Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σύντροφοι βουλευτές, εσείς «μας ξεφτιλίζετε»

Δριμεία κριτική κατά των συντρόφων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτας Καββαδία και Χρήστου Καραγιαννίδη, άσκησε μέσω της Αυγής ο βασικός αρθρογράφος της εφημερίδας Θανάσης Καρτερός.

Η κριτική αφορά τη θέση και τις δηλώσεις των δύο βουλευτών περί εξευτελισμού σχετικά με την πρόταση Τσίπρα για Βύρωνα Πολύδωρα στη θέση του προέδρου του Εθνικού Συμβούλιου Ραδιοτηλεόρασης.

Η ιδέα για τον Πολύδωρα, γράφει ο αρθρογράφος της Αυγής, «σηκώνει κουβέντα. Και κριτική. Και πολεμική. Αλλά από πού κι ώς πού ανακατεύουμε την κριτική με την ξεφτίλα; Κι αν η πρόταση για τον Πολύδωρα είναι ξεφτίλα, τι είναι να μιλάς έτσι για συντρόφους σου;

Για μια κυβέρνηση που… δέχεται επιθέσεις από παντού ακριβώς με στόχο να την εξευτελίσουν, ή να την ξεφτιλίσουν; Στραβομάρα έχουμε;»

Και συνεχίζει ο Καρτερός που τα «χώνει» σε Καββαδία και Καραγιαννίδη:

“Κι αν ο άλλος, αγαπητοί βουλευτές, σας απαντήσει με τον ίδιο τρόπο; Αν σας ανταποδώσει ο «ξεφτιλισμένος» τα ίσα; Αν σας αναρτήσει, όπως ακριβώς εσείς αυτόν, στον πάσσαλο της διαδικτυακής ατίμωσης, ότι εσείς «μας ξεφτιλίζετε» ξεφτιλίζοντας την κριτική και τον διάλογο; Και μετατρέποντας έτσι την Αριστερά της κριτικής σκέψης σε αρένα «ξεφτιλισμένων»;”

zoornalistas

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ