Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – Όλο το παρασκήνιο

Το ντόμινο των γεγονότων που ακολούθησε μετά την απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο Παππά και το συνεχιζόμενο αδιέξοδο στην οικονομία και τη διαπραγμάτευση,
σε συνδυασμό με τις εικόνες των συνταξιούχων να διαμαρτύρονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για το τσεκούρι στις συντάξεις τους και των κινητοποιήσεων στα ειρηνοδικεία για τους πλειστηριασμούς, έβαλε νέα δεδομένα στο τραπέζι και άλλαξε την άποψη των γαλάζιων στελεχών, που θεωρούν ότι ο κ. Τσίπρας θα επιλέξει τις εκλογές ως λύτρωση και για τον ίδιο, όπως διαβάζουμε στο crashonline.gr.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι ζητά εκλογές, «όχι από φιλοδοξία, αλλά επειδή «η κοινωνία κουράστηκε από τα ψέματα, τον λαϊκισμό και την εξαπάτηση», ενώ δήλωσε επίσης ότι η ΝΔ είναι έτοιμη να θέσει σε εφαρμογή το πρόγραμμά της «από την πρώτη κιόλας μέρα».

Ως καταλύτης στις εκτιμήσεις των γαλάζιων στελεχών σχετικά με το χρόνο των εκλογών λειτούργησε και μια σειρά ποιοτικών στοιχείων στις τελευταίες μετρήσεις που αποδεικνύουν, όπως λένε, το πολύ μεγάλο πολιτικό πλεονέκτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ. Τα αποτελέσματα αυτά αποτελούν την πλήρη επιβεβαίωση της στρατηγικής του Κυριάκου Μητσοτάκη, σημειώνουν από την οδό Πειραιώς, με το στενό συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ, Τάκη Θεοδωρικάκο, να σημειώνει ότι «ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντιμετωπίζεται από την πλειοψηφία των πολιτών, ως ο πολιτικός που αποτελεί αξιόπιστη λύση στο τεράστιο κοινωνικό και πολιτικό πρόβλημα της χώρας». Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Μητσοτάκης θα συνεχίσει σήμερα τις επαφές του με τα «παραγωγικά κύτταρα της κοινωνίας», συναντώντας τους γιατρούς των Νοσοκομείων, ενώ Τρίτη και Τετάρτη θα περιοδεύσει στην Κρήτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ