Αιχμές κατά του Πάνου Καμμένου επειδή δεν την ενημέρωσε για την απομάκρυνσή της από το υπουργείο στο πλαίσιο του ανασχηματισμού, άφησε για άλλη μια φορά η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία άφησε και ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει από το κόμμα, δηλώνοντας «αυτή τη στιγμή δεν έχω πάρει καμία απολύτως απόφαση να φύγω από τους ΑΝΕΛ. Η πολιτική και οι συνεργασίες είναι σαν το ταγκό. Χρειάζονται δύο για να τον χορέψει κανείς».

«Ο αρχηγός του κόμματός μου ήταν υποχρεωμένος να με ενημερώσει για τις αλλαγές στο υπουργείο και την απομάκρυνσή μου από το υπουργείο. Έμαθα για τις αλλαγές από την τηλεόραση. Αυτό με ενόχλησε. Ακόμη και σήμερα δεν έχω μιλήσει με τον Πάνο Καμμένο», σημείωσε η πρώην υφυπουργός, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Όπως υπογράμμισε ακόμη δεν έχει καμία επικοινωνία με τον Πάνο Καμμένο, ενώ τόνισε ότι ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος την είχε διαβεβαιώσει ότι για το υπουργείο της δεν θα αλλάξει τίποτα και να μην ανησυχεί. Συμπλήρωσε η κ. Χρυσοβελώνη ότι το θέμα δεν έχει σκοπό να το θίξει στο Συνέδριο, ενώ ξεκαθάρισε ότι επανεξετάζει τις αποφάσεις που θα πάρει για το μέλλον.

newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top