Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Γιώργος Καραμπελιάς: Η Ελλάδα χρειάζεται ένα νέο όραμα (video)

Για τη δημιουργία του νέου πολιτικού φορέα «Άρδην» μίλησε ο Γιώργος Καραμπελιάς στο radio1d.gr και την εκπομπή «Εκλεκτικές Συγγένειες» με τον Ανδρέα Σταματόπουλο.

Ο γνωστός συγγραφέας εξήγησε τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στη δημιουργία κόμματος τονίζοντας πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι καταστροφική, αλλά ταυτόχρονα είπε ότι κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μία σειρά ζητημάτων, όπως η βαθιά παρακμή της χώρας, το δημογραφικό κ.ά. Ο κ. Καραμπελιάς σημείωσε ότι ανέλαβε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή την πρωτοβουλία για τη δημιουργία του νέου πολιτικού φορέα, καθώς ο ελληνισμός βρίσκεται στη δυσκολότερη στιγμή της ιστορίας τους. Επίσης, είπε ότι η πλέον η Ελλάδα έχει καταντήσει αποικία χρέους και δεν υπάρχει περίπτωση ανάκαμψης, αν η προσπάθεια δεν αρχίσει τώρα. Στην Αριστερά δυστυχώς επικράτησαν οι εθνομηδενιστικές και αυτή τη στιγμή η Ελλάδα χρειάζεται ένα νέο όραμα.

Όσον αφορά τον πρώην συνοδοιπόρο του, Κώστα Ζουράρι και την αλλαγή των θέσεών του, εξήγησε πως η πολιτική είναι σαν την Κίρκη και μεταμορφώνει τους ανθρώπους και ίσως νομίζει πως βρίσκεται στο Παρίσι όταν λέει ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει κίνδυνος ισλαμοποίησης.

Όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει με το ΑΡΔΗΝ μπορεί να απευθυνθεί στις εξής διευθύνσεις:

Αθήνα:
Ξενοφώντος 4, 10557
τηλ. 210 3826319 – 2130020427, φαξ: 210 3839930
e-mail: perardin@gmail.com, efrixi@gmail.com

Εναλλακτικό Βιβλιοπωλείο, Θεμιστοκλέους 37, τηλ. 210-3802644

Θεσσαλονίκη:
Βαλαωρίτου 1 & Δωδεκανήσου (έναντι ΟΑΕΔ Δωδεκανήσου) στον 8ο όροφο
τηλ. 2310543751
e-mail: ardinthess@gmail.com, ardinthess.wordpress.com

Πάτρα:
Εναλλακτικό Στέκι Κοινοτικόν, Ηφαίστου 50
τηλ. 6977510730
e-mail: koinotikon@gmail.com, koinotikon.wordpress.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ – Spoiler: Ο Γιωργίκης κλείνει την Ιουλία στο ψυχιατρείο

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που βλέπουμε στον ALPHA, καθώς την κεντρική ηρωίδα την περιμένουν δεινά. Στα επόμενα επεισόδια ο...