Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-1 “Έκλεψε” το βαθμό στις καθυστερήσεις ο ΠΑΟ

Στις καθυστερήσεις ο Βιγιαφάνιες, έσωσε τον βαθμό (1-1 με τον Πανιώνιο) για τον Παναθηναϊκό, και απέδρασε με το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Πανιώνιο που αυτοκτόνησε χάνοντας πολλές ευκαρίες να κλειδώσει τη νίκη. Σε δύσκολη θέση εκ νέου ο Στραματσόνι. Ο Ανσαριφάντ το γκολ για τον Ιστορικό που έχασε πολλές ευκαιρίες, ελέω Βλαχοδήμου.

Όταν μια ομάδα δέχεται γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (από φάση που ενδεχομένως άρχισε από σπρώξιμο) είναι λογικό να αισθάνεται αδικημένη. Αυτή ήταν ο ουσιαστικός Πανιώνιος, ο οποίος έχασε την ευκαιρία για μία τεράστια νίκη επί του κακού Παναθηναϊκού, τον οποίο και είχε στα σχοινιά, αλλά δεν αποτελείωσε μετά το 1-0 του Ανσαριφάρντ στο 71′.

Οι “κυανέρυθροι” είχαν καταφέρει με συμπαγή κέντρο, παρά την απουσία του κλινήρη Σιώπη, να έχουν τον έλεγχο των καταστάσεων, παρότι ο Παναθηναϊκός διέθετε την ίδια στιγμή μια πεντάδα παικτών ν’ απλώνεται σε όλο το πλάτος του γηπέδου. Τον Παναθηναϊκό κράτησε στο ματς ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Ο οποίος στο ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα είχε δυο ασταθείς εξόδους αρχικά, κατόπιν όμως έβγαλε την εξ επαφής κεφαλιά του Οικονόμου στο 35′, το συρτό σουτ του Μασούντ στο 63′, στην “οβίδα” του Μπεν στο 76′ και στο 84′ στην τελική του Ενγκόνγκ!

Τι ευκαιρίες είχε ν’ αντιπαρατάξει ο Παναθηναϊκός στο ίδιο διάστημα; Μια προβολή – σουτ του Μπεργκ και κυρίως του Λουντ στο 78′. Μέχρι εκεί και τίποτα παραπάνω. Ο Στραματσόνι άλλαξε δύο φορές σύστημα κάνοντας στόπερ μέχρι και τον Ζέκα, δεν πήρε όμως τίποτα από τις αλλαγές του και… σώθηκε από μια ατομική ενέργεια του μοναδικού παίκτη που δίνει το απρόβλεπτο στο σύνολό του.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Βλάχος, Γκιοτά, Οικονόμου, Τασουλής, Σαββίδης (92′ Αντωνιάδης), Κόρμπος, Μασούρας (71′ Ολαϊτάν), Μασούντ, Μπεν, Ανσαριφάρντ (79′ Ενγκόνγκ)

Πάγκος: Θεοδωρόπουλος, Ενγκόνγκ, Αντωνιάδης, Αργυρόπουλος, Πινιώτης, Καθάριος, Ολαϊτάν

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Μέστο, Κουτρουμπής (87′ Ρινάλντι), Ιβανόφ (46′ Ρέις), Μολέδο, Χουλτ, Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Γουακάσο (73′ Εμποκού), Μπεργκ

Πάγκος: Κοτσόλης, Κουλιμπαλί, Εμποκού, Τελάντερ, Ρινάλντι, Χουχούμης, Ρέις


contra.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παραιτήθηκαν Μπρατάκος και Παπασταύρου

Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους. Ο...