Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Αθλιότητα να χτυπούν χυδαία τον Θανάση Πλεύρη ενώ δίνει μάχη ζωής»

Μάχη για τη ζωή του δίνει στην Εντατική μονάδα δίνει ο πρώην βουλευτής Θανάσης Πλεύρης, ενώ την ίδια στιγμή πολλά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα και αλλού έχουν προκαλέσει αντιδράσεις.

Ο 39χρονος δικηγόρος βρίσκεται διασωληνωμένος και σε μηχανική υποστήριξη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), συμπληρώνοντας σήμερα το δεύτερο 24ωρο.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το απόγευμα της Δευτέρας το Ιατρικό Κέντρο, ο 39χρονος εισήχθη το πρωί της Κυριακής (13 Νοεμβρίου) στο νοσοκομείο με «εικόνα σήψης». «Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του εισήχθη άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος, διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το πρωί της Τετάρτης ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος έγραψε στο twitter: «Η αθλιότητα κάποιων που κτυπούν χυδαία τον Θάνο Πλεύρη ενώ δίνει μάχη ζωής, είναι η κόκκινη έκφραση της βαρβαρότητας των άκρων. Του εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά. Θα έχουμε χρόνο να συνεχίσουμε να συζητάμε τις ιδεολογικές διαφορές μας. Περαστικά Θάνο».

1/2 Η αθλιότητα κάποιων που κτυπούν χυδαία τον Θάνο Πλεύρη ενώ δίνει μάχη ζωής, είναι η κόκκινη έκφραση της βαρβαρότητας των άκρων.

— Giorgos Koumoutsakos (@GKoumoutsakos) November 15, 2016

2/2 Του εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά. Θα έχουμε χρόνο να συνεχίσουμε να συζητάμε τις ιδεολογικές διαφορές μας. Περαστικά Θάνο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 76 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 76 Η Στάσα ανησυχώντας για την εξέλιξη της υπόθεσης του Ρήγα,...