Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε την κυκλοφορίας της η νέα εφημερίδα "Documento" που ήρθε να στηρίξει την κυβέρνηση.

Στο πρωτοσέλιδό της σήμερα Κυριακή η εφημερίδα του παρολίγον καναλάρχη Καλογρίτσα και του γνωστού δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη αφήνει σκιές σκανδάλου για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ κ.Άδωνι Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα που κυκλοφορεί σήμερα για πρώτη φορά, γίνεται λόγος για όργιο παράνομων διορισμών και διαφθοράς με φόντο το ΚΕΕΛΠΝΟ.
Τι αναφέρει το Documento

Αλληλοπαρακολουθήσεις και καταγραφές συνομιλιών στο αμαρτωλό ΚΕΕΛΠΝΟ που εμπλέκουν υπουργούς σε όργιο παράνομων διορισμών, αποκαλύπτει στο παρθενικό της φύλλο που κυκλοφορεί αύριο Κυριακή 20 Νοεμβρίου, η εφημερίδα Documento.

Στις τηλεφωνικές συνακροάσεις που αποτυπώνουν ανάγλυφα τη ρεμούλα στους κόλπους του ΚΕΕΛΠΝΟ, πρωταγωνιστεί, όπως αποκαλύπτει το Documento, ο πρώην διευθυντής του Κέντρου Θεόδωρος Παπαδημητρίου, ο οποίος εμφανίζεται να συνομιλεί με κορυφαία πολιτικά πρόσωπα και συμβούλους τους. Οι συνομιλίες που αποκαλύπτει η εφημερίδα επιβεβαιώνουν ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ υπήρξε κέντρο αφενός παράνομων προσλήψεων και αφετέρου εξυπηρέτησης πολιτικών προσώπων. Στις επίμαχες συνομιλίες μάλιστα γίνεται λόγος ακόμη και για βαλίτσες με χρήμα αλλά και για διαπλεκόπενους ανθρώπους στη Δικαιοσύνη που μπορύν να βοηθήσουν.

Τα στοιχεία που φέρνει στο φως η εφημερίδα και αποκαλύπτουν το όργιο της διαπλοκής εστάλησαν στα γραφεία του Documento μόλις λίγες ημέρες αφού ανακοινώθηκε η έκδοσή του και με μοναδικό σκοπό να προχωρήσει επιτέλους η έρευνα για Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων το οποίο άλλωστε ήδη ελέγχεται από τις Αρχές όχι μόνο για παράνομες προσλήψεις, αλλά και για διακίνηση μαύρου χρήματος και για χρήση πολλών εκατομμυρίων ευρώ τα οποία σε ορισμένες περιπτώσεις διοχετεύθηκαν σε εικονική διαφήμιση.

Έξαλλος ο Άδωνις απαντά με μηνύσειςΟ κ. Γεωργιάδης με post στο twitter δεν παραλείπει να επισημάνει το γεγονός ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα υπό τη διεύθυνση του Κώστα Βαξεβάνη είναι συμφερόντων Καλογρίτσα και ότι το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη.

«Η εφημερίδα Καλογρίτσα με συκοφαντεί. Ο στόχος προφανής, τα μέσα παράνομα και άθλια. Η Δικαιοσύνη θα έχει τον λόγο», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ένα tweet του.


+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top