«Όταν έγινε το Σύνταγμα ήταν 4 κόμματα στη Βουλή άρα τα 4/5 έβγαιναν πιο εύκολα» είπε κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στη Διάσκεψη των Προέδρων ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την υπόθεση Πολύδωρα:

«Όταν έχεις δύο κόμματα τα οποία εκ προοιμίου λένε όχι τι προσπάθησα εγώ να πετύχω; Την ομοφωνία. Είναι δυνατόν; Και μάλιστα σε πρόσωπο; Να μη λέμε δημοσίως ονόματα. Πολύ περισσότερο ο Πρωθυπουργός να περιοριστεί στα δικά του καθήκοντα. Όπως κινήθηκε ο Πρωθυπουργός μάλλον ήθελε να κάψει την προσπάθεια για συγκρότηση ΕΣΡ. Μέχρι σήμερα τα κάναμε με εχεμύθεια. Εκτιμώ και θα ψήφιζα ευχαρίστως τον Πολύδωρα. Αλλά όταν τον είδα να συνατντά τον Πρωθυπουργό και να εξέρχεται και να κάνει δηλώσεις λες και έχει αναλάβει δεν μπορώ« επεσήμανε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής.

paraskhnio.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top