Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 24/12/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 24/12/2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζεται σε ένα μήνυμα που πρόκειται να λάβεις σύντομα, το οποίο θα σε ταράξει. Μην υπερβάλεις και προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, γιατί τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς όπως δείχνουν. Διατήρησε την ψυχραιμία σου, μέχρι να καταφέρεις να συλλέξεις όλες τις πληροφορίες που θα σου επιτρέψουν να σχηματίσεις σφαιρική γνώμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολύ καλή η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου και θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σου. Μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα, καθώς ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, σήμερα θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς και κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει για το ζώδιό σου και σε οδηγεί σε νέες καταστάσεις, πολύ πιο ουσιαστικές και με μεγαλύτερες προοπτικές για τη μελλοντική σου εξέλιξη. Προσπάθησε να αξιολογήσεις σωστά τα νέα δεδομένα, ώστε να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς τις συνθήκες με τρόπο που θα σου εξασφαλίσει την επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε να εκνευριστείς με συζητήσεις που θα γίνουν με το ταίρι σου για τρίτα άτομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στα επαγγελματικά σου απόφυγε να κάνεις συζητήσεις για καινούργια ξεκινήματα. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, απόφυγε συναλλαγές και περιττά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η κατάσταση σε κοινωνικό επίπεδο διαμορφώνεται διαφορετικά, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, από αυτό που είχες υπολογίσει, εξ αιτίας της παρέμβασης ενός ατόμου που εμφανίστηκε απρόσμενα στο προσκήνιο. Κράτα αποστάσεις και μην προσπαθήσεις να επιβάλεις ισορροπίες που είναι αδύνατο να υπάρξουν. Η αστάθεια θα είναι προσωρινή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε σήμερα να αναλωθείς σε άλλες υποχρεώσεις και προσπάθησε να δώσεις την κατάλληλη βαρύτητα στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου προβλέπονται κάποιες αλλαγές, αλλά αυτό δεν χρειάζεται να σε αγχώσει. Θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε όλα με μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Θα πρέπει να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η οικογένειά σου, αγαπητέ Καρκίνε, ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα και στο δείχνει με χιλιάδες τρόπους. Η απόσταση που κρατάς από όλους δημιουργεί μια ψυχρότητα ανάμεσά σας που δεν σας ταιριάζει. Προσπάθησε να διαθέσεις λίγο περισσότερο χρόνο από την καθημερινότητά σου για όσους σε στηρίζουν όλο αυτό το διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα έχεις μεγάλες αντοχές και θα ξεπεράσεις πολλά επαγγελματικά θέματα που σε μπερδεύουν και φέρνουν και καθυστερήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά ακόμη δεν μπορείς να το αντιληφθείς, καθώς οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Τα άπειρα απρόοπτα που προκύπτουν καθημερινά σε φέρνουν σε δύσκολη θέση, αγαπητέ Λέων, και δυσκολεύεσαι να ισορροπήσεις. Δείξε ψυχραιμία και προσπάθησε να αποφύγεις συγκρούσεις με άτομα από τον φιλικό σου κύκλο. Αργότερα θα σου είναι πιο εύκολο να πάρεις θέση για τα ζητήματα. Περίμενε λίγο ακόμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αν εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι να τα αφήσεις για αργότερα. Στα οικονομικά σου τα πράγματα είναι καλύτερα, αλλά απόφυγε σήμερα να κάνεις περιττές αγορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Οι πλανήτες χαρίζουν στο ζώδιό σου ικανοποιήσεις μέσα από ευκολίες που δημιουργούν και σου δίνουν ώθηση να προχωρήσεις στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Η κατάσταση βελτιώνεται με γρήγορους ρυθμούς, αφήνοντας οριστικά πίσω τις απογοητεύσεις του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα φρόντισε να προσέξεις τη συμπεριφορά σου, γιατί κάποιες κινήσεις που θα κάνεις θα εκνευρίσουν το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να αφήσεις τα πράγματα να δείξουν από μόνα τους. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, έχεις πολύ άγχος προκειμένου να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις. Ηρέμησε και θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Εκεί που όλα σε προετοιμάζουν για έκρηξη, οι πλανήτες στέλνουν τη βοήθειά τους στο ζώδιό σου, μέσα από ένα πρόσωπο. Πιθανό να το συναντήσεις σε κάποια μετακίνηση ή ταξίδι, ή σε κάποια φιλική συγκέντρωση. Αποδέξου κάθε παρόμοια πρόταση και δώσε τον καλύτερο εαυτό σου ώστε να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Φρόντισε να αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε σήμερα να ανακοινώσεις τα επαγγελματικά σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Φρόντισε να κινηθείς ουδέτερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται, αλλά μην παρασυρθείς και κάνεις έξοδα, γιατί έχεις ακόμη πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Πολλές ευκαιρίες προβλέπονται για το ζώδιό σου και θα πρέπει να τις αδράξεις αμέσως, για να έχεις τα κατάλληλα αποτελέσματα. Η πίεση και τα προβλήματα δεν θα λείψουν, αλλά η τύχη είναι με το μέρος σου. Οι δυνατότητές σου βρίσκονται στο καλύτερο σημείο τους και θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να τις εκμεταλλευτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα ώστε το ταίρι σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου και να περάσετε ιδανικά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν ώστε να κάνεις την τέλεια σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς σήμερα να κλείσεις καινούργιες επαγγελματικές συμφωνίες, καθώς και να αλλάξεις ό,τι μπορεί να μην σου αρέσει και σταματάει την πορεία σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να αποφύγεις τα πολλά έξοδα και όλα θα πάνε όπως ακριβώς θέλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά


Μια ανισορροπία προβλέπεται για το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά το οικογενειακό περιβάλλον, κάτι που θα σου προκαλέσει ανασφάλεια και θα αδυνατείς να συγκεντρωθείς για να ανταπεξέλθεις στο πρόγραμμά σου. Θέσε πιο αυστηρούς κανόνες στον εαυτό σου και άσε τους γύρω σου να τα βγάλουν πέρα ως ενήλικες, χωρίς τη διαρκή παρέμβασή σου. Η στάση σου θα εκτιμηθεί και όλα θα διορθωθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να κάνετε συζητήσεις που θα σε ηρεμήσουν ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα, οι συνθήκες θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο δυναμικός χαρακτήρας του ζωδίου σου και η διάθεσή σου για δράση θα εξασφαλίσουν τη γρήγορη αλλά και σταθερή εξέλιξη των υποθέσεων που σε ενδιαφέρουν. Οι συνεργάτες σου θα εντυπωσιαστούν, αλλά παράλληλα θα ζηλέψουν λίγο την ευκολία με την οποία διαχειρίζεσαι όλα αυτά τα πολυσύνθετα ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα και να περάσεις με το ταίρι σου χαλαρά και ρομαντικά, ώστε να νιώσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, σήμερα θα τα πας πολύ καλά. Απόφυγε να εκνευριστείς με καταστάσεις που μπορεί να μην σε αφορούν πια. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν και θα δεις και τα έσοδά σου να αυξάνονται. Φρόντισε να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η οικογένεια σε απασχολεί σε υπερβολικό βαθμό, αγαπητέ Υδροχόε, με αποτέλεσμα τα αγαπημένα σου πρόσωπα να δυσαρεστούνται. Βάλε μια τάξη στα πράγματα και προσπάθησε να διατηρήσεις ισορροπίες που είναι χαμένες εδώ και καιρό. Οι προτεραιότητες που θα πρέπει να βάλεις στη ζωή σου είναι άμεσης ανάγκης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά αλλά εσένα πάλι κάτι σου λείπει. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να μην καταπιέζεσαι ψυχικά. Αν δεν έχεις ταίρι, αυτή η περίοδος θα φέρει έντονες καταστάσεις στα αισθηματικά σου, που θα έχουν πολύ καλή εξέλιξη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μεταδοτικότητα που θα έχεις σήμερα θα σε βοηθήσει να λύσεις σημαντικά θέματα στον επαγγελματικό τομέα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να βάλεις μια τάξη, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Η αφοσίωση που δείχνεις, αγαπητέ Ιχθύ, αυτή την περίοδο στα θέματα που σε προβληματίζουν, η αυτοσυγκέντρωση και η σοβαρότητά σου, σε βοηθούν να προχωρήσεις με ευκολία στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Παράλληλα για κάποιες δράσεις που σε απασχολούν θα βρεθεί τρόπος να συμπεριληφθούν στην καθημερινότητά σου, χωρίς να εμποδίσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, αρκεί να διώξεις και την παραμικρή αμφιβολία που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι τώρα που ο Άρης είναι στο ζώδιό σου, ο ερωτισμός σου θα είναι αυξημένος και σίγουρα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Μπορείς να ξεκινήσεις κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις και θα δεις πολύ σύντομα την επιτυχία τους. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά δεν θα πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες.

 oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ