Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Επίθεση Κούγια στον Λαζόπουλο: Τον αθώωσα και θέλει να με καταστρέψει

Σφοδρή επίθεση στον Λάκη Λαζόπουλο εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας, λέγοντας πως τον αθώωσε και αυτός θέλει να τον καταστρέψει.

Μιλώντας στην εφημερίδα Freddo, ο γνωστός ποινικολόγος αποκαλύπτει πως ήταν η αιτία για να αθωωθεί ο δημοφιλής ηθοποιός όταν είχε εμπλακεί το όνομά του στο σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει πριν από χρόνια, όπου είχε ακουστεί πως μαζί με άλλους επωνύμους επέβαινε σε σκάφος ανοιχτά της Μυκόνου μέσα στο οποίο είχαν βρεθεί ναρκωτικά.

«Είναι τόσο ανήθικος που ξέχασε ότι κάποτε τον βοήθησα. Εκτελεί συμβόλαιο εις βάρος μου, προσπαθεί με κάθε τρόπο να με γελοιοποιήσει και να με απομυθοποιήσει επαγγελματικά. Ξεχνάει πόσο τον είχα βοηθήσει όταν πιάσανε έξω από τη Μύκονο το σκάφος με την κοκαΐνη, στο οποίο επέβαινε γνωστός ψυχίατρος μαζί με άλλους επωνύμους. Εξαιτίας μου δεν καταδικάστηκε. Ο Λαζόπουλος είναι ο μεγαλύτερος κρυφός γκέι της Ελλάδας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ας μου κάνει μήνυση» τονίζει ο γνωστός ποινικολόγος με απόλυτη σιγουριά για τα λεγόμενά του:

«Είναι παλιάνθρωπος και αγνώμων. Θέλει να καταστρέψει το επαγγελματικό μου προφίλ, που έχω χτίσει με τόσο κόπο. Με παρουσίασε κοντό, ανήθικο και έδωσε λαβές να με στοχοποιήσουν τρομοκράτες, όταν υπερασπίστηκα τον ειδικό φρουρό της Ελληνικής Αστυνομίας Επαμεινώνδα Κορκονέα στην υπόθεση της δολοφονίας του 16χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου. Είχε βγει και πει ο Λαζόπουλος ότι «λάθος Αλέξη χτύπησε η σφαίρα. Αυτό το λέει όλα για το ποιόν αυτού του ανθρώπου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 17-18

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 17-18 Επεισόδιο 17 Ο Παύλος συναντά τον Σπύρο για να μάθει για το συμβάν...