάθησε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς και να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου σήμερα πρέπει να μην κάνεις καθόλου έξοδα γιατί την τελευταία περίοδο έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η αγάπη σου για όσους δικούς σου από το οικογενειακό περιβάλλον την χρειάζονται και εσωτερική σου ανάγκη να προσφέρεις δεν βρίσκει ανταπόκριση έτσι όπως το επιθυμείς. Πράξε κατά συνείδηση χωρίς υπερβολές και δίχως να περιμένεις καμία δικαίωση. Άλλωστε όλοι ξέρουν την προσφορά που πάντα απλόχερα δίνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου και είναι σίγουρο ότι θα αλλάξουν πολλά στην σχέση σου που θα ικανοποιήσουν και τους δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου έχεις καταφέρει πάρα πολλά. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να αποφορτίσεις το μυαλό σου από όλα αυτά. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή κατάσταση αλλά εσύ συνεχίζεις να βρεις και άλλες πηγές εσόδων.
ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο χρόνος που πέρασε σου άφησε πληγές που αργούν να κλείσουν. Όλα αυτά έφτασαν στο τέλος τους. Νέες καταστάσεις θα σε κάνουν να ξεχάσεις οριστικά. Κοίτα μπροστά και χαμογέλα η ευτυχία που θα ζήσεις έχει ουσία και διάρκεια. Σου αξίζει απόλυτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα ώστε να περάσεις καλά εσύ αλλά και το ταίρι σου. Μην κάνεις συζητήσεις που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα της σχέσης. Και αν ακόμη δεν έχεις κάποιο ταίρι στην ζωή σου τώρα που είναι η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε ευνοεί για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δυναμικότητά που έχεις για την δουλειά σου είναι μεγάλη. Σήμερα προσπάθησε να ξεκουραστείς για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά θέματα θα πας αρκετά καλά αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει να κάνεις και λίγο οικονομία.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το ενδεχόμενο μετακίνησης και αλλαγής κατοικίας θα σου περάσει φευγαλέα από το μυαλό αλλά δεν πραγματοποιείται τώρα. Αργότερα θα σου δοθεί ουσιαστική ευκαιρία αν συνεχίζεις να το επιθυμείς. Συγκεντρώσου σε πιο άμεσα σχέδιά σου που πρόκειται να πραγματοποιηθούν συντομότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται με το ταίρι σου. Μην αναφερθείς καθόλου σε υποθέσεις που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά. Σήμερα φρόντισε να ξεχαστείς λίγο από θέματα που σε κουράζουν ψυχικά. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα αλλά μην ξεχνάς τις εκκρεμότητες που έχεις να τακτοποιήσεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Οι εφιάλτες του παρελθόντος απομακρύνονται και τη θέση τους παίρνουν νέες καταστάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τη ζωή σου γενικότερα και ουσιαστικά. Μην φοβάσαι να προχωρήσεις . Τίποτα δεν θα σε γυρίσει πίσω σε όσα σε πλήγωσαν και τίποτα δεν θα φέρει πίσω την κακία κάποιων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνετε μαζί ένα πολύ καλό πρόγραμμα ώστε να περάσεις καλά εσύ αλλά και εκείνο. Ο ερωτισμός σου και η καλή σου διάθεση θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου έχεις καταφέρει πολλά πράγματα. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να ξεχαστείς από όλα αυτά που μπορεί να σε αγχώνουν. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή πορεία και πολύ σύντομα θα αρχίσεις να έχεις και αύξηση των εσόδων σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η αδικία που βίωσες είναι πέρα από κάθε όριο και δύσκολα γίνεται πιστευτή από τους άλλους. Το γεγονός αυτό σε στεναχωρεί και νιώθεις μοναξιά. Ο χρόνος θα σε δικαιώσει, το γνωρίζεις ήδη αυτό . Συνέχισε όσα σκέφτεσαι να κάνεις και μην αφήνεις το θυμό να σε εμποδίζει. Η επιτυχία έρχεται πολύ γρήγορα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία που θα έχεις σήμερα αλλά και ο ερωτισμός σου θα κάνουν το ταίρι σου να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Κάνε ένα πολύ καλό πρόγραμμα που θα σε ευχαριστήσει ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή απόφυγε να σκεφτείς επαγγελματικά θέματα. Φρόντισε να ξεχαστείς λίγο. Στα οικονομικά σου απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε πάρα πολλά έξοδα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Τα λόγια κάποιων γύρω από την ζωή σου σε στεναχωρούν. Αγνόησέ τα και στρέψε την προσοχή σου στην εξέλιξη και την πρόοδό σου που κάποιοι προφανώς προσπαθούν να εμποδίσουν. Αν καταφέρεις αυτό το μέλλον σου υπόσχεται θρίαμβο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται και μην βάζεις το μυαλό σου σε διαδικασίες να σκέφτεται καταστάσεις που έχουν γίνει στην σχέση σου και έχουν περάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή ξεκουράσου και πέρασε όσο καλύτερα μπορείς. Στα οικονομικά σου απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.
ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Τα εμπόδια που βιώνεις είναι πολλά και σημαντικά. Η αυτοπεποίθησή σου πρέπει να είναι ανεβασμένη και να απομακρύνεις την ανασφάλεια και τον φόβο. Διώξε από πάνω σου το πέπλο της αποτυχίας γιατί έχεις καταφέρει πολλά μέχρι τώρα και η επιτυχία είναι κοντά σου. Όλα θα πάνε καλά αρκεί να αποδεχτείς την πραγματικότητα. Το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά και εσύ έχεις πολύ ικανοποίηση. Φρόντισε σήμερα να κάνεις κάτι πολύ καλό με το ταίρι σου που θα σε αποφορτίσει από το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου κάνεις πολλές προσπάθειες να φτάσεις στην επιτυχία. Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς γιατί όλη την εβδομάδα πιέστηκες αρκετά. Στα οικονομικά σου καλό θα είναι να κάνεις καλό πρόγραμμα για τις εκκρεμότητες που έχεις.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 «Μείνε μακριά από το παιδί μου», ουρλιάζει έξαλλη η Ηλέκτρα στον Παύλο. Ο Νάσος έχει...