Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Νέος πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ – Σαρωτική νίκη κόντρα στο καταστημένο και τις προβλέψεις

Μεγάλη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ κόντρα σε όλο κατεστημένο προς μεγάλη θλίψη και των συστημικών media στην Ελλάδα που υποστήριζαν με τόσο φανατισμό τη Χίλαρι λες και είχαν ιδίον  όφελος.

Μπορεί ο Τραμπ να είναι μια φιγούρα που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και ίσως να τρομάζει λόγω του απρόβλπετου του χαρακτήρα του, αλλά η Χίλαρυ Κλίντον τρόμαζε πολύ περισσότερο λόγω του γνωστού χαρακτήρα της,  των συμφερόντων που υπηρετεί και της θέλησης να συγκρουστεί με τη Ρωσία αντί να συνεργαστεί μαζί της για να συντρίψουν τον ISIS.

Ο Τραμπ κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα στη Φλόριντα (πολιτεία η οποία θεωρείται η μητέρα των μαχών), όπως μεταδίδουν ξένα πρακτορεία, σε μια μάχη η οποία κρινόταν για πολλή ώρα στο νήμα. Εκτός από τη Φλόριντα, από τις λεγόμενες “πολιτείες – κλειδιά”, κέρδισε το Οχάιο, τη Βόρεια Καρολίνα, αλλά και το Ν. Χάμσαϊρ καταφέροντας ισχυρό πλήγμα στην Χίλαρι Κλίντον.

Στις πολιτείες που κρίθηκαν στο τέλος εξασφάλισε τη νίκη στην Πενσυλβάνια, την Αριζόνα και το Μίτσιγκαν συγκεντρώνοντας πάνω από 300 εκλέκτορες.
 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ