«Είναι ο πολιτικός που εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό, ιδιαίτερα την μεσαία τάξη και τους πιο αδύναμους» τονίζει η ΝΔ για τον πρωθυπουργό και καταλήγει: «Δεν μπορεί να αποτρέψει το τέταρτο μνημόνιο, ας φύγει επιτέλους από την κυβερνητική εξουσία»

Σκληρή απάντηση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο οποίος ισχυρίστηκε ότι «η Νέα Δημοκρατία θέλει να τιμωρήσει τον ελληνικό λαό για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην Αριστερά» δίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Με ανακοίνωσή της, η ΝΔ σχολιάζει το άρθρο του κ. Τσίπρα στην «Εφημερίδα των Συντακτών» στο οποίο ο πρωθυπουργός διαβεβαιώνει ότι η ελάφρυνση του χρέους είναι ζήτημα λίγων εβδομάδων.

«Είναι ο πολιτικός που εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό, ιδιαίτερα την μεσαία τάξη και τους πιο αδύναμους. Είναι αποκλειστικά υπεύθυνος γιατί φόρτωσε την Ελλάδα με ένα τρίτο, αχρείαστο μνημόνιο προκαλώντας βαριές απώλειες στην οικονομία και την κοινωνία» αναφέρεται για τον Αλέξη Τσίπρα στην ανακοίνωση που συνέταξαν οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Και τώρα αντί να αξιοποιήσει την υπεύθυνη στάση της Νέας Δημοκρατίας με τις θετικές προτάσεις της για τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων και την προώθηση σε όλα τα επίπεδα των εθνικών στόχων, προσπαθεί να κάνει το μαύρο άσπρο» συνεχίζει η ΝΔ και καταλήγει: «Δεν μπορεί να αποτρέψει το τέταρτο μνημόνιο, ας φύγει επιτέλους από την κυβερνητική εξουσία. Η μόνη υπηρεσία που έχει να προσφέρει στη χώρα, είναι η παραίτησή του».


Διαβάστε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΝΔ για το άρθρο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην «Εφημερίδα των Συντακτών»:


«Ο κ. Τσίπρας ξεπερνά κάθε όριο θράσους και ψέματος.

Είναι ο πολιτικός που εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό, ιδιαίτερα την μεσαία τάξη και τους πιο αδύναμους.

Είναι αποκλειστικά υπεύθυνος γιατί φόρτωσε την Ελλάδα με ένα τρίτο, αχρείαστο μνημόνιο προκαλώντας βαριές απώλειες στην οικονομία και την κοινωνία.

Και τώρα αντί να αξιοποιήσει την υπεύθυνη στάση της Νέας Δημοκρατίας με τις θετικές προτάσεις της για τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων και την προώθηση σε όλα τα επίπεδα των εθνικών στόχων, προσπαθεί να κάνει το μαύρο άσπρο.

Σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή, συνεχίζει να επιδεικνύει ανικανότητα, ανεπάρκεια, ανευθυνότητα και να είναι όμηρος των εσωκομματικών του τάσεων.

Εφόσον εξαιτίας όλων αυτών, δεν μπορεί να αποτρέψει το τέταρτο μνημόνιο, ας φύγει επιτέλους από την κυβερνητική εξουσία.

Ας πάψει να φορτώνει τις δικές του τραγικές ευθύνες στην αντιπολίτευση.

Η μόνη υπηρεσία που έχει να προσφέρει στη χώρα, είναι η παραίτησή του».

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top