Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Για ένα κομμάτι ψωμί ή για ένα κραγιόν του Κορρέ

Ζούμε το δράμα του σουρεαλισμού. Από την μία άνθρωποι να αγωνίζονται να βγάλουν το ψωμί τους και από την άλλη άνθρωποι να ξενυχτούν για ένα κραγιόν, μια τηλεόραση και ένα playstion! Ε ρε μάλλον δίκιο είχε ο μπάρμπα Φώτης ότι μάλλον μας ψεκάζουν( ο Πάνος το είπε αργότερα μην τον αδικούμε). Τι ήθελα ο βλαξ και ασχολήθηκα με την πολιτική? γι’ αυτούς? 

Γι’ αυτό είναι μάταιο να αγωνίζεσαι για αυτούς! Γιατί πολύ απλά έχουν αποδεχθεί ότι είναι θύματα και δεν θέλουν να αγωνιστούν ούτε να βοηθηθούν. Εύκολη λεία των θυτών τους. Επιλογές πολλές 50 κόμματα σε κάθε εκλογές!!!! Δυστυχώς έτσι μάθαμε και άντε να καταφέρεις να αλλάξεις χέρι όταν έμαθες να γράφεις με το δεξί και πρέπει τώρα να γράφεις με το αριστερό! Είναι σαν τα καινούργια παπούτσια που την πρώτη φορά δεν βολεύουν αλλά μετά από μέρες καταλαβαίνεις την αξία τους. 
Μια χώρα που αντιστέκεται στην αλλαγή (δεν εννοώ τις μεταρρυθμίσεις αλλά την αλλαγή της νοοτροπίας )ακόμη και αν αυτή η αλλαγή θα φέρει καλύτερες μέρες, επιλέγει μονίμως τους ίδιους πρωταγωνιστές προσδοκώντας να γευτεί και αυτή έστω και λίγο από το μέλι των γνωστών λαίμαργων αχόρταγων. 
Ένα κοινωνικό συμβόλαιο που πλέον είναι φανερό μεταξύ των, αρκεί να είμαι εγώ καλά και όλα τα άλλα ας καταρρέουν. Έρχονται δύσκολες μέρες αν δεν αντιληφθούμε την αναγκαιότητα να σκεφθούμε συλλογικά, να γίνουμε ενεργοί πολίτες και να αποφασίζουμε εμείς για την ζωή μας και όχι οι άλλοι για μας!!!! Τυχεροί οι έχοντες σιτηρά και δημητριακά! ΚΑΙ φυσικά ο Κορρές που πλέον κατάλαβε ότι δεν χρειάζεται να είσαι καναλάρχης ή εργολάβος αρκεί να πουλάς λίγα κραγιόν και θα γίνεις πρωθυπουργός!

Κούρος Κωνσταντίνος

Μέλος ‘’κοινωνία αξιών’’

& δυνητικός αποστάτης όταν ο Κορρές δημιουργήσει κόμμα!
τώρα ο Κορρές έμαθε αν θέλει πώς να μπει στην Βουλή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ