Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ 0-1 Πρώτη νίκη της σεζόν για τους κίτρινους

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ λέει ο σοφός λαός μας και αυτό ισχύει στην περίπτωση του Άρη! Οι «κιτρινόμαυροι», πέρασαν από την Κρήτη με το 1-0 επί του Κισσαμικού και δείχνουν να βρίσκουν τα πατήματά τους!

Βέβαια, τα πράγματα δεν ήταν εύκολα ούτε αυτή την αγωνιστική για τον Άρη. Αν και είχε την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι, δυσκολεύτηκε για να φτάσει στο γκολ. Στο πρώτο μέρος βρήκε δίχτυα στο 32′, αλλά ο επόπτης έδειξε σε θέση οφσάιντ τον Μιλούνοβιτς που είχε σκοράρει μετά από πάσα του Τάτου. Τέσσερα λεπτά αργότερα (36′), αρχικά ο Ίλιτς και στη συνέχεια ο Νέτο, είδαν τον Λαζαρίδη να… κατεβάζει ρολά και να κρατάει το μηδέν. Στο 41′ οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν και για πέναλτι πάνω στον Μπράβο, με το ημίχρονο να λήγει στο 0-0.

Πλέον ήταν ξεκάθαρο πως στην επανάληψη ο Άρης έπρεπε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη. Όχι μόνο για τους τρεις βαθμούς, αλλά και για την ηρεμία που λείπει από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ο λυτρωτής βρέθηκε στο πρόσωπο του Καπνίδη! Ο Ίλιτς στο 51′, βρήκε τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Ο Κισσαμικός δεν αντέδρασε ποτέ και ο Άρης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Παγώνης, Παντελάκης, Σταθάκης, Τσοντάκης, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα, Μαρτίνεθ (65’ Σελινιωτάκης), Θέος (65’ Μάντζης), Κίκε, Μίλιτς (79’ Βλάχος).

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Καράμπελας, Τζανακάκης, Παυλίδης (57’ Ρόβας), Νέτο, Αντρέου (46’ Καπνίδης), Ίλιτς (79’ Μπαργκάν), Τάτος, Μιλούνοβιτς.

gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ