Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 19/12/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 19/12/2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και θα φέρει κάποιες παρανοήσεις, αγαπητέ Κριέ. Το τελευταίο διάστημα βιώνεις ένα μεγάλο συναισθηματικό μπλοκάρισμα, με αποτέλεσμα να πράττεις διαφορετικά από αυτά που σκέπτεσαι, μπερδεύοντας τους γύρω σου. Ακολούθησε το ένστικτό σου, ώστε να οδηγηθείς στην πραγματικότητα που θα σε βοηθήσει να πάρεις τις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, απόφυγε σήμερα να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην πεις λόγια που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν. Αν δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις πολλά ώστε να έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Περιόρισε όμως το άγχος, γιατί οι δραστηριότητες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Οικονομικά, θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και η ψυχολογία σου, αγαπητέ Ταύρε, δεν βρίσκεται στα καλύτερα επίπεδα. Μην αρνηθείς εξόδους που θα σε ψυχαγωγήσουν ή αξιόλογες προσκλήσεις για διασκέδαση, καθώς θα σου κάνουν καλό, ενώ είναι πολύ πιθανό να κάνεις αξιόλογες γνωριμίες το ερχόμενο διάστημα, έξω από τους συνηθισμένους σου χώρους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν εξαιρέσουμε κάποιες στιγμές που μπορεί να σε απορροφήσει το άγχος που έχεις. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα σε ευνοήσει, ώστε η γοητεία που θα εκπέμπεις να μην περάσει απαρατήρητη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, καθώς και να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Στον οικονομικό τομέα τα έξοδα συνεχίζονται και προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Από σήμερα που ο Άρης μπαίνει στους Ιχθείς, ο υπερβολικός σου δυναμισμός, αγαπητέ Δίδυμε, θα κουράζει το περιβάλλον σου και θα δημιουργείται έντονο κλίμα. Ταυτόχρονα, ο Ερμής από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και θα φέρει αρκετές παρανοήσεις. Περιόρισε λίγο τη στάση σου και αποδέξου τις διαφορετικές απόψεις κάποιων, ώστε να επιτύχεις μια πιο αρμονική συνύπαρξη. Θα εκπλαγείς διαπιστώνοντας πως δεν σε κούρασε τελικά η διαδικασία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν κάποια προβλήματα με το ταίρι σου λόγω της δικής σου συμπεριφοράς. Φρόντισε να διώξεις το άγχος και να χαλαρώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, με την εργατικότητα που έχεις, να περιμένεις πολλές θετικές εξελίξεις. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Από σήμερα που ο Άρης μπαίνει στους Ιχθείς, ο δυναμισμός σου, αγαπητέ Καρκίνε, αυτό το διάστημα θα βρίσκεται στα ύψη και θα είναι αδύνατον να μην το προσέξουν αυτό και οι άλλοι. Η απόδοσή σου θα σου φέρει ικανοποίηση σε ηθικό επίπεδο, αλλά και νέες προτάσεις που δεν τις περίμενες. Προετοιμάσου να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Ερμής από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και θα φέρει μικρές καθυστερήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, προσπάθησε να διαφυλάξεις την ψυχολογία σου απέναντι στο ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές τις μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου προβλέπονται πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις. Θα έχεις καλή επικοινωνία και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πάρα πολλά. Για τα οικονομικά σου συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες και αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων.
ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Ερμής από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, φέρνοντας διαφωνίες με φιλικά πρόσωπα που θα σε κουράσουν, αγαπητέ Λέων, και θα σε φέρουν σε κατάσταση εκτός ορίων. Μην υπερβάλλεις και απόφυγε συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Αν σκέφτεσαι να προγραμματίσεις κάποιο ταξίδι, τώρα είναι μία καλή περίοδος για να το κάνεις. Η επιτυχία που περιμένεις στις υποθέσεις σου είναι πολύ κοντά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα φρόντισε να προσέξεις τα λόγια αλλά και τον τρόπο που θα κινηθείς απέναντι στο ταίρι σου. Θα υπάρξουν διαμάχες χωρίς λόγο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την εύνοια της Αφροδίτης από τον Υδροχόο θα έχεις πολύ καλή διάθεση και η θετικότητά σου θα προσελκύσει το άτομο με το οποίο θα κάνεις σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα φορτιστείς αρκετά με τα επαγγελματικά θέματα. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, ειδάλλως θα κάνεις λάθη που μετά θα σε προβληματίσουν περισσότερο. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε απασχολούν. Έχεις μπει όμως σε μια περίοδο που θα αποκατασταθεί μια ισορροπία, οπότε μπορείς να ηρεμήσεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του σηματοδοτώντας για το ζώδιό σου έντονο παρασκήνιο στον φιλικό σου κύκλο και μεγάλες εντάσεις που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Θα αναγκαστείς ενδεχομένως να απολογηθείς ακόμη και για πράγματα για τα οποία δεν ευθύνεσαι. Από σήμερα ο Άρης μπαίνει στους Ιχθείς και θα φέρει πολλές εντάσεις. Συγκράτησε τα νεύρα σου για να μην χάσεις το δίκιο σου. Σύντομα όλα θα ξεκαθαρίσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, θα βρεις από το ταίρι σου κατανόηση σε ό,τι σε απασχολεί και μαζί θα βρείτε λύσεις για το μέλλον της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θέλεις να κάνεις κι άλλα πράγματα. Καλό θα είναι όμως να δεις κατά πόσο μπορείς να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις. Οικονομικά, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν ακόμη.
ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Μετακινήσεις και αλλαγές είναι στις άμεσες ανάγκες σου, αλλά δυστυχώς το διάστημα δεν ευνοεί παρόμοιες δράσεις, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, προσπάθησε να συγκρατηθείς και να μην οδηγηθείς σε αλλαγές για τις οποίες θα μετανιώσεις αργότερα. Μια μικρή ανανέωση στον προσωπικό σου χώρο θα βελτιώσει τη διάθεσή σου, χωρίς μεγάλο κόστος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα θέματα που μπορεί να σε απασχολούν στη σχέση και είναι σίγουρο ότι θα καταλήξεις σε πολύ θετικά συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που έχεις με θέματα νόμου, μπορείς αυτή την περίοδο να τις τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η ηρεμία που επικρατεί στη ζωή σου αυτό το διάστημα, αγαπητέ Σκορπιέ, είναι φαινομενική, καθώς μεγάλες αλλαγές θα ακολουθήσουν, σε πολλά επίπεδα. Δυστυχώς δύσκολα θα μπορέσεις να τις αποφύγεις, γιατί ο Ερμής από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και οι καταστάσεις δεν θα το επιτρέψουν. Δείξε λοιπόν ψυχραιμία, γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσεις να απολαύσεις και την επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να κινηθείς χαλαρά στη σχέση σου, χωρίς να προσπαθήσεις να αλλάξεις κάτι, ώστε να αποφύγεις εντάσεις με το ταίρι σου χωρίς να υπάρχει λόγος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, απόφυγε έντονες συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, γιατί θα εξελιχθούν σε λογομαχίες και αυτή τη στιγμή δεν σε συμφέρουν τέτοιες καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε καλά αυτή την περίοδο. Θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα και αγορές, γιατί θα βγεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η ανάγκη σου για ξεκούραση, αγαπητέ Τοξότη, παραμένει εντελώς ανικανοποίητη, εξ’ αιτίας της πλήρους έλλειψης προγραμματισμού στη ζωή σου. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου, ώστε να μπορέσεις να χαρείς όσα στερείσαι χωρίς ουσιαστικό και σοβαρό λόγο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο ταίρι σου για κάποια πράγματα που σε ενοχλούν. Άλλαξε λίγο συμπεριφορά και θα δεις πολλές καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα να ισορροπούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, οι πλανήτες σε προειδοποιούν να ρίξεις τους τόνους, για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Οικονομικά, θα μπορέσεις να τα πας ακόμη καλύτερα από όσο αυτή τη στιγμή. Σήμερα μπορείς να τελειώσεις με κάποια γραφειοκρατικά και νομικά θέματα που έχουν μείνει πίσω.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η αγάπη σου για τις πολυτέλειες σε έχει φέρει σε αδιέξοδο, αγαπητέ Αιγόκερε, από το οποίο δυσκολεύεσαι να ξεφύγεις. Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, αξιολόγησε καλύτερα τις ανάγκες σου και δώσε μεγαλύτερη σημασία σε πιο πνευματικά πράγματα που μπορούν να γεμίσουν δημιουργικά την καθημερινότητά σου και να περιορίσουν την ανάγκη σου να ξοδεύεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ήρθε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στα αισθηματικά σου που μπορεί να είναι προβληματικά και η πορεία της σχέσης σου θα είναι έτσι όπως τη θέλετε κι οι δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Σήμερα θα είσαι σε ετοιμότητα προκειμένου να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Ομαδικές συνεργασίες αλλά και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με μεγάλη επιτυχία.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και η πίεση που θα βιώνεις, αγαπητέ Υδροχόε, θα σου προκαλεί εκνευρισμό. Δυστυχώς είναι αδύνατον να ανταποκριθείς στους ρυθμούς αυτούς για πολύ καιρό ακόμα. Μην προσπαθείς συνεχώς να ξεπεράσεις τα όριά σου γιατί καταπονείς τον εαυτό σου χωρίς λόγο. Στο μέλλον θα καταφέρεις πιο αποτελεσματικά να παραλείπεις κάποιες ευθύνες, οπότε να ξεκουράζεσαι περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά. Απόφυγε σήμερα να χαλάσεις το ωραίο κλίμα με κάποια παράπονα που ίσως έχεις και τα οποία μπορούν να λυθούν πολύ εύκολα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σε ευνοήσει, αισθηματικά, για να κάνεις τη σχέση που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά, αλλά εσύ διακρίνεις ότι κάποιες καταστάσεις είναι στάσιμες. Σχέδια και καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις να καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις.
ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Από σήμερα που ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σου, αν καταφέρεις να διατηρήσεις σταθερά το πρόγραμμά σου και να συγκεντρωθείς στους στόχους σου για περισσότερο χρόνο από αυτόν που είχες αρχικά ορίσει, θα εκπλαγείς από τα αποτελέσματα. Η δικαίωση των κόπων σου θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σου και θα φέρει τεράστιες ικανοποιήσεις. Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, μην παρασύρεσαι από συζητήσεις που μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στον αισθηματικό τομέα, ώστε να νιώσεις καλύτερα και εσύ αλλά και το ταίρι σου. Σήμερα φρόντισε να περάσεις χαλαρά χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες κινήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θέλεις να προχωρήσεις και να υλοποιήσεις κάποια καινούργια σχέδια. Αν όμως δεν τακτοποιήσεις πρώτα κάποιες ήδη υπάρχουσες εκκρεμότητες που έχεις, μην ξεκινήσεις κάτι. Στον οικονομικό τομέα απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Τακτοποίηση γραφειοκρατικών και φορολογικών θεμάτων ευνοείται.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Ο Μάνος τρομοκρατεί τη Μαρίνα

Ανατρεπτικές αναμένονται ακόμη μία φορά οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA, Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Η Ισμήνη προσπαθεί να πείσει την Αφροδίτη ότι δεν υπάρχει...