Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΒΙΒΛΙΟ: Η κληρονομιά των Ναϊτών, του Θανάση Νικολάου

Μετά από τέσσερα best sellers μυθιστορήματα, όλα εξαντλημένα, ο Θανάσης Νικολάου επανεμφανίζεται με το πιο ολοκληρωμένο έργο του, που περιλαμβάνει σκοτεινό περιβάλλον, μυστικισμό και μυστήριο, ίντριγκα, προδοσίες, περιπέτεια και αστυνομική πλοκή, αναζήτηση της αλήθειας, ρομαντισμό και έρωτες, φιλοσοφία και γνώση. Πρόκειται για το μυθιστόρημα «Η κληρονομιά των Ναϊτών», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως.

Μία δολοφονία θα αποτελέσει την αφορμή, για να γνωριστούν ο Ιάσονας Φιλίππογλου και μια μυστηριώδης Γερμανίδα, η Αντριάνα. Από εκείνη την στιγμή, ο Ιάσονας πιάνει στα χέρια του ένα κουβάρι, που έχει χρέος να ξετυλίξει. Η ζωή του θα αλλάξει ριζικά, καθώς η μοίρα θα τον φέρει μπροστά σε μυστικά αιώνων και θα τον ρίξει σε πολλούς κινδύνους.

Σε αυτήν την περιπέτεια, που εξελίσσεται αλήθειας μεταξύ Σμύρνης, Κωνσταντινούπολης, Μασσαλίας, Αλεξάνδρειας, Βερολίνου και Παρισιού, έρωτες και πάθη αλληλοπλέκονται, ενώ η προσπάθεια για αναζήτηση της αλήθειας συνοδεύεται από περίτεχνους φιλοσοφικούς διαλόγους.

Ποιος ο ρόλος των Ναϊτών Ιπποτών και πώς συνδέονται με το ναζιστικό κίνημα;

Πώς κινούνται οι αδίστακτες μυστικές υπηρεσίες, για να αποκτήσουν τη γνώση που θα οδηγήσει τις χώρες τους στην παγκόσμια κυριαρχία;

Ποια η στάση της μυστηριώδους Ομάδας Έψιλον;

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

ΤΙΤΛΟΣ: Η κληρονομιά των Ναϊτών

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Θανάσης Νικολάου

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14*21

ΣΕΛΙΔΕΣ: 496

ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ: 20 ευρώ

ISBN: 9786185095390

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΚΟΦΩΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ