Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χρυσοβελώνη: Δεν έχω αποφασίσει ακόμη να φύγω από τους ΑΝΕΛ

Αιχμές κατά του Πάνου Καμμένου επειδή δεν την ενημέρωσε για την απομάκρυνσή της από το υπουργείο στο πλαίσιο του ανασχηματισμού, άφησε για άλλη μια φορά η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία άφησε και ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει από το κόμμα, δηλώνοντας «αυτή τη στιγμή δεν έχω πάρει καμία απολύτως απόφαση να φύγω από τους ΑΝΕΛ. Η πολιτική και οι συνεργασίες είναι σαν το ταγκό. Χρειάζονται δύο για να τον χορέψει κανείς».

«Ο αρχηγός του κόμματός μου ήταν υποχρεωμένος να με ενημερώσει για τις αλλαγές στο υπουργείο και την απομάκρυνσή μου από το υπουργείο. Έμαθα για τις αλλαγές από την τηλεόραση. Αυτό με ενόχλησε. Ακόμη και σήμερα δεν έχω μιλήσει με τον Πάνο Καμμένο», σημείωσε η πρώην υφυπουργός, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Όπως υπογράμμισε ακόμη δεν έχει καμία επικοινωνία με τον Πάνο Καμμένο, ενώ τόνισε ότι ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος την είχε διαβεβαιώσει ότι για το υπουργείο της δεν θα αλλάξει τίποτα και να μην ανησυχεί. Συμπλήρωσε η κ. Χρυσοβελώνη ότι το θέμα δεν έχει σκοπό να το θίξει στο Συνέδριο, ενώ ξεκαθάρισε ότι επανεξετάζει τις αποφάσεις που θα πάρει για το μέλλον.

newsbeast.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2

Δείτε τι θα συμβεί στα πρώτα επεισόδια της νέας τηλεοτπικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2 Επεισόδιο 1 «Σταυροδρόμια» Η δολοφονία της γυναίκας του, δώδεκα...