Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Οργή Τσίπρα για το ποδόσφαιρο: Ως εδώ με αυτή την κατάσταση

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του κατά τη συνάντηση διάρκειας σχεδόν δύο ωρών με τους υπουργούς του, για την κατάσταση στην οποία έχει φτάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του πρώην αρχιδιαιτητή Γιώργου Μπίκα.

Ο πρωθυπουργός ήταν αυτός που έδωσε εντολή να αναλάβει δράση πλέον η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία, ενώ όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Live Sport», στο ξεκίνημα της κουβέντας με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή, τον αναπληρωτή υπουργό Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και τον αναπληρωτή υπουργό αρμόδιο για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, το μήνυμα ήταν σαφές: «Ως εδώ με αυτή την κατάσταση».

Εκτός από τα κυβερνητικά στελέχη στη σύσκεψη βρέθηκε και ο αρχηγός της ΕΥΠ, Γιάννης Ρουμπάτης, γεγονός της σοβαρότητας με την οποία αντιμετωπίζει τα προβλήματα η κυβέρνηση.

imerisia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε 17χρονο ποδηλάτη – Μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις 21:30 της Τετάρτης στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το thestival.gr, αυτοκίνητο που έστριψε από την οδό Παπαναστασίου προς την οδό Γ....