Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βράβευση για τη «Λέξη που δε λες»

Είναι μία από τις καλύτερες σειρές της σεζόν και δικαιολογημένα έχει κερδίσει τους τηλεθεατές. Η σειρά του ALPHA «Η λέξη που δε λες» σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Παπαδουλάκη και διασκευή σεναρίου από την Κατερίνα Γιαννάκου βραβεύτηκε από το «Κέντρο Παιδιού & Εφήβου» για την πρωτοβουλία του να αναδείξει το θέμα του αυτισμού στην ελληνική κοινωνία.

Να σημειώσουμε ότι το «Κέντρο Παιδιού & Εφήβου» ιδρύθηκε το 1996 στη Χίο, ως Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία και έχει στηρίξει περισσότερους από 5.300 εξυπηρετούμενους (παιδιά, ενήλικες και τις οικογένειές τους). Σκοπός του κέντρου είναι η ποιοτική παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής παιδιών, εφήβων και ενηλίκων στους τομείς της Ψυχικής Υγείας και της Ειδικής Αγωγής, στη Χίο και την Αττική. Το προηγούμενο Σάββατο λοιπόν, 12 Νοεμβρίου, το «Κέντρο Παιδιού & Εφήβου» βράβευσε τη σειρά και το βραβείο παρέλαβε ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης.

Όσον αφορά την εξέλιξη της ιστορίας, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, η Ελένη ανακοινώνει στην οικογένεια πως πήραν την απόφαση να φέρουν μια ειδική ψυχολόγο στο σπίτι για να αναλάβει τον Παυλή. Στο μεταξύ η Ατσάιο φαίνεται να έχει μια ιδιαίτερη επίδραση στον Παυλή. Η Ιωάννα κανονίζει ώστε η Ελένη να δει έναν ειδικό γιατρό, τον Θεοδώρου που όμως τυχαίνει να είναι ο άντρας με τον οποίο απάτησε τον Βασίλη, γεγονός που την φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Όταν η Ελένη ζητά από τον Βασίλη να της δώσει την άδειά του, εκείνος θυμώνει. Ελένη και Ιωάννα φεύγουν με τον Παυλή για Αθήνα. Ο Θεοδώρου τους προτείνει μια εξαιρετική παιδοψυχίατρο για την βοήθεια του Παυλή στο σπίτι. Η Ρίτσα ζητά στον Παύλο να του μιλήσει για κάτι προσωπικό και η … ανήθικη πρόταση τον αφήνει άφωνο. Θοδωρής και Νατάσα έρχονται κοντά. Η συνέχεια, απόψε, στις 21:50, που ο ALPHA θα προβάλλει το 4ο επεισόδιο της σειράς…!

newsit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ