Ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης, σχετικά με τον ανασχηματισμό έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Φαίνεται πως θα πρέπει να περάσουν από τις κυβερνητικές καρέκλες όλοι οι αριστεριστές των αμφιθεάτρων, όλοι οι ζαβοί και περίεργοι που έχουν εφεδρεία ο ΣΥΡΙΖΑ κι η ορντινάτσα του, μέχρι ή Πατρίδα να πάει για τα καλά στην εντατική.

Δυστυχώς η επίθεση στο Εθνικό Σχολείο και την Εκκλησία θα συνεχιστεί, ή λεηλασία του εισοδήματος των πολιτών μέσω ληστρικής φορολογίας θα ενταθεί, με "προοδευτικό" φερετζέ.

Οι νέοι αριστερίζοντες κομισάριοι θα συνεχίσουν απτόητοι τον εξισλαμισμό της χώρας, σε συναυτουργία με την ηγετική ομάδα της ΝΔ, στην οποία κουμάντο κάνει ο Νίκος Γεωργιάδης.

Οι μηδενιστές που εξέθρεψε η "Κεντροδεξιά" με τις ενοχές της επί 40 χρόνια, το περιθώριο των πλέον μειοψηφικών ιδεών, συχνά ανθελληνικών, εναλλάσσεται πλέον στην εξουσία, όπου τους οδήγησε η ανυποληψία και αποϊδεολογικοποίηση της πολιτικής φεουδαρχίας.

Ή αντίσταση στον μηδενισμό και την παρακμή, στην δικτατορία των περιθωριακών και γραφικών της νεομνημονιακής αριστεράς μπορεί να έχει μόνο εθνικό ιδεολογικό πρόσημο κι έξω από τα γνωστά δειλά τζάκια».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top