Την ώρα που ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ενώπιον της Κ.Ο. του κόμματος, εξαπέλυε δριμεία επίθεση κατά του αποχωρήσαντα από το κόμμα Γιώργου Καρρά, ένας άλλος βουλευτής άφηνε σοβαρές «αιχμές» για τη λειτουργία της Ένωσης Κεντρώων μέσω Facebook.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Γιάννης Σαρίδης, ο οποίος απουσίαζε από τη συνεδρίαση της Κ.Ο. έγραψε τα εξής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Δέχτηκα κάποια μηνύματα από "φίλους" οι οποίοι αναρωτήθηκαν γιατί δεν ήμουν παρών στην ανοιχτή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας. Κάποιοι άφησαν και υπονοούμενα, πως είμαι δήθεν δυσαρεστημένος με τον Πρόεδρο μας Βασίλη Λεβέντη.

Ο λόγος που δεν μπόρεσα να έρθω είναι απλός: κατ’ εντολή του προέδρου βρίσκομαι εκεί που πρέπει να βρίσκομαι επικοινωνώντας με τους πολίτες της Μακεδονίας και της Θράκης, μαθαίνοντας για τα προβλήματα και τα βάσανα τους, κάνοντας ταυτόχρονα ότι μπορώ για να τους γεννήσω την ελπίδα που πρεσβεύει η Ένωση Κεντρώων, την ίδια ελπίδα που με γεμίζει ενέργεια και δύναμη, να επιχειρηματολογώ για τις ιδέες μας, όπου βρεθώ και όπου σταθώ.

Σήμερα λοιπόν, για να μην μένουν σκιές, το πρόγραμμα μου στην υπηρεσία της Πατρίδας και της Ένωσης Κεντρώων (έως αυτή τη στιγμή) είχε ως εξής :

Συναντήθηκα με τον αξιοσέβαστο Δήμαρχο Λαγκαδά, τον κύριο Καραγιάννη, για να τον ενημερώσω για τα θετικά αποτελέσματα των συναντήσεων εργασίας με διάφορα Υπουργεία, για το θέμα του γηπέδου του Άρη Καβαλαρίας.

Στην συνέχεια, μαζί με εξειδικευμένους συνεργάτες μου, ενημερώθηκα εκτενώς από τον Αερολιμενάρχη της Θεσσαλονίκης τον αξιέπαινο κύριο Τοπούζα, ο οποίος ανησυχεί για την διαφαινόμενη και αναμενόμενη υπολειτουργία του Αεροδρομίου και τις συνέπειες της στην οικονομία της πόλης μου. Πράγματι εκεί τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και θέλουν πολύ καλό προγραμματισμό και πολύ δουλειά για να μην πάει "χαμένο" τουριστικά για την Μακεδονία το 2017.

Αμέσως μετά είχε προγραμματισθεί από καιρό μια πολύ σοβαρή ενημερωτική συνάντηση εφ όλης της ύλης για τα εργασιακά στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στην οποία μου δόθηκε η ευκαιρία αφενός να πληροφορηθώ με λεπτομέρειες για τα συγκεκριμένα προβλήματα που έχει εντοπίσει το ΕΚΘ στα πολυνομοσχέδια με τα προαπαιτούμενα αλλά και αφετέρου να παρουσιάσω τις θέσεις μας, τα περίφημα 9 σημεία της ΕΚ.

Τέλος (προς το παρόν) μέχρι πριν λίγο προσπαθούσαμε με τον εξαιρετικά δραστήριο και εργατικό Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης τον κύριο Φιλιππίδη, να εντοπίσουμε εκείνα που πρέπει να κάνουμε ως Οργανωμένη Πολιτεία μαζί με τους Επαγγελματικούς Φορείς για να μην συνεχίζει να είναι κούφια η λέξη "Ανάπτυξη".

Τα παραπάνω, ως απόδειξη του πώς "χαλάω" τον χρόνο μου, είναι η απάντηση σε όσους προσπαθούν να παρουσιάσουν μια λάθος εικόνα, που εξυπηρετεί τα μικροκομματικά συμφέροντα τους.

Εγώ μιλάω με τις πράξεις μου.

Και ακόμη συνεχίζω!!».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαρίδης έχει στείλει στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων επιστολή με παρατηρήσεις για τη λειτουργία του κόμματος και κάποιων στελεχών. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται και συνάντηση των δύο ανδρών μέσα στο επόμενο διάστημα.

topontiki.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top