Μεγαλώνει η αγωνία για τον επιχειρηματία από την Κρήτη που έκλεισε τα τέσσερα μαγαζιά που είχε και από τότε εξαφανίστηκε και φαίνεται να ζει στα παγκάκια.

Ίχνη του Μηνά Αργυρίου 51 χρόνων, εντοπίστηκαν στην περιοχή του Αμαρουσίου, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, ενώ τηλεθεατής έστειλε και σχετική φωτογραφία.

Ο κρητικός επιχειρηματίας είχε πληγεί από την οικονομική κρίση. Έκλεισε σταδιακά τα τέσσερα μαγαζιά του στην Κρήτη και από τότε εγκατέλειψε τα πάντα και τους πάντες και χάθηκε.

Γείτονας του αγνοούμενου, επίσης καταστηματάρχης στην εμπορική περιοχή του Ηρακλείου, είπε στην εκπομπή: «Ο παππούς του ήταν χρόνια έμπορος πριν από αυτόν. Τον ήξερα καλά, ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος και δουλευταράς. Το μαγαζί του ήταν όλη μέρα ανοιχτό».

Πρώην υπάλληλος του αγνοούμενου που εργαζόταν γι αυτόν επί δεκαπέντε χρόνια, είπε χαρακτηριστικά: «Όλη η Κρήτη ερχόταν και ψώνιζε από αυτόν. Πουλούσε ρούχα που δεν μπορούσε να βρει κανείς σε άλλα μαγαζιά. Ήταν ένας ευγενικός άνδρας, με καλή ανατροφή, ιδιαίτερα ευαίσθητος και αξιοπρεπής.»

Η ανήμπορη μητέρα του δεν μπορούσε να τον ψάξει, κάτι που έκανε ο φίλος του Παναγιώτης Γιακουμετής, που βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής.

«Θέλω να βρεθεί ο Μηνάς γιατί είμαι ο πιο κοντινός του φίλος. Αν αυτή τη στιγμή εμφανιζόταν θα είχε παράπονα από μένα γιατί θα πίστευε πως δεν προσπάθησα να τον αναζητήσω» είπε.

Όπως είπε στο «Τούνελ» ο στενός φίλος του αγνοούμενου, τον Φεβρουάριο του 2013 έκλεισε τα καταστήματα του στο Ηράκλειο και έφυγε για την Αθήνα.

Λίγο καιρό μετά επικοινώνησε με έναν κοινό φίλο και του ζήτησε βοήθεια. «Περιέγραψε μια άσχημη εικόνα. Είπε στο φίλο μας πως κοιμάται σε παγκάκια και έδωσε την εντύπωση πως έφτασε στο έσχατο όριο ανέχειας. Ήταν ένας περήφανος και αξιοπρεπής άνθρωπος, δεν ζητούσε εύκολα βοήθεια. Ο κοινός μας φίλος προσπάθησε να τον καλέσει στο τηλέφωνο , εκείνος δεν απάντησε ποτέ στην κλήση κι από τότε χάσαμε τα ίχνη του» τόνισε.
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top