Έντονος προβληματισμός επικρατεί στα σημερινά πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου για την ανάδειξη του Ντόναλντ Τραμπ ως 45ου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Χαρακτηριστικό είναι το εξώφυλλο της γαλλικής Liberation όπου σε μαύρο φόντο φαίνεται μόνο το ανασηκωμένο δάχτυλο του Τραμπ. O τίτλος «Αμερικανός ψυχοπαθής» παραπέμπει στην ομώνυμη ταινία του 2000, όπου ο ηθοποιός Κρίστιαν Μπέιλ ενσαρκώνει έναν ψυχρό χρηματιστή, που θέλει συνεχώς να επιδεικνύεται.
newspapersTrump18
Στην Daily Mirror το άγαλμα της Ελευθερίας, απελπισμένο από το αποτέλεσμα των εκλογών, πιάνει με τα χέρια το πρόσωπό του και αναρωτιέται «τι έκαναν;».
newspapersTrump17
Στην εφημερίδα Sun οι Simpsons έχουν την τιμητική τους μιας και φαίνεται ότι εδώ και αρκετά χρόνια είχαν προβλέψει τη νίκη του Τραμπ.
newspapersTrump2
H Daily Mail έχει στο εξώφυλλό της τη φωτογραφία του νέου προέδρου με τον τίτλο «Σεισμός Τραμπ».
newspapersTrump5
Δείτε περισσότερα εξώφυλλα:
newspapersTrump4newspapersTrump7newspapersTrump6newspapersTrump3newspapersTrump8newspapersTrump9newspapersTrump10newspapersTrump11newspapersTrump12newspapersTrump13newspapersTrump14newspapersTrump15

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top