Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 3/12/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 3/12/2016
ΚΡΙΟΣ

Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω η αισιοδοξία και ο δυναμισμός σου ωθούν τις καταστάσεις να εξελιχθούν αρκετά. Η ευκολία σου σε κοινωνικό επίπεδο ενισχύεται αρκετά και δέχεσαι βοήθεια, ανταμοιβές, αναγνώριση. Νέες προτάσεις θα ακολουθήσουν που απαιτούν σκληρή προσπάθεια για να φέρουν ουσιαστικά αποτελέσματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου(η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε ευνοεί) και να βάλεις καινούργιες βάσεις στην σχέση σου ώστε να γίνει ακόμη καλύτερη. Εσύ που δεν έχεις ταίρι η περίοδος είναι πολύ θετική και πολύ σύντομα θα κάνεις καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου σήμερα θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.
ΤΑΥΡΟΣ

Η εξασφάλιση τω κεκτημένων σου είναι πολύ σοβαρή υπόθεση την οποία δείχνεις να έχεις παραμελήσει προς όφελος κάποιων άλλων. Εδώ και χρόνια βασανίζεσαι από ξένα βάρη αφήνοντας σε εκκρεμότητα δικά σου ζητήματα που δεν παίρνουν άλλη αναβολή.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η επικοινωνία με το ταίρι σου θα είναι καλή και θα κάνεις συζητήσεις για το μέλλον της σχέσης σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα έχεις πολύ διορατικότητα και θα φτάσεις στην επιτυχία στην δουλειά σου πολύ γρήγορα. Στα οικονομικά σου έχεις κάνει πολλά ανοίγματα που πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσεις να τακτοποιείς. Μην αφήνεις εκκρεμότητες γιατί στο μέλλον δεν θα μπορείς να καλύψεις όλα τα θέματα.
ΔΙΔΥΜΟΣ

Νέα διάσταση αποκτούν οι σχέσεις σου τώρα και απαιτείται ισορροπία για την ανάληψη των νέων ευθυνών. Οι χαρές αλλά και οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές, με τον κατάλληλο πρόγραμμα όμως θα υπάρξει η δυνατότητα να φροντίσεις κάθε ευθύνη και παράλληλα να ξεκουραστείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα φρόντισε να δείξεις τα συναισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου γιατί από το τόσο άγχος που έχεις την τελευταία περίοδο δεν τα βλέπει και πολύ συχνά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά και θα αρχίσουν να υλοποιούνται και τα σχέδια σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι προσέχεις στα έξοδα που κάνεις. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, γιαυτό προσπάθησε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω σε ευνοεί και θα γίνει πολύ καλύτερη η επικοινωνία σου. Μην αφήνεσαι σε αρνητικές σκέψεις γύρω από ζητήματα του παρελθόντος τα οποία έχουν δρομολογηθεί γιατί έτσι χάνεις πολύτιμο χρόνο που θα μπορούσες να αξιοποιήσεις πιο δημιουργικά και να προωθήσεις καλύτερα τους ουσιαστικούς σου στόχους. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε ευνοεί και η σχέση σου αρχίζει και πηγαίνει πολύ καλά και αφήνει πίσω τις όλες τις προβληματικές καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι πάρε τα πάνω σου γιατί με το παρούσες πλανητικές όψεις ευνοείσαι να κάνεις νέες γνωριμίες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ άγχος για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Στα οικονομικά σου θα έχεις ανοδική πορεία και τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.
ΛΕΩΝ

Οικογένεια και φιλική σου ζωή δέχονται ανάσες ανανέωσης. Όλα τακτοποιούνται με ευκολία και δίχως σκληρές παρεμβάσεις. Η αισιοδοξία επανέρχεται και ο θετικός τρόπος συμπεριφοράς και δράσης φέρνει νέες προοπτικές περισσότερο ουσιαστικές. Κάποιο αγαπημένο πρόσωπο χρειάζεται τη στήριξή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα η καλή σου διάθεση και η φαντασία σου θα είναι στα ύψη τους. Φρόντισε να κάνεις ευχάριστες εκπλήξεις στο ταίρι σου και θα περάσεις αξέχαστα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχτείς προτάσεις στην δουλειά σου που πριν απαντήσεις πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά σου τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να μπορέσεις να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σε απομακρύνει από κάθε δυνατότητα ρεαλιστικής εκτίμησης των καταστάσεων. Δείξε σοβαρότητα και εμπόδισε κάθε παρόρμηση. Η παρατήρηση σου προσφέρει πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την καλύτερη διεξαγωγή των προσωπικών σου υποθέσεων.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου σήμερα θα έχεις πολύ θετικότητα και θα θέλεις να διορθώσεις ότι πρόβλημα μπορεί να σε απομακρύνει από το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γιαυτό πρέπει να προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις
ΖΥΓΟΣ

Οι περισσότεροι τομείς της ζωής σου χρειάζονται ανανέωση και από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω σου προσφέρει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα. Η ασφάλεια και η σταθερότητα βρίσκονται στην κορυφή των στόχων σου. Τα προσχήματα και οι τυπικές επικοινωνίες σε έχουν κουράσει και η απογοήτευση σε απομακρύνει ακόμα περισσότερο.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις μπει σε πολύ καλή περίοδο για την σχέση σου και θα γίνουν κάποιες αλλαγές που θα σε ενθουσιάσουν αρκετά αλλά και το ταίρι σου. Κάνε σήμερα τις προτάσεις στο ταίρι σου ώστε να περάσετε καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά. Σταμάτα να αγχώνεσαι. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και με ότι καταπιάνεσαι τα βγάζεις εις πέρας πολύ καλά. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές καλό είναι να μην τις επιχειρήσεις σήμερα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα πράγματα δεν είναι καλά για σένα αυτό το διάστημα. Οι απαιτήσεις τρέχουν και εσύ κουράζεσαι υπερβολικά προκειμένου να ανταποκριθείς. Ένας καλός προγραμματισμός σε συνδυασμό με ψυχραιμία και υπομονή μπορούν να βοηθήσουν. Η κοινωνικότητά σου σε απομακρύνει από τη ρουτίνα που νιώθεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις όλα αυτά τα θέματα που μπαίνουν ανάμεσα σας και σας κάνουν να έχετε αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καταστάσεις στην δουλειά σου θα είναι καλές αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να κάνεις και καθυστερούν. Φρόντισε να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα που το τελευταίο διάστημα σε έχουν βγάλει εκτός προγραμματισμού.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ζωή σου βρίσκεται υπό έλεγχο πλέον και απολαμβάνεις την ηρεμία που σου έχει λείψει. Η καθημερινότητά σου ρέει σε καλύτερους ρυθμούς και ευνοεί τη συγκέντρωση στην επίτευξη των στόχων σου. Σύντομα θα έχεις νέα από αγαπημένο σου πρόσωπο με το οποίο έχεις απομακρυνθεί εδώ και καιρό.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα να αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για προβλήματα και θέματα που έχουν γίνει στην σχέση και σε έχουν στεναχωρήσει γιατί και αντιπαραθέσεις θα φέρουν και την διάθεση θα σου χαλάσουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Την δουλειά σου την έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο και συνεχίζεις με αμείωτους ρυθμούς για να προχωρήσεις και σε περαιτέρω αλλαγές. Στα οικονομικά σου έχεις κάνει πολλά ανοίγματα που πρέπει να τακτοποιήσεις. Μην παρασυρθείς σήμερα σε πολλά έξοδα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο σου θα κάνει καλύτερη την επικοινωνία σου και θα φέρει και πολλές ευκαιρίες. Σημαντικές εξελίξεις προβλέπονται το ερχόμενο διάστημα. Θα χρειαστεί να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι για πολλά ζητήματα. Οι προοπτικές είναι καλές αρκεί να μην παρασυρθείς από απόψεις τρίτων και να κατανοήσεις τις νέες συνθήκες. Εκμεταλλεύσου τη δημιουργικότητά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Μην διστάσεις ότι έχεις στο μυαλό σου να το πεις στο ταίρι σου γιατί οι ιδέες σου είναι πολύ καλές και θα περάσει και το ταίρι σου πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στην δουλειά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα αλλά θα πρέπει να τις προσέξεις αρκετά. Στα οικονομικά σου φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα. Προτάσεις που θα σου κάνουν δες τις με σοβαρότητα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι κανόνες αλλάζουν για σένα και η αλλαγή αυτή σε διευκολύνει να παρακάμψεις εμπόδια που σε κρατούν μακριά από την πραγματοποίηση των επιδιώξεών σου. Μην αφήσεις το φόβο της αποτυχίας να περιορίσει το δυναμισμό σου . Προχώρησε με αργά και σταθερά βήματα και η επιτυχία είναι δεδομένη.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και εσένα η διάθεση σου θα είναι στα ύψη της. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για να περάσετε μαζί όσο καλύτερα γίνεται γιατί το έχεις και εσύ πολύ ανάγκη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στην δουλειά σου και επειδή τα πράγματα είναι σε στάσιμα δεν προχωράς. Μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.
ΙΧΘΥΣ

Η αναγκαιότητα ορισμένων καταστάσεων που προκύπτουν τώρα είναι εμφανής. Περιόρισε κάποιους φόβους που μπορεί να έχεις και σκέψου σοβαρά για το μέλλον. Η δυνατότητα που διαθέτεις να εναρμονίζεσαι με το περιβάλλον σε οποιεσδήποτε συνθήκες θα βοηθήσει για άλλη μία φορά. Σύντομα θα λάβεις μήνυμα που θα σου εξηγεί πολλά και θα μπορέσεις να το αξιοποιήσεις ανάλογα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή ημέρα είναι πολύ καλή για να εκφράσεις τα αισθήματα σου στο ταίρι σου για να νιώσεις πολύ καλά εσύ αλλά και εκείνο. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν αλλά ακόμα έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις. Κινήσου με αρκετή σύνεση.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18 Ο Παύλος ξεκινά μαθήματα με τη Βασιλική και εκδηλώνουν ο ένας στον άλλον τα αληθινά...