Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 2-0

Με δύο γκολ του Δημήτρη Διαμαντόπουλου ο Απόλλων Σμύρνης, επικράτησε 2-0 του Παναιγιάλειου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Football League και έκανε το “τρία στα τρία”

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια κατέκτησε την Παρασκευή (25/11) ο Απόλλων Σμύρνης. Για την 3η αγωνιστική της Football League έπαιξε στη Νέα Σμύρνη με τον Παναιγιάλειο και με δύο γκολ του Δημήτρη Διαμαντόπουλου έφτασε στο τρίποντο (2-0).

Ο 28χρονος επιθετικός, μάλιστα, συμπλήρωσε τις 200 συμμετοχές σε επαγγελματικές διοργανώσεις, βρήκε δίχτυα κόντρα στην ομάδα του Αιγίου με τρίτη διαφορετική φανέλα και έφτασε τα τέσσερα γκολ κόντρα στους «μελανόλευκους», ανεβαίνοντας παράλληλα στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ στο εφετινό πρωτάθλημα (έχει 4).

Το 1-0 έγινε στο 20′, όταν το σουτ του Διαμαντόπουλου από τα 25 μέτρα κατέληξε στο παραθυράκι της εστίας του Στρέζου (1-0). Έξι λεπτά μετά ο Αλμπάνης ανατράπηκε στην περιοχή των Αιγιωτών από τον Ντέμο, καταλογίστηκε πέναλτι και ο Διαμαντόπουλος δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα, γράφοντας το 2-0.

Ο Παναιγιάλειος δεν έκανε καλό παιχνίδι και ύστερα από τρία ματς έχει συγκεντρώσει ένα βαθμό, αυτόν που πήρε στην πρεμιέρα με τον ΑΟ Χανιά (0-0).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Χιώτης, Ντάσιος, Βαλεριάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Τσιάρας, Κάσσος, Κονέ, Διαμαντόπουλος (88′ Πουρτουλίδης), Ρομάνο (76’ Σιατραβάνης), Αλμπάνης (64’ Τζάνης).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Σανδραβέλης, Ρότα, Βλάχος, Ντέμο, Καζναφέρης, Μπούζας (81’ Καζβιρόπουλος), Κατίδης, Μωυσίδης (46’ Μπουρλάκης), Σκαρτσίλας, Κρητικός (65’ Ξόμπλιος).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ