Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Χτύπημα στην… “καρδιά” της “μαφίας των Ρομά”


Βίλες, Ferrari και Porsche είχαν τα μέλη της “μαφίας των Ρομά” που εξάρθρωσε η Ασφάλεια, σε μία γιγαντιαία επιχείρηση σε όλη την Ελλάδα.

Χτύπημα στην “καρδιά” της “μαφίας των Ρομά”, η οποία ελέγχει το μεγαλύτερο κομμάτι της εγκληματικής δραστηριότητας που σχετίζεται με διαρρήξεις και κλοπές σε όλη την Ελλάδα, με ορμητήριο την Δυτική Αττική, χαρακτηρίζεται από αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, η εξάρθρωση δύο οργανωμένων κυκλωμάτων

Το “ξεδόντιασμα” της μαφίας επιτεύχθηκε μετά από πολύμηνες έρευνες της Ασφάλειας Αττικής και την γιγάντια επιχείρηση, που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Τετάρτης, με τη συνεργασία αστυνομικών υπηρεσιών από όλη την επικράτεια. Οι αστυνομικοί έχουν κάνει, ήδη, 30 συλλήψεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τις δύο εγκληματικές οργανώσεις, οι οποίες συντόνιζαν και κατηύθυναν τη δράση όλων των υπο-ομάδων Ρομά, που έχουν εντοπιστεί κατά καιρούς ή που εντοπίστηκαν τώρα, στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών.

Όπως ανέφερε αρμόδιος αξιωματικός, αρχηγικά μέλη του κυκλώματος φέρονται ότι είναι γνωστά πρόσωπα στο χώρο των Ρομά, (τουλάχιστον 10 άτομα), με έδρα, κυρίως, την Δυτική Αττική, τα οποία ζούσαν μέσα στη χλιδή, σε πολυτελείς βίλες στην Αττική, την Λάρισα, την Θεσσαλονίκη την Βέροια και άλλες πόλεις, κυκλοφορούσαν με Ferrari και Porsche και άλλα πανάκριβα αυτοκίνητα, έδιναν την εντύπωση μεγιστάνων και την ίδια στιγμή δήλωναν άνεργοι και άποροι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 90 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. Επεισόδιο 90 Ο Γιώργης ζητάει από τους ναυαγούς να αποφασίσουν αν θέλουν να συνεχίσουν τον...