Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 2/11/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 2/11/2016

ΚΡΙΟΣ

Η μεγάλη καταξίωση των προηγούμενων ημερών σε έχει φέρει σε ένα σημείο από όπου μπορείς να αντιμετωπίζεις απώλειες και δυσκολίες με τεράστια ευκολία. Οι γύρω σου σε θαυμάζουν και σε σέβονται και το προβάδισμα αυτό φέρνει αρκετές παράλληλες απώλειες. Κράτησε την αίσθηση του μέτρου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε να πιέζεις καταστάσεις στην σχέση σου και φρόντισε να εξηγήσεις στο ταίρι σου τις δικές σου απόψεις και θα δεις ότι όλα θα λυθούν. Και αν δεν έχεις ταίρι η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω συνεχίζει να σε ευνοεί για να κάνεις μια καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου ξεκινάει για εσένα μια καινούργια περίοδος που οι ευκαιρίες θα έρχονται η μία μετά την άλλη και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Θα σου παρουσιαστούν προτάσεις που θα αυξήσεις τα οικονομικά σου. Πρέπει να σκεφτείς πιο σοβαρά μερικές προτάσεις που θα σου κάνουν γιατί μπορεί να είναι πολύ καλές.
ΤΑΥΡΟΣ

Ο ναρκισσισμός και η υπερβολική διάθεση για αναγνώριση σε καταξιώνουν αλλά παράλληλα απομακρύνουν αγαπημένα πρόσωπα από κοντά σου. Δέχεσαι προτάσεις πολύ σημαντικές για το μέλλον αλλά ένα πρόβλημα δεν σου επιτρέπει την άμεση αξιοποίησή τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που αφορούν την σχέση. Απόφυγε να νευριάσεις γιατί δεν θα μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα και χωρίς να επαναπαυτείς. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου πρέπει να μην κάνεις καθόλου καινούργια ανοίγματα που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.
ΔΙΔΥΜΟΣ

Η οικογένεια αποτελεί για σένα τεράστιο πρόβλημα καθώς πλήθος υποχρεώσεων σε απομακρύνει διαρκώς από αυτήν . Η προσφορά σου αναγνωρίζεται παντού αλλά μέσα στο σπίτι το κλίμα σε αποκαρδιώνει και νιώθεις αδικία. Μία καλή συζήτηση θα βελτιώσει αισθητά το κλίμα και θα φέρει πίσω τη χαρά.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις να περάσεις μαζί με τον ταίρι σου πολύ καλά και να το κάνεις ευτυχισμένο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε να κινηθείς χαλαρά στην δουλειά σου χωρίς να κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις ζητήματα που καθυστερούν. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μετά τον τυφώνα που σάρωσε την ψυχή και τη ζωή σου, έρχεται ο ήλιος που θα σου ζεστάνει την καρδιά και θα σου αποδείξει την ύπαρξη δικαιοσύνης. Αναγνώριση είναι μεγάλη και δεν θα λείψουν εκείνοι που θα εναντιωθούν στο δικό σου θρίαμβο. Αγνόησέ τους γιατί είναι και το μόνο που μπορείς να κάνεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την περίοδο που είναι η Αφροδίτη στον Αιγόκερω φτάνει τον ερωτισμό σου στα ύψη και θα περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι μην αγχώνεσαι σκέψου και θα δεις ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο τα βλέπεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα ανοιχτούν καινούργιοι ορίζοντες για να κάνεις καινούργια πράγματα. Με ότι ασχοληθείς να ξέρεις ότι θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε μια ισορροπία για αυτό φρόντισε να μην βγεις εκτός προγραμματισμού. Απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα.
ΛΕΩΝ

Η ευγενική σου ψυχή χαρίζει θετικές σκέψεις σε όποιο χώρο βρίσκεσαι και η κοινωνικότητά σου είναι αυξημένη. Δείξε στον κύκλο σου πως έχεις κάποιες ανάγκες και μην θυσιάζεις τις ισορροπίες σου στο βωμό της αίγλης ,αυτό θα σε οδηγήσει σε αδιέξοδο που θ δυσκολευτείς να ξεφύγεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι έχεις όλα τα φόντα αυτή την περίοδο για να κάνεις την γνωριμία που ήθελες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα πας πολύ καλά και θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να τα πας και καλύτερα. Θέματα που σταματούσαν τα σχέδια σου θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Στα οικονομικά σου πρέπει σε οτιδήποτε συναλλαγή κάνεις να προσέχεις και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η χαμηλή σου αυτοπεποίθηση σε οδηγεί σε μεγάλη ανοχή απαράδεκτων συνθηκών μέσα από κακές συμπεριφορές. Σκέψου που μπορεί να οδηγήσει αυτό και προστάτεψε τον εαυτό σου όσο ακόμα είναι καιρός και πριν τα πράγματα οδηγηθούν σε πλήρες αδιέξοδο.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και μπορείς να κάνεις συζητήσεις για ότι σε προβληματίζει και είναι σίγουρο ότι μετά θα έχεις καλύτερη ψυχολογική διάθεση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου έχει αρχίσει και πηγαίνει πολύ καλά και μπορείς και υλοποιείς τα σχέδια που έχεις βάλει από παλιά σαν στόχους. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι σε περίοδο που πολλές προτάσεις θα σου γίνουν με συνέπεια να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.
ΖΥΓΟΣ

Είναι πια καιρός να πάψεις να παιδιαρίζεις και να αποδεχτείς το χρόνο και όσα σου έχουν προσφερθεί. Η τύχη υπήρξε καλή μαζί σου ,αυτό όμως δεν μπορεί να συμβαίνει για πάντα, οπότε φρόντισε τις ισορροπίες σου και μην υπερβάλλεις με σχόλια που θα οδηγήσουν σε σοβαρές ρήξεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην σε απορροφάει τόσο πολύ η καθημερινότητα. Φρόντισε να περάσεις κάποιες στιγμές με το ταίρι σου για να ισορροπήσεις και μερικά θέματα στην σχέση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχει μια αγωνία για το μέλλον των επαγγελματικών σου. Να ξέρεις ότι μερικά θέματα μπορεί να καθυστερούν αλλά η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το φλογερό σου ταμπεραμέντο, τα πολύπλευρα ταλέντα και η δοτικότητά σου ενθουσιάζουν τους ανωτέρους που σου δίνουν πολλές ευκαιρίες αξιοποίησης των δυνατοτήτων σου. Οι μεγάλες δράσεις που προκύπτουν απογειώνουν την κοινωνικότητά σου και σου χαρίζουν αναγνώριση και δώρα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου και μερικά πράγματα δεν θα στα λέει ξεκάθαρα. Φρόντισε να μην φορτιστείς απλά να του δώσεις να καταλάβει τι ακριβώς ζητάς εσύ.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ενεργητικότητα που θα έχεις για τα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι κακές στιγμές του παρελθόντος επιδρούν εφιαλτικά στις επιλογές σου και δημιουργούν συναισθήματα πανικού. Δείξε ψυχραιμία και να θυμάσαι πως οι άνθρωποι δεν είναι ποτέ οι ίδιοι. Μην υπερβάλλεις και μην παίρνεις αποφάσεις μέσα σε κλίμα πανιού και φόβου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όλες τις διαφορές που μπορεί να έχεις ώστε να γίνει η σχέση σου ακόμη καλύτερη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα συμβούν κάποιες αλλαγές στην δουλειά σου που θα είναι πολύ ευχάριστες. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα που καθυστερούν. Στα οικονομικά θα έχεις ροπή στο να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς γιατί έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρορμητική φύση σου οδηγεί τις καταστάσεις στα άκρα. Μπορεί να είσαι ευχάριστη παρέα σε φίλους αλλά τα αγαπημένα ου πρόσωπα πληγώνονται με τις απαιτήσεις σου και η απομάκρυνση είναι δεδομένη. Δυστυχώς οι καταστάσεις δύσκολα βελτιώνονται οπότε η ψυχραιμία και μία καλή συζήτηση είναι το μόνο που μπορεί να γίνει.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τώρα που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σου είναι η καλύτερη περίοδος για την σχέση σου. Θα μπορέσεις να φτιάξεις ότι κατάσταση μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι έχεις αρχίσει και κάνεις βήματα που θα σου φέρουν μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά. Πρέπει να προγραμματιστείς περισσότερο και απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Στα οικονομικά θα αρχίσεις να ισορροπείς ενώ τα έσοδα σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν να τις δεχτείς γιατί θα είναι συμφέρουσες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάγκη σου να αποφεύγεις τη μοναξιά σε οδηγεί σε περίεργες και απαράδεκτες συναναστροφές που δεν σου προσφέρουν τίποτα θετικό, αντίθετα σε αποσυντονίζουν και σπαταλούν την τεράστια ενέργεια που διαθέτεις. Τα πλούσια προσόντα και ο καλός σου χαρακτήρας χρειάζονται καλύτερη μεταχείριση.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα μπορέσεις να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δώσεις πολλά στο ταίρι σου ώστε να νιώσει πολύ καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου μπορείς να πιέσεις κάποιες καταστάσεις για θέματα που μπορεί να τελειώσουν. Μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει και μην ξεφύγεις από τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα οικονομικά ανοίγματα.
ΙΧΘΥΣ

Η μεγάλη νοσταλγία των όμορφων στιγμών του παρελθόντος σε απομακρύνει από το παρόν που σε πληγώνει και αδυνατείς να το δεχτείς. Μην αφήνεις τον εαυτό σου σε τέτοια κατάσταση, ο χρόνος είναι μπροστά σου για να διορθώσεις τα πάντα και αυτό δεν σημαίνει πως ξεχνάς αλλά τιμάς την αξία σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου δίνεις πάρα πολλά και οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ γερές. Για να τις εδραιώσεις ακόμη παραπάνω καλό θα είναι να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θέματα πηγαίνουν πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια θέματα που ακόμη δεν προχωρούν. Στο τέλος όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Μπορείς να αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες αλλαγές έξυπνες που μπορείς να κάνεις.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ