Η επιστροφή του Πάτροκλου στην Κύπρο τινάζει στον αέρα τους Ματθαίους, καθώς η Δήμητρα δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό και περνά μια νύχτα πάθους μαζί του. Το πάθος, όμως, σιγοκαίει ακόμη και στις καρδιές της Αναστασίας και του Ματθαίου, προκαλώντας προβλήματα στη συνεργασία τους.

Οταν ο Πάτροκλος επιστρέφει στην Κύπρο, παντρεμένος και με διάθεση να τακτοποιήσει τους παλιούς του λογαριασμούς, ένα πράγμα δεν έχει βγάλει από το μυαλά του: το πάθος του για τη Δήμητρα, το οποίο και… φούντωσε το διάστημα που βρισκόταν στο εξωτερικά. Έτσι, ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κάνει, είναι να επικοινωνήσει μαζί της και να της δώσει… κρυφό ραντεβού στο ξενοδοχείο του. Εκείνη, που βλέπει το γάμο της με τον Νεκτάριο για άλλη μία φορά να βαλτώνει, δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό. Άλλωστε, όπως είχε εξομολογηθεί στη Χρυσάνθη, ο Πάτροκλος ήταν ο μόνος άνθρωπος που την έκανε να ερωτευτεί τόσο δυνατά και δεν μπορεί να τον ξεχάσει.

Έτσι, τρέχει κοντά του και οι δυο τους περνούν μαζί μια νύχτα πάθους, η οποία θα μείνει και στους δύο αξέχαστη, αλλά ταυτόχρονα θα τινάξει την οικογένεια των Ματθαίων στον αέρα! Οι υπόλοιποι, μαθαίνοντας για τον ερχομό του στην Κύπρο, εξοργίζονται και ο Νεκτάριος, θέλοντας να προλάβει τα χειρότερα, πηγαίνει να τον βρει πρώτος και τον βλέπει μαζί με τη γυναίκα του. Για μια στιγμή, και οι τρεις τους παγώνουν και μένουν να κοιτάζονται αμήχανοι, όμως, όπως αποδεικνύεται, το μυαλό του Νεκτάριου δεν έχει πάει… στο πονηρό.

Θεωρεί ότι η Δήμητρα πήγε να συναντήσει τον αδερφό του μόνο και μόνο για να φέρει τους δυο τους mo κοντά και της απαγορεύει να έρθει ξανά σε επαφή μαζί του. Δεν συμβαίνει, όμως, το ίδιο με τη Μελίνα και τον Αχίλλέα, η οποίοι ξέρουν ακριβώς τη συμβαίνει ανάμεσα στο… παράνομο ζευγάρι καϊ δεν είναι διατεθειμένοι να συγχωρήσουν την απιστία. Την ίδια στιγμή, ο Διαμαντής δεν χάνει την ευκαιρία να επϊκοινωνήσει ξανά με το γω του καϊ να του… θυμίσει το παλη τους σχέδιω να καταστρέψουν τον Παύλο Γιαννακάκη…

Ο Παύλος και η Χρυσάνθη παντρεύοντας ωστόσο, το ωραίο κλίμα στο τραπέζι του γάμου τους χαλάει η Αναστασία, η οποία δείχνει τη γνωστή επιθετική συμπεριφορά απέναντι στη… μητριά της. Την ίδια επίθετϊκότητα, όμως, δείχνει και απέναντι στη Στέλλα, στη νέα αγαπημένη του Ματθαίου, πυροδοτώντας την κόντρα στην οποία και ο ίδως ο Ματθαίος δεν είναι δϊατεθειμένος να βάλει τέλος. Το αντίθετο, η παρουσία του Ανδρέα στη ζωή της πρώην συζύγου του τον κάνει.. έξαλλο και το επαγγελματικο τους ταξίδϊ στη Ρόδο γίνεται αφορμή Ym νέα ευτράπελα! Ο Ανδρέας διαισθάνεται την ένταση που υπάρχει ανάμεσα στους δυο τους και οργίζετας η ιδιοκτήτρία του οινοποιείου… στραβώνει και όταν τελικά η συμφωνία διαλύεται Σήφης και Αχιλλέας βρίσκουν αφορμή ym να στήσουν άλλον έναν από τους επικούς τους καβγάδες!
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top