Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 1/12/2016

ΚΡΙΟΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η ασέβεια και ο κυνισμός κάποιων δεν σε αφορούν και είναι πλέον προφανές πως χρειάζεται να απομακρυνθείς το συντομότερο από τη ζωή τους. Ο αυτοσεβασμός είναι μεγάλη υπόθεση και η κατάκτησή του απαιτεί θυσίες. Άλλωστε η παρουσία τέτοιων ανθρώπων δεν αποτελεί καμία επένδυση για το μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα σου δημιουργηθούν μερικά ερωτηματικά από την συμπεριφορά που θα έχει το ταίρι σου μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα ζητήματα της δουλειάς σου πηγαίνουν μια χαρά. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές. Στον οικονομικό τομέα θα δεχτείς προτάσεις που θα ανεβάσουν τα έσοδά σου. Μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα αρχίζουν και προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.
ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Μην αφήνεις το φόβο της αποτυχίας να μπει εμπόδιο στα νέα σου σχέδια. Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στα ύψη και οι πλανήτες ευνοούν κάθε τολμηρή κίνηση και δράση. Είναι η κατάλληλη στιγμή να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να φροντίσεις για την αναγνώριση των κόπων σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα άφησε τους εγωισμούς και δέξου την βοήθεια που σου προσφέρει το ταίρι σου γιατί είναι δίπλα σου για να υποστηρίξει την κάθε σου προσπάθεια.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην κάνεις καμιά αλλαγή στην δουλειά σου και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες αν δεν τις έχεις σκεφτεί καλά και δεις ότι είναι συμφέρουσες. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.
ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η προκλητική συμπεριφορά κάποιου έχει σκοπό να σε εμπλέξει σε περιπέτειες. Διατήρησε την ψυχραιμία σου, συγκράτησε το θυμό και τα λόγια σου και η προσπάθειά του θα πέσει στο κενό. Μην αφήνεσαι σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Προχώρησε στο δρόμο σου και όλα θα πάνε καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα σήμερα προσφέρεται για να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις θέματα της σχέσης σου που σε απομακρύνουν από εκείνο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μπορέσεις να τα λύσεις. Απόφυγε στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη γιατί στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Θα έχεις την τάση αυτό το διάστημα να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Το ερχόμενο διάστημα σου προσφέρει ευκαιρίες να αναδείξεις προσόντα σε τομείς διαφορετικούς από αυτούς που μέχρι τώρα δραστηριοποιείσαι. Το δυνατό σου ταμπεραμέντο θα σε οδηγήσει για άλλη μία φορά σε επιτυχία. Φρόντισε να κατατοπιστείς επαρκώς για τα νέα σου ασχολία.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Και σήμερα θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα σου δώσει όλες τις καλές επιρροές της.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές καταστάσεις στην δουλειά σου που σε προβλημάτιζαν τώρα θα δεις ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο αυτή την ημέρα. Καλό είναι να προγραμματιστείς περισσότερο.
ΛΕΩΝ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Δώσε στον εαυτό σου τον απαραίτητο χρόνο να επεξεργαστεί τα νέα δεδομένα που προκύπτουν τώρα και μη βιάζεσαι να βγάλεις απόφαση για το πώς θα προχωρήσεις από δω και πέρα για να φτάσεις στην ολοκλήρωση όσων επιθυμείς. Μια ανακατάταξη στο πρόγραμμά σου είναι πιθανό να σου χρειαστεί.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου βλέπεις ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα που κάνουν εσένα αλλά και το ταίρι σου να είστε σε συνεχείς εκνευρισμό. Φρόντισε μέσα από την συζήτηση να βρεις τις καλύτερες λύσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει να τελειώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Οι πλανήτες σε βοηθούν και σου χαρίζουν αισιοδοξία και διάθεση για δράση. Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για την ολοκλήρωση όσων επιθυμείς αρκεί να φροντίσεις ώστε να αξιοποιηθούν με θετικό τρόπο και να μην υπάρξουν απώλειες δυνάμεων και χρόνου. Φιλικό πρόσωπο σε στηρίζει με επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι ζώδιο που έχει πολύ στοργή και αγάπη μέσα του. Φρόντισε σήμερα να εξωτερικεύσεις αυτά τα προτερήματα σου στο ταίρι σου για να περάσετε και οι δύο πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε σήμερα να μιλήσεις με συνεργάτες για το μέλλον της δουλειάς σου γιατί οι συζητήσεις δεν θα βγάλουν πουθενά. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές αλλά πρέπει να προσέχεις αρκετά.
ΖΥΓΟΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζεις έχουν γίνει αφορμή να μην μπορείς να φροντίσεις τον εαυτό σου και να παλεύεις με νύχια και με δόντια να κρατήσεις τις ισορροπίες . Ασχολήσου περισσότερο με τα προσωπικά σου ζητήματα για να νιώσεις και εσύ καλύτερα ψυχικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου θα είναι σε καλά επίπεδα και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά προβλήματα που έχεις στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι θα έρθουν κάποιες ευκαιρίες που δεν πρέπει να τις αφήσεις να περάσουν γιατί εκεί μπορεί να κρύβεται και η γνωριμία που θέλεις να κάνεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα στην δουλειά σου με κάποια λάθη που μπορεί να γίνουν. Μπορείς με χαμηλούς τόνους να λύσεις οτιδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η οικογένειά σου βρίσκεται σε πίεση λόγω καταστάσεων που δεν λύνονται. Κοίταξε μήπως μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες για να βοηθήσεις λίγο τα πράγματα. Οι πιέσεις σταδιακά θα υποχωρήσουν αλλά χρειάζεται συνεργασία και καλή συνεννόηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή ημέρα θα είναι καλή για την σχέση σου. Η διάθεση σου θα είναι στα ύψη της και θα θέλεις να κάνεις ευχάριστα πράγματα με το ταίρι σο
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο χώρο της εργασίας μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Απόφυγε να χαλαρώσεις και μην δίνεις σημασία σε λόγια που μπορεί να σου χαλάσουν την ψυχική σου διάθεση. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις έξοδα γιατί πρέπει να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.
ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η ανάγκη σου για αναγνώριση σε οδηγεί σε υπερβολές. Συγκράτησε το δυναμισμό σου και μην επιμένεις πιέζοντας το χρόνο. Όλα θα πραγματοποιηθούν στην ώρα τους και θα καταφέρεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου χωρίς να πιέσεις καθόλου τον εαυτό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο παρόλο που εσύ συνέχεια με κάτι αγχώνεσαι. Φρόντισε να μην φορτίζεις το ταίρι σου και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στην δουλειά σου που πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να βρεις τις λύσεις που είναι οι πιο σωστές. Στα οικονομικά σου φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποφασίσεις κάτι που αναβάλλεις από καιρό. Τα πράγματα δεν μπορούν να συνεχίσουν άλλο έτσι, το καταλαβαίνεις και πιέζεσαι ακόμα περισσότερο. Μία καλή απόφαση είναι προτιμότερη από άλλη αναβολή. Βάλε τα πράγματα σε τάξη.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με το ταίρι σου(σε ευνοεί η Αφροδίτη στο ζώδιο σου) και θα μπορέσεις να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν για την σχέση. Και αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι με την ενεργητικότητα που έχεις αυτή την περίοδο θα πετύχεις το καλύτερο για εσένα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά αρκεί να φροντίσεις να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την υλοποίηση τους. Έχεις βγει εκτός προγραμματισμού με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν στα οικονομικά σου. Πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις καινούργιο πλάνο για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Σύντομα θα έχεις μία σημαντική πρόταση η αξιοποίηση της οποίας μπορεί να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή σου. Μην βιαστείς να οδηγηθείς σε συμπεράσματα πριν την εξετάσεις προσεκτικά. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν και η βοήθειά τους είναι μεγάλη και καθοριστική.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου είναι αρκετά ισορροπημένη και το ταίρι σου προσπαθεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Φρόντισε και εσύ να μπορέσεις να εξωτερικευτείς περισσότερο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου σήμερα θα έχεις πολύ άγχος για κάποια θέματα που θέλεις να τελειώσεις. Θα μπορέσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις σε ότι συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες υπογραφή συμβολαίων και αγορές ευνοούνται.
ΙΧΘΥΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η μελαγχολία και η τάση σου να ονειρεύεσαι σε απομακρύνουν από κάθε ρεαλιστική προσέγγιση των προβλημάτων εμποδίζοντας να δοθεί κάποια λύση. Μην αφήνεσαι στην τύχη αλλά σκέψου με σοβαρότητα να δώσεις απαντήσεις σε όσα σε οδήγησαν εκεί που βρίσκεσαι και πάρε την απόφαση να μετακινηθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μην πεις όχι στις προτάσεις που θα σου κάνει το ταίρι σου. Θα περάσεις πολύ καλά και θα ξεφύγεις από το άγχος που έχεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχτείς προτάσεις στην δουλειά σου που θα είναι πολύ καλές. Θα μπορέσεις να κάνεις καλές συνεργασίες που και εσένα θα σε ευχαριστήσουν. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θέλουν πολύ προγραμματισμό γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

oroskopos.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top