Στην πρεμιέρα της ταινίας «Οι τέλειοι ξένοι» στο Παλλάς, έδωσε το παρών ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, το βράδυ της Τρίτης. Ο σεναριογράφος, ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, μετά την ταινία «Ένας άλλος κόσμος». Ωστόσο, μία ερώτηση που δέχτηκε από δημοσιογράφο της εκπομπής «Φτιάξε Καφέ να στα Πω», τον εκνεύρισε.

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τους πρώην συνεργάτες του στη σειρά «4», τον Πάνο Μουζουράκη και τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο. Από την παρέα τους όμως έλειπε ο Νίκος Κουρής. «Ναι, μπράβο! Δεν ξέρω! Πρέπει να είχε θέατρο», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Τότε η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν έχουν τσακωθεί.

«Από ποια εκπομπή είστε; Από ποιο κανάλι είσαι;», ρώτησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τη δημοσιογράφο. Και στη συνέχεια της είπε: «Να πεις στην αρχισυντάκριά σου να σου μάθει να κάνεις εξυπνότερες ερωτήσεις».

newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top