Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μπουτάρης: Κοροϊδία Τσίπρα για το λιμάνι Θεσσαλονίκης

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ήταν έξαλλος το βράδυ της Δευτέρας στο δημοτικό συμβούλιο, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν σε συνάντηση που είχε στο υπουργείο Ναυτιλίας για το θέμα του λιμανιού και συγκεκριμένα της Α΄ προβλήτας.

Ο Γιάννης Μπουτάρης τόνισε -σύμφωνα με πληροφορίες- ότι στη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή και τρεις συμβούλους του ΤΑΙΠΕΔ, για το ποια κομμάτια εξαιρούνται από την πώληση του ΟΛΘ, του μετέφεραν ότι όλα δίνονται στην ΟΛΘ Α.Ε και κανένα στο δήμο.

«Οι σύμβουλοι του ΤΑΙΠΕΔ είναι ανώτεροι του Τσίπρα;», είπε ο κ. Μπουτάρης, υπενθυμίζοντας πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε ανακοινώσει στην ομιλία του στην Θεσσαλονίκη πως η Α΄προβλήτα θα παραχωρηθεί στους κατοίκους της πόλης.

«Όταν λέει ότι δίνονται στην πόλη της Θεσσαλονίκης, εγώ καταλαβαίνω ότι εννοεί στους κατοίκους της πόλης. Αυτό δεν είναι ψέμα είναι κοροϊδιλίκι», τόνισε ο κ. Μπουτάρης. «Ανοίγουμε μια πληγή και δεν θα κλείσει πολύ εύκολα. Δεν θα το αφήσουμε να περάσει», πρόσθεσε.

Σημείωσε ότι θα ζητήσει την συμπαράσταση από φορείς ενώ κάλεσε τους βουλευτές της πόλης και την περιφέρεια να κινητοποιηθούν προκειμένου η Α΄προβλήτα να παραχωρηθεί στο δήμο Θεσσαλονίκης.

 Skai.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ