Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η απάντηση της ΕΡΤ στην ερώτηση Γεωργιάδη για δύο νέες εκπομπές

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με ερώτηση του κ. Άδωνι Γεωργιάδη για δύο εσωτερικές παραγωγές, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Λάμπης Ταγματάρχης απάντησε:
Τα ποσά που αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης είναι τα μέγιστα προϋπολογισθέντα και όχι τα τελικά κόστη των δύο εκπομπών.
Ο κ. Πάνος Χαρίτος δεν λαμβάνει καμία επιπλέον αμοιβή για την παρουσίαση της εκπομπής FOCUS, πέραν της μισθοδοσίας του.
Ομοίως, ο κ. Βασίλης Ταλαμάγκας όχι μόνο δεν αμείβεται για την παρουσίαση της εκπομπής ΕΠΩΝΥΜΩΣ, αλλά ούτε καν μισθοδοτείται από την ΕΡΤ, καθώς έχει διατεθεί στην εταιρεία με απόσπαση και ως εκ τούτου η μισθοδοσία του βαρύνει τον φορέα στον οποίο κατέχει οργανική θέση.
Η πρώτη εκπομπή του κ. Ταλαμάγκα ΕΠΩΝΥΜΩΣ, στην οποία φιλοξενείται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος -και η οποία θα προβληθεί τις επόμενες ημέρες- δεν κόστισε ούτε ένα Ευρώ.
Για την πρώτη εκπομπή FOCUS με τον κ. Χαρίτο που προβλήθηκε από την ΕΡΤ και φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Βούτσης, η παραγωγή κόστισε τριακόσια ενενήντα δύο Ευρώ και ογδόντα έξι λεπτά (392,86€).
Η ΕΡΤ δεν υποχρεούται στην ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, παρά μόνο των αποφάσεων της Διοίκησης που εμπεριέχουν οικονομικά στοιχεία. Παρ’ όλα αυτά, τα συνημμένα και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θέλει ο κ. Γεωργιάδης, είναι στη διάθεσή του.

newsbeast.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 Επεισόδιο 7 Ο Λουκάς βλέπει τα απειλητικά σημάδια και μπροστά στον κίνδυνο...