Δριμεία επίθεση στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά εξαπέλυσε το πρωί της Πέμπτης ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Ό,τι πάει να οικοδομηθεί με συναίνεση ο κ. Παππάς το χαλάει. Έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί και το αν δεχθεί την παραίτησή του ο πρωθυπουργός είναι άλλο θέμα. Τον ενδιαφέρει μόνο το πολιτικό του είναι», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Δεν υπάρχει υπουργός, υπάρχει ΕΣΡ και ό,τι εισηγηθεί το ΕΣΡ ο υπουργός είναι υποχρεωμένος να το υπογράψει, άρα ο αριθμός φεύγει από την αρμοδιότητα του υπουργού», συμπλήρωσε.

«Πώς θα επιμένει στον αριθμό 4; Θα φτιάξει δικό του ΕΣΡ, με δικούς του ανθρώπους;», διερωτήθηκε ο κ. Λοβέρδος. «Αν δεν υπάρξει συναίνεση, θα φταίει και ο Παππάς και η ΝΔ που λέει να πέσει όλος ο νόμος», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο κ. Λοβέρδος χαρακτήρισε «στολίδι» τον κ. Κουτρομάνο που πρότεινε η ΝΔ για πρόεδρο του ΕΣΡ, αναφέρθηκε θετικά και για τον κ. Σταθόπουλο που πρότεινε το Ποτάμι, ενώ έπλεξε το εγκώμιο στον υποψήφιο που πρότεινε η Δημοκρατική Συμπαράταξη για το ΕΣΡ, τον συνταγματολόγο Γιώργο Σωτηρέλη. «Υπάρχουν πρόσωπα για συναίνεση», κατέληξε.

 iefimerida.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top